Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Επιτέλους!

Πριν από λίγες μέρες, ο Felipe Melo υποστήριξε ότι οι ευθύνες του για την κακή χρονιά στη Juventus είναι ελάχιστες και υπαινίχθηκε πως αυτό που έλειπε είναι η χαρά και το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στη Βραζιλία. Παρ' ότι είναι φανερό ότι, εκτός όλων των άλλων, υπήρχε πρόβλημα και στα αποδυτήρια, αυτό δεν απαλλάσει τον Βραζιλιάνο από τις δικές του, επίσης ολοφάνερες ευθύνες, ούτε του επιτρέπει να βγαίνει δημόσια με τέτοιες δηλώσεις -και αυτό, επιτέλους, το κατάλαβαν και στη Juventus.
Μιλώντας χθες βράδυ στην εκπομπή του Piero Chiambretti, ο Luigi Del Neri ήταν σαφής: "θα είναι ο σύλλογος που θα αξιολογήσει τις δηλώσεις του και την πιθανότητα ενός προστίμου. Δεν ξέρω αν ο Melo Θα παραμείνει, πιστεύω ότι μπορεί να μας φανεί και πάλι χρήσιμος, όχι όμως ο Melo της περυσινής σεζόν αλλά εκείνος της Φλωρεντίας και της εθνικής (Βραζιλίας)", είπε ο προπονητής εκφωνώντας, επιτέλους, τη μαγική λεξούλα "πρόστιμο"... Είναι και αυτό ένα θετικό δείγμα αλλαγής νοοτροπίας και λειτουργίας στην διοίκηση. Όπως και η άλλη δήλωση που έκανε ο Del Neri: "ο εφαρμοσμένος σοσιαλισμός στο ποδόσφαιρο σημαίνει να υπολογίζεις όλους τους παίχτες κατά τον ίδιο τρόπο: ο καθένας έχει τα χαρακτηριστικά του αλλά όπως χρειάζονται οι πρωταθλητές, είναι χρήσιμοι και οι άλλοι".

Όπισθεν ολοταχώς από Felipe Melo


(Update) H αποφασιστική στάση του Del Neri και του συλλόγου που τον στηρίζει οδήγησε τον Melo σε όπισθεν ολοταχώς: "δεν είπα ότι δεν είμαι ευτυχής στη Juve, είπα μόνο ότι στη Βραζιλία είμαι πάρα πολύ καλά. Αγαπώ όλους τους συμπαίκτες μου στη Juventus", δήλωσε ο Felipe Melo. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ciro Ferrara είχε αναφέρει ότι επικρίνει τη στάση του βραζιλιάνου επισημαίνοντας ότι προκαλούσε προβλήματα με συμπαίκτες του.

Πηγή: Tuttosport

3 σχόλια:

magica juve είπε...

δεν το στελνουν σπιτι του το κωλοπ@ιδο μωρε..μια βριζει τους οπαδους,μια την ομαδα...δλδ τι αλλο πρεπει να κανει??λες και κρεμονται απο τα @@ του μελο κανουν..

Ανώνυμος είπε...

Ηasta Siempre Commadante...Del Neri!!
δημητρης θες

Παναγιώτης είπε...

Βλέπουν καλά τα ματάκια μου...; Προ...πρόστιμο; HALLELUJAH, HALLELUJAH, HALLELUJAH! Ή όπως θα το έλεγε ο Leonard: http://www.youtube.com/watch?v=WJTiXoMCppw

Μετά από μία χρονιά που τα πρόστιμα έπρεπε να πέφτουν βροχή, στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που ντροπιάζανε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ δεν έγινε απολύτως τίποτα αφού χαϊδεύαμε αυτια.

Χαίρομαι (και ελπίζω να πραγματοποιηθεί) για την αλλαγή στάσης της διοίκησης με τον Gigi στον πάγκο. Για μένα μετά από αυτές τις δηλώσεις ανέβηκε και άλλο στην υπόληψη μου. BRAVO GIGI!