Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Molinaro μένει στη Stuttgart

O Molinaro εξαγοράστηκε από τη Stuttgart στην οποία θα μείνει ως το 2014: η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα από τη γερμανική ομάδα στην ιστοσελίδα της: "είμαστε πολύ ευτυχείς που καταλήξαμε σε συμφωνία. Ο Molinaro ήταν ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ όλης της Budesliga, ενσωνατώθηκε στο γκρουπ και έγινε ήδη ένας leader", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγάρδης, Joachen Schneider.

3,9 εκ. € στα ταμεία της Juventus

(Update 14/6) Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ για τους azzurri, η Juventus ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Molinaro στη Stuttgart δίνοντας και τα οικονομικά στοιχεία: 3,9 εκ. € που μπαίνουν αυθημερόν στα ταμεία του συλλόγου.

Πηγές: Tuttosport, vfv-stuttgart.de, Juventus.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

posa phrame kseroume??trelokefaloniths....

Ανώνυμος είπε...

krima... na ta kataferei kala sti germania kai toy eyhomai na ton kalesoun stin ethniki...

John the Terrible

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν υπάρχει ανακοίνωση, Trelokefaloniti αλλα, αν θυμάμαι καλά, το προσύμφωνο έλεγε 4 εκ. Λίγα για ένα παίχτη που μπήκε στην καλύτερη 11άδα της Γερμανίας και που είχε κάνει μια καλή χρονιά με τον Ranieri. Δεν ήταν ο καλύτερος αλλά δεν ήταν για πέταμα. In bocca al lupo, Cristian!

magica juve είπε...

αλλο ενα εγλκημα...τον δωσαμε και κρατησαμε τον grosso και τον de ceglie που τον πρωτο τον θεωρο πλεον τελειωμενο και τον δευτερο απλως αταλαντο...καλη του τυχη λοιπον του chris στη γερμανια..τους καναμε μαγκες και αυτους..

Un Gobbo ad Atene είπε...

O Grosso είναι να φύγει, magica juve αλλά δεν είναι δυνατόν να φύγουν όλοι την ίδια μέρα και ώρα. Ο De Ceglie, που θεωρώ ότι δεν έχει σχέση με ό,τι είδαμε φέτος (παρ ότι έμεινε πολύ πόσω από τις προσδοκίες και όσα έδεχινε ότι θα πετύχαινε) είναι επίσης να φύγει -ακούγεται ως αντάλλαγμα σε πολλές μεταγραφές.

Τοι ότι έφυγε ο Molinaro οφείλεται συτο γεγονός ότι, όταν δόθηκε δανεικός μπήκε ρήτρα προτίμησης υπέρ της Stuttgart: αν τον ήθελε θα τον εξαγόραζε... Υπογραφή: Secco (και Blanc)...

magica juve είπε...

φιλε gobbo ας μην επαιρνε τον grosso απο την αρχη η ομαδα..ξερω οτι δεν γινετε να φυγει ολη η ομαδα αλλα θα προτιμουσα του χρονου αν δεν επαιρναν αριστερο μπακ να επαιζε ο cris παρα ο de ceglie η ο grosso...μακαρι να φγουν αλλα να παρουν καλυτερους..οχι αλλα εγκληματα...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καταλαβαίνω τι λες, magica juve, αλλά όταν λέω δεν μπορεί να φύγει όλη η ομάδα ταυτόχρονα, όσον αφορά στους συγκεκριμένους εννοώ ότι δεν μπορεί να πουληθούν την ίδια στιγμή, όχι ότι δεν μπορούν να πουληθούν.

Ίσα ίσα που όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται, δείχνουν ότι ο Grosso (τον οποίο ομολογώ ότι τον ήθλεα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα εμφανιζόταν έτσι) θα φύγει. Και ο De Ceglie μάλλον θα δοθεί ως αντάλλαγμα για να πάρουμε κάποιον άλλο.

Για το αριστερό άκρο, πάντως, ακούγεται ο Criscito αλλά και ο ...Chiellini αν αγοραστεί το κεντρικό δίδυμο της Bari, Bonucci και Ranocchia (οπότε, μιας και στην υπόθεση μπαίνει και η Genoa, θα θυσιαστεί ο Criscito).

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες όλες αυτές οι διαρροές και από ένα σημείο και μετά δεν έχουν και πολύ νόημα. Υπομονή και θα δούμε: σε χρονιά Μουντιάλ δεν μπορούμε να προσδοκούμε ότι θα έχουμε νωρίς νωρίς τον σκελετό της νέας ομάδας.

magica juve είπε...

κανα μεγαλο ονομα ακουγετε???και με την δικη??μετα απο τοσα που εχουν βγει στη επιφανεια λες να πεσουν οι "τιμιοι" και μια ζωη αχωνευτοι??

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν ως μεγάλο όνομα εννοείς κάτι σαν Gerrard, Torres και τέτοια, δεν νομίζω ότι αποτελούν μεταγραφικούς μας στόχους -και σωστά αφού δεν αξίζει να ξοδέψεις τόσα λεφτά και μετά να τον βλέπεις δίπλα σε ό,τι έχουμε (προφανώς με μια τέτοια αγορά δεν θα παίρναμε τίποτα άλλο).

Με δεδομένο ότι η Juve έχει στο στόχαστρο Ιταλούς (προσωπικά είμαι φανατικά υπέρ), το θέμα είναι ποιούς θεωρείς μεγάλους -σχετικά νέοι θα είναι αυτοι που θα έρθουν...

Δίκη. Τις σημερινές εξελίξεις θα τις διάβασες. Αν θα τη ρίξουν; Θα μου προκαλούσε τεράστια έκπληξη αν και στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Έτσι κι αλλιώς όμως, όσο περισσότερα βγαίνουν τόσο καλύτερα: να διαλυθεί ο μύθος τους. Αλλά αυτό για να γίνει σημαίνει ότι πρέπει όσα βγαίνουν να διαδίδονται κιόλας. Και αυτό είναι δική μας δουλειά, όλων μας, magica juve.

magica juve είπε...

πρωτα απο ολα ειναι δουλεια της διοικησης...αυτοι πρεπει να βαλουν τα μεσα(εφημεριδες,ΜΜΕ κτλ)να σχολιαζουν η εστω να αναφερουν τις εξελιξεις..το να το συζηταμε εμεις στα site "μας" καταφερνουμε να ενημερωνομαστε εμεις(ο λαος της juve)..οι περισσοτεροι απο εμας ομως,αν οχι ολοι,ξερουν τι εχει γινει και αν ειναι τιμιοι..σκοπος ομως ειναι να το μαθαινουν και φιλαθλοι ξενων ομαδων ωστε να μαθουν ολοι οτι η πιο βρωμικη ομαδα στην ιταλια ειναι ι ακαταναμαστη και οχι η juve..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τα ισχυρά media στην Ιταλία ελέγχονται από τον Berlusconi γενικά, τη Milan και την Inter ποδοσφαιρικά (και αυτό ισχύει από πάντα). Οι δυνατότητες, επομένως, είναι περιορισμένες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διοίκηση δεν έχει δουλειά να κάνει και πολύ μάλιστα.

Από εκεί και πέρα, μην υποτιμούμε τη δύναμη των forums, sites, blogs των juventini -στην Ιταλία άρχισαν να αλλάζουν την εικόνα της κοινής γνώμης ακριβώς επειδή αποδεικνύουν αυτό που ξέρουμε εμείς προβάλλοντας ή και ανακαλύπτοντας τα σχετικά στοιχεία με τα οποία πείθουμε τους άλλους. Αποδείξεις και στοιχεία: αυτά που κρύβουν πρέπει να δείχνουμε, οι φίλαθλοι δεν είναι βλάκες να μην καταλαβαίνουν ότι διαβάζουν τι είπε ο Facchetti!

Ανώνυμος είπε...

Στο καλο και να μας γραφει!αληθεια τι θεση βγηκε η στουτγαρδη φετος?!μην νοσταλγειτε πραγματικα τιποτενιους παικτες που μας κοστισαν ατελειωτους βαθμους και ειναι γεννημενοι αταλαντοι!ελπιζω γκροσσο να τελειωνει απο μας και ο αγαπημενος μου ντετσελιε να γινει μοντελο που τοσο πολυ του παει!

δημητρης θες