Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Forza Azzurri!


Και από τον ίδιο τον Celentano

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pame gia to pempto an kai apithano to kovo me to fetino roster!
Opos kai na xei h italia kai h argentinh na kerdane opos elege kai mia psuxh edo sthn ellada kai oi alloi na pane na g....
dimitris thess

magica juve είπε...

ontos diskolo mitso alla me ton lippi pote den ksereis!!

Παναγιώτης είπε...

Μόνο ΙΤΑΛΙΑ σε αυτή την ζωή! FORZA ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ! ! ! !

magica juve είπε...

βασικα τωρα που το σκεφτομαι,αν και υποστηριζω μονο ιταλια,καλυτερα φετος να αποκλειστουμε στους ομιλους και να μην προχωρισουμε ωστε να εχουν χρονο να ξεκουραστουν οι παιχτες της γιουβε...πανω απ ολα γιουβε και μετα ολα τα αλλα..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική, magica juve: η Εθνική είναι η Εθνική! Άσε που αν (όπως δεν είναι καθόλου απίθανο) πάνε ασχημα και εδώ, αυτό ψυχολογικά δεν θα τους βοηθήσει.

magica juve είπε...

δλδ gobbo προτιμας να φτασουμε πχ μεχρι τους 4,να παιζουν μπαλα μεχρι μεσα ιουλιου και μετα να πανε κατευθειαν για προετοιμασια???και τελος ιυολιου θα πρεπει να ξαναπαιξουν μπαλα για τα προκριματικα..και οι μισοι παιχτεσ τησ γιουβε παιζουν στην εθνικη...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μα, τι ερώτηση είναι αυτή;! Μπορεί ένας φίλαθλος να κάνει τέτοιες επιλογές; Ήμουν παιδάκι όταν πανηγύρισα τον πρώτο τίτλο των azzurri (εκείνο το μακρινό '68), δεν υπάρχει τίποτε και κανείς πάνω από την Εθνική!

Και έπειτα, τι νόημα έχουν αυτοί οι υπολογισμοί; Το 2006, μετά τις αποφάσεις της calciopoli, η Milan μάζεψε τους διεθνείς της (azzurri και μη) από τις παραλίες για να παίξει προκριματικά αυτού του CL που τελικά κέρδισε. Αν θέλουν να είναι άξιοι για τη Juve, ας το κάνουν και οι δικοί μας παίχτες!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει τίποτε και κανείς πάνω από την Εθνική!

Sε αυτο διαφωνω και καθετα μαλιστα!υποκειμενικη αποψη εκφραζω και επειδη μπορει σε μερικους να φανει καπως αυτο που θα πω αλλα για μενα πανω απο ολα ειναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!σημερα μαλιστα γουσταρα πολυ την ηττα της ελλαδος και σε ενδεχομενη αναμετρηση(λεμε τωρα) ελλαδα-ιταλια θα μαι φανατικα Ιταλια παροτι ελληνας!γενικα αυτο το "και καλα υποχρεωτικο να υποστηριζεις την πατριδα σου" το σιχαινομαι!ας βλεπω χαρες απο τους συλλογους μου και ας μην κερδιζει η εθνικη ουτε την ταγκανικα!
ΥΓ μη μου την πεσετε μερικοι απλως για να το πω και αλλιως υποστηριζω αυτο που λεει η καρδια μου και μονο....
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη, δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου. Άλλωστε, η ποδοσφαιρική πίστη είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση.

P.S. Οποιαδήποτε φράση, αν απομονωθεί οδηγεί όπου να 'ναι. "Ήμουν παιδάκι όταν πανηγύρισα τον πρώτο τίτλο των azzurri (εκείνο το μακρινό '68), δεν υπάρχει τίποτε και κανείς πάνω από την Εθνική!" γράφω και το δεύτερο μέρος ΔΕΝ διαβάζεται ΧΩΡΙΣ το πρώτο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειχα κανενα σκοπο να παρερμηνευσω αυτο που λες gobbo!
Κατα τα αλλα φορτα ιταλια για αυριο!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το ξέρω Δημήτρη, και δεν αποδίδω πρόθεση, λέω απλά ότι αν δεις ολόκληρη τη φράση καταλαβαίνεις ότι μιλάω με τη λογική της ποδοσφαιρικής πίστης και μόνο!