Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

O Almiron μένει στο Bari

Δυο βδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Bonucci, η Juventus ανακοίνωσε την παραχώρηση του Sergio Bernando Almiron στο Bari, σύλλογο με τον οποίο κατέληξαν σε συμφωνία παραχώρησης κατά συνιδιοκτησία έναντι 2,5 εκ. που θα καταβληθούν σε 3 χρόνια.

Πηγή: Juventus.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαθαρισμα στο ροστερ και γρηγορα!ολα τα βαριδια ειναι ακομα μαζι μας!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Οι γερουσιαστές στοιχίζουν στη Juventus περίπου 40 εκ. λόγω των υψηλότατων μισθών τους που αποτρέπουν οποιαδήποτε άλλη ομάδα να τους αποκτήσει. Οι ίδιοι οχυρώνονται πίσω από τα συμβόλαιά τους και δεν το κουνάνε, ακόμα και αν ξέρουν ότι θα παρακολουθούν τα ματς από τον πάγκο. Εκεί είμαστε. Ως τις 31/8 θα δούμε αλλά με τα συμβόλαια έτσι είναι: τα υπογράφεις για να μην σου φύγουν όταν τους θες και τα τηρούν όταν δεν τους θες...

Ανώνυμος είπε...

Να παει ο μεγιστος διαπραγματευτης(Μαροτα) που του αποδιδουμε δαφνες αποτελεσματικοτητας για τις μεταγραφες ως τωρα και να βρει λυση!δεν γινεται η ομαδα να κανει μεταγραφες μετριοτατες εξαιτιας καποιων που εχουν ξεχασει να παιζουν ποδοσφαιρο και αρμεγουν κανονικα!αν δεν βρει προσφορες ως τον αυγουστο ας τους δωσει και τζαμπα!φτανει να μην πληρωσουν αλλη μια χρονια εξωπραγματικους μισθους χωρις να αξιζουν ουτε το 1/10!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμβόλαιο, είναι η λέξη κλειδί: αν ο παίχτης δεν ενδιαφέρεται αν θα πάει στην εξέδρα όλο το χρόνο (το μόνο με το οποίο μπορείς να τον απειλήσεις), τότε πολύ απλά δεν φεύγει. Γιατί, πολύ απλά, το συμβόλαιο του δίνει το δικαίωμα να μένει και εσύ δεν μπορείς να τον πας πουθενά χωρίς τη θέλησή του όσο μέγας διαπραγματευτής και αν είσαι.

Και για να μην ξεχνάμε: τα συμβόλαια ήταν ο μοναδικός τρόπος άμυνας των ποδοσφαιριστών σε συλλόγους που τους αγοράζαν και τους πουλάγανε σαν δούλους, εκείνα τα παλαιότερα χρόνια που κοιμόσουν με μια φανέλα και ξύπναγες με άλλη. Το πάλεψαν, κατέκτησαν το σημερινό καθεστώς και το παράκαναν...