Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Del Piero: Ένα δώρο για 300.000

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με τη Shamrock Rovers που σφράγισε με ένα υπέροχο φάουλ του, ο Alessandro Del Piero ανέβασε στο site του ένα post με τον ενδεικτικό τίτλο: "ένα δώρο για 300.000" όπου ξεκινά εξηγώντας ότι στις 17.15 οι φίλοι του στη σελίδα του στο Facebook είχαν φτάσει τις 300.000: "έτσι, από τις 17.15 σήμερα σκεφτόμουν πώς να γιορτάσω αυτό το στόχο, πώς να σας ευχαριστήσω και να σας ανταποδώσω την προσοχή και την αγάπη με την οποία με ακολουθείτε. Θα μπορούσα να στείλω 300.000 sms, αλλά δεν είχα όλα σας τα νούμερα, διαφορετικά...
Μπορούσα να σας στείλω 300.000 sms... Μπα, ελάχιστα προσωπικό... Κια έπειτα δεν θα ήθελα να καταλήξω στα spam!!!
Οπότε, τίποτα, είπα μέσα μου, θα σκεφτώ μετά το ματς κατά της Shamrock Rovers, κάτι θα μου έρθει στο νου. Μετά, στο 45' μπήκα και λίγα λεπτά