Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Φιλικό 0-0 με το Αμβούργο

Χωρίς τέρματα το φιλικό με το Αμβούργο. Καλά σημάδια από την άμυνα.

Οι βασικές φάσεις με μουσική υπόκρουση

Με τον Storari να λέει όχι και τον Trezeguet πάλι πρωταγωνιστή, έστω και αν δεν σκόραρε, η Juventus έκλεισε με 0-0 το φιλικό με το Αμβούργο. Στο πρώτο μέρος ο Del Neri δοκίμασε το επιθετικό δίδυμο Diego, Trezeguet αλλά ήταν ο Martinez αυτός που έβγαλε μπροστά στο αντίπαλο τέρμα τον Γάλλο στο 17' αλλά ο Trezegol έχασε τον βηματισμό του και τον πρόλαβαν. Λίγο πριν λήξει το 45λεπτο, ωραία κεφαλιά του Trezeguet που είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του στερεί τη χαρά του γκολ -αυτή που στέρησε τρεις φορές ο Storari στον Guerrero.
Στο δεύτερο μέρος, ο Del Neri άλλαξε βάζοντας στο παιχνίδι Del Piero, Amauri και περνώντας τον De Ceglie στη θέση του Martinez που βγήκε για να μπει ο Grosso. Ο Storari είπε πάλι "όχι", στον Petric, με την έναρξη του ημιχρόνου. Λίγο μετά, ο Ze Roberto βγήκε με το φορείο από φάουλ του Lanzafame. Ο ρυθμός έπεσε αλλά ήταν το Αμβούργο που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, στο 69' με τον Berg που λίγο πριν το τέλος, πέτυχε και ένα δοκάρι και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

HAMBURG-JUVENTUS 0-0

JUVENTUS: Storari, Motta (73' Grygera), Legrottaglie, Ferrero, De Ceglie, Lanzafame (65' Pasquato), Sissoko (80' Buchel), Ekdal (56' Marrone), Martinez (46' Grosso), Diego (46' Del Piero), Trezeguet (46' Amauri).
Προπονητής: Luigi Del Neri.
Στο Vinovo οι διεθνείς

Ενώ η υπόλοιπη ομάδα, μετά το αποψινό φιλικό θα έχει δυο μέρες ρεπο, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Vinovo με τους διεθνείς: πρώτη μέρα δουλειά σήμερα για τον Bonucci, που είχε κάνει ήδη την εμφάνισή του στο Pinzolo, και τους Camoranesi, Chiellini, Iaquinta, Marchisio, Pepe και Poulsen. O Felipe Melo επιστρέφει στις 25.
Del Neri: καλό τεστ

Ικανοποιημένος από το τεστ εμφανίστηκε ο Del Neri σημειώνοντας ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Παράλληλα, είπε τον καλό του λόγο για τον Lanzafame: "προωθούσε πολύ και κάλυπτε καλά". Ικανοποιημένος και ο Motta "γιατί παραχωρήσαμε λίγα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε".

Storari: ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου


"Αυτό ήταν το πρώτο σημαντικό τεστ, το Αμβούργο ήταν πιο φρέσκο από μας αλλά σε τελική ανάλυση, κάναμε καλή εντύπωση και είμαι ικανοποιημένος που έκανε μερικές χρήσιμες αποκρούσεις", σχολίασε στο "Juventus Channel" o Storari που βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του "και ειδικά τον Legrottaglie" που τον βοήθησαν να ενσωματωθεί γρήγορα και καλά στην πραγματικότητα της Juventus.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βραδυα κυριακης στα μεσα ιουλιου εχουμε οποτε τι καλυτερο απο ενα τεραστιο ποστ σαν αλλος ενας προπονητης της κερκιδας.....

