Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Storari στη Juventus, συμφωνία για Martinez Εγχείριση Buffon μετά το Μουντιάλ;

O No1 θα λείψει 4-6 μήνες μετά την επέμβαση
H κατάσταση του Buffon (οι γιατροί είναι εξαιρετικά φειδωλοί αλλά γράφεται όλο και περισσότερο για "εγχείριση μετά το Μουντιάλ"), οδήγησε τη Juventus στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που να μπορεί να δέχεται να αγωνιστεί αναπληρωματικός (άρα, δεν θα μπορούσε να είναι ο Marchetti) αλλά ταυτόχρονα να είναι σε θέση να αντικαταστήσει για μεγάλο διάστημα τον Gigi εφόσον αυτός εγχειριστεί, (update) κάτι που αργά το βράδυ το site του "Tuttosport" παρουσίασε ως δεδομένο για μετά το Μουντιάλ. Στο Τορίνο εκτιμούν ότι ο Buffon θα απουσιάσει για όλο το πρώτο μέρος της σεζόν καθώς η μετεγχειριτική περίοδος υπολογίζεται μεταξύ 4-6 μηνών.

4,5 εκ. στη Milan για τον 33χρονο τερματοφύλακα


Μετά από μια σκέψη στον Sorrentino (που τελικά θα πάει στη Genoa), η συμφωνία έγινε με τη Milan που έναντι 4,5 εκ. θα δώσει τον 33χρονο Marco Storari που πέρυσι έπαιξε στη Milan και από τον Ιανουάριο δανεικός Sampdoria. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε ακόμα, αλλά γίνεται λόγος για διετές συμβόλαιο. Επιβράβευση μιας καριέρας στην περιφέρεια (Ladispoli, Ancona, Messina, Levante Ισπανίας, Cagliari) χαρακτήριζε ο ίδιος ο Storari την άφιξή του στη Juventus όπου παραμένει ο Manninger. (Update) Αργά το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση των υπευθύνων Juventus-Milan με τον ατζέντη του παίχτη ώστε να καταληχθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

12 εκ. σε 3 χρόνια για τον Ουρουγουανό
H Catania ανακοίνωσε την παραχώρησή του

Παράλληλα, και καθώς η Cska έκανε μια έκπτωση αλλά επέμενε να υπερτιμολογεί τον Krasic, ο Μarotta έκλεισε τον 27χρονο ουρουγουανό Jorge Andrés Barrios Martinez της Catania και περιμένει για τον σέρβο. O διευθύνων σύμβουλος των σικελών Pietro Lo Monaco αναμένεται σήμερα στο Μιλάνο για τις υπογραφές που θα φέρουν στο σύλλογό του 12 εκ. σε τρεις ετήσιες δόσεις -ο Lo Monaco επιβεβαίωσε την κατ΄αρχήν προφορική συμφωνία. H σεζόν που τελείωσε ήταν η καλύτερη του: σφραγίζοντας το 3-1 της Catania επί της Inter έφτασε τα 9 γκολ (ένα απ' αυτά ήρθε στο Juve-Catania 1-2...). Για τον παίχτη είχε ενδιαφερθεί η Lazio που μέχρι πριν λίγες μέρες φαινόταν ότι θα ήταν η επόμενη ομάδα του. To παρατσούκλι του στην Catania: "El Malaka".
(Update) Ο διευθύνων σύμβουλος της Catania ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ στο "Sky Sport 24" ότι "ο Martinez είναι πλέον παίχτης της Juventus" και ότι αναμένεται να έρθει για να υπογράψει -εκτιμάται ότι επισήμως θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

O ατζέντης του Krasic αναγγέλει

το τέλος της διαπραγμάτευσης με τη Juventus

(Update 2) "Η διαπραγμάτευση με τη Juventus έκλεισε. Μετά τον Martinez το club bianconero δεν θα μπορέσει να φτάσει και στον Krasic. Τώρα, ευνοημένος σύλλογος είναι η Manchester City αν και ο παίχτης είχε δηλώσει ότι θέλει να αγωνιστεί στην Ιταλία": αυτές τις δηλώσεις έκανε στο "TuttoMercatoWeb" ο ατζέντης του σέρβου επισημαίνοντας παράλληλα "την καλή του εμφάνιση" στο 1-0 της Σερβίας επί της Γερμανίας.

Πηγή: La Stampa, calciocatania.com, Tuttosport, Ju29ro.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι θεση παιζει ο μαρτινεζ?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μεσοεπιθετικός, συνήθως στο δεξί άκρο, αλλά αγωνίζεται και ως επιθετικός -θεωρείται επιλογή που δίνει στον Del Neri τη δυνατότητα να διαφοροποιεί τα σχέδιά του στην επίθεση

Ανώνυμος είπε...

me tetoio paratsoukli de ton vlepw na phgainei mprosta...pera apo th plaka o pepe deksiopodaros,o martinez deksiopodaros,o krasic deksipodaros enan aristeropodaro na paizei sta aristera 8a paroume?oso gia to storari para polla lefta gia 33xrono termatofylaka kai oxi toso kalo...trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν τον θεωρώ κακό τον Storari, trelokefaloniti, κάθε άλλο. Γενικά, πάντως, θα ήταν δύσκολο να καταλήξεις σε οποιαδήποτε επιλογή πρώτης γραμμής: ποιος βασικός και νέος τερματοφύλακας θα ερχόταν (και μάλιστα να τον βρεις με τόσο λίγα) γνωρίζοντας ότι θα έπαιζε για όσους μήνες ο Gigi θα συνερχόταν από την εγχείριση και έπειτα, λογικά, θα ξανακαθόταν στον πάγκο;

Παναγιώτης είπε...

Συμφωνώ με τον trelokefaloniti όσον αφορά το ποσό που θα δαπανηθεί για τον Storari αλλά συμφωνώ και με τον Gobbo που, πολύ σωστά, λέει ότι δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν καλό και νέο τερματοφύλακα στην ομάδα για back up. Σίγουρα με αυτά τα λεφτά θα βρίσκαμε και καλύτερο αλλά όχι για βασικό.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να εκφράσω καμία άποψη πραγματικά για τον Martinez γιατί πολύ απλά δεν τον έχω παρακολουθήσει σε παιχνίδια, θυμάμαι μόνο κάποια γκολ που πέτυχε. Ας ελπίσουμε να βγει λίρα εκατό.

Και επανέρχομαι στην πολύ σωστή τοποθέτηση του trelokefaloniti: Με αριστερό μεσοεπιθετικό τι γίνεται; Ψαχνόμαστε στην αγορά για αυτόν ή μήπως περιμένουμε τον Cassano, που για εμένα (το έχω ξανατονίσει) ΠΡΕΠΕΙ να έρθει στην ομάδα. Τον θεωρώ έναν σπουδαίο παίκτη και εφόσον έχουμε στον πάγκο τον άνθρωπο που τον τιθάσευσε (έως έναν μεγάλο βαθμό) νομίζω ότι θα μιλάμε για ένα μεγάλο μπαμ.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν ξέρω, Παναγιώτη αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ο γιος του ιδιοκτήτη της Samp είπε πως θα πρέπει να δουν αν ο σύλλογος μπορεί να σηκώσει την αμοιβή του Cassano ή θα πρέπει να την ξανασυζητήσουν μαζί του... Από την άλλη, μου φαίνεται δύσκολο να πάρει η Juve ό,τι θέλει από τη Sampdoria

magica juve είπε...

στο τζαμπα πανε να την βγαλουν και φετος...αντε για κρασιτς μαρτινεζ...και πισταευω αντι για τον τζεκο που ακουγετε τοσο καιρο θα παρουν μαξι λοπεζ και θα κρατησουν τους αμπαλους αμαουρι-ιακουιντα...μαχες θα δινουμε και φετος για την 5η θεση

Παναγιώτης είπε...

Αδελφέ magica ας κάνουμε λίγο υπομονή. Μη στήσουμε έναν ΓΝΗΣΙΟ Angelli στα έντεκα μέτρα από τώρα. Ο Andrea ξέρει τι κάνει γιατί πονάει την ομάδα. Και εγώ, προσωπικά, είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζονται οι παίκτες-ονόματα για να φτάξεις μία μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται καλός προπονητής που επιβάλλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια και να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών. Ας ελπίσουμε ο Del Neri να είναι αυτός ο άνθρωπος, εγώ τον πιστεύω.

ΥΣ: Αν είναι να γίνει κάποια μεταγραφή παίκτη-ονόματος θα γίνει μετά το Μουντιάλ άρα... υπομονή!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Εγώ, Παναγιώτη, σε αυτή τη φάση, με την οικονομική κρίση να κλίνει εργοστάσια σε όλη τη χώρα (και τη Fiat να συγκρούεται με τα συνδικάτα) θεωρώ προκλητικό να δώσουμε πολλά λεφτά για μεταγραφές. Μυαλό για καλές επιλογές και αυτό που γράφεις, καλή διαχείριση, χρειάζεται.

Για μετά, έμφαση στους νέους -γιατί, δηλαδή, η Barcelona παράγει τα 8 ή 9/11 της ομάδας της στα νεανικά της τμήματα;