Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αύριο περνά από τους γιατρούς ο Storari

H Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι ο 33χρονος Marco Storari θα υποβληθεί αύριο, Τρίτη, το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις στο Τορίνο "για τη Juventus" -μια ανεπόσημη μορφή ανακοίνωσης της μεταγραφής. Σε αυτή τη φάση, το επίσημο site του συλλόγου αρκείται να σημειώσει ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας γεννήθηκε στην Pisa και ήταν από τους πρωταγωνιστές της περυσινής σεζόν με τη Sampdoria του Del Neri στην οποία αγωνίστηκε, δανεικός από τη Milan, από το Δεκέμβριο.
Ο ίδιος ο Storari, που σύμφωνε με το site του "Τuttosport" συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο για 1,2 εκ. τη σεζόν, δήλωσε "πολύ ευχαριστημένος που είμαι στη Juve. Περιμένω να υπογράψω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος".

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μελο και ο τιαγκο που τα πανε εξαιρετικα με τις εθνικες τους ,που ειναι πραγματικα ε-μπαλοι ποδοσφαιριστες ειναι για διωξιμο και τα καμαρια της ιταλιας και της γιουβε που σερνοντε δεν τους ακουμπαει κανεις!!!!
Οκ παμε καλα!κρατηστε τους αχρηστους παρτε τον αθλιο τον τζιλαρντινο και διωξτε τους πραγματικα καλους ποδοσφαιριστες.....
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη, αν δεις διαχρονικά πόσες φορές έχει πέσει έξω το "Tuttosport", που αναφέρει τα περί Gilardino (τόσες όσες έπεσαν έξω και όλες οι άλλες εφημερίδες), φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις πως δεν έχει νόημα να εκνευρίζεσαι και να χαλάς τη διάθεσή σου. Γι' αυτό, άλλωστε, επέλεξα να μην καταγράφω ό,τι γράφεται. Για να πω την αλήθεια, μου ήρθε η ιδέα να καταγράφω σε ποιον δίνουν μεταγραφή κάθε μέρα και στο τέλος να δημοσιεύσω τον κατάλογο...

P.S. Ο Tiago είχε τις ευκαιρίες του και δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Πιθανόν να μην αντέχει την πίεση των μεγάλων ομάδων (σε καμία δεν μπόρεσε να μείνει) οπότε δεν μου λέει πολλά το ξέσπασμά του με την Κορέα. Εκτός ίσως από το ότι μπορεί αν ανεβάσει την τιμή του.

Με τον Melo υπάρχει ένα πρόβλημα πειθαρχίας, συνηθισμένο με τους Βραζιλιάνους που άλλωστε ποτέ δεν έπιασαν στη Juventus. Επιπλέον, και με την Βραζιλία τον είδα να κάνει πολλές λάθος πάσες σαν αυτές που έκανε με μας όλη τη χρονιά. Ισχύει και γι' αυτόν το ίδιο: ας πάει καλά να πιάσουμε καλή τιμή.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους της Juventus, μην βιάζεσαι: η μεταγραφική περίοδος, όπως συμβαίνει πάντα σε χρονιές Μουντιάλ, θα απογειωθεί μετά τις 11 Ιουλίου. Ο στόχος είναι να πουληθούν πολλοί, μα πάρα πολλοί. Με δεδομένη πάντα την δυσκολία να δώσεις, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, παίχτες στους οποίους η προηγούμενη διοίκηση έδωσε εξαιρετικά (ως εξωφρενικά) παχυλούς μισθούς.