Λογικα κουρασμενη η ομαδα,στο δευτερο ημιχρονο δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ!αυτο φαινοταν και απο το παρα πολυ ξυλο που δωσαν οι δικοι μας καθως πηγαιναν παντα δευτεροι στην μπαλα!καμια διαφορα η νεα ομαδα του ντελνερι απο το περσινο σιχαμα που βλεπαμε και λογικο μεχρι στιγμης αλλα στα επομενα δυο φιλικα και με την προσθηκη των διεθνων περιμενω ΠΟΛΛΑ!
Ατομικα:Στοραρι θετικοτατος και μπραβο του,λανζαφαμε ευχαριστη εκπληξη για μενα,μπαλαδοφατσα,αλητακος,μπουκαδορος μαγκακος του ευχομαι να στειλει στον παγκο τον βαφτισμενο απο δημοσιογραφους σαν νεο ταρντελι(!!!!) και υπερτιμημενο μετριο Μαρκισιο!εκνταλ,ντιεγκο,μαρτινεζ απλως καλοι και ολοι οι υπολοιποι απο μετριοι εως ΚΑΚΙΣΤΟΙ(λεγκροταλιε για παραδειγμα ο οποιος εχασε ολες τις φασεις και διαμαρτυροταν σαν τον καραγκιοζη ενω επρεπε να αποβληθει απο το 20)!Η παραμονη του νταβιντ ειναι ενα τραγικο λαθος και θα φανει μεστη χρονια!δεν μππορει να σταθει σε τοσο ψηλο επιπεδο!ευχομαι να ρθει η επιφοιτηση στον ανιελι και να παει προσωπικα και να παρει τον ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ ντιεγκο φορλαν!
Το ροστερ ειναι τεραστιο και πρεπει να φυγουν πολλοι!να βρουν λυση και να τους διψξουν δε με νοιαζει!κακο θα κανουν στην ομαδα...
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

O Antonio Caliendo, ο πιστός ατζέντης του Trezeguet αποκάλυψε ότι ο Marotta του είπε ότι ο Del Neri υπολογίζει τον Γάλλο και έτσι ο ίδιος απάντησε αρνητικά στα τηλεφωνήματα "από Ελλάδα, Κατάρ, Τουρκία", τουλάχιστον για φέτος.

Παναγιώτης είπε...

Προσωπικά είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο (και αυτό όχι όλο) λόγω δουλειάς. Για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα... Δεν είδα καλή κυκλοφορία από κέντρο και μπροστά. Είδα όμως καλή αμυντική γραμμή και έναν εξαιρετικό Storari (όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια). Βέβαια, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από φιλικά παιχνίδια. Αυτό είναι νόμος. Ο κάθε προπονητής πειραματίζεται με τους παίκτες και τα συστήματα, πόσω μάλλον για τον Del Neri που του λείπουν ακόμα οι διεθνείς. Το θέμα είναι ότι χρειαζόμαστε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ τουλάχιστον τρεις ακόμα μεταγραφές στις τρεις γραμμές του γηπέδου. Εγώ προσωπικά, αν ήμουν στην διοίκηση, θα προσπαθούσα για το colpo grosso με Benzema. Αυτόν τον αληταρά τον θέλω εδώ και τρία χρόνια στην ομάδα μας, μεγάλη παικτούρα, και από ότι βλέπω στην Real δεν τον υπολογίζουν και πολύ. Δεν γνωρίζω τι γνώμη βέβαια του Mourinho για αυτόν. Επίσης, είναι αμαρτία να μην μπορούμε να κλείσουμε έναν Dzeko τόσο καιρό, εφόσον υπάρχει και επίσημο ενδιαφέρον. JUVENTUS είσαι, έλεος. Έχω πίστη στον Angelli αλλά το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας είναι πίσω από την πόρτα... Πρέπει να γίνουν κινήσεις ουσίας...

Αυτά μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε να δούμε την ένα καλό σύνολο μέχρι το πρώτο παιχνίδι στην Serie A. Υπομονή (όση έμεινε ακόμα)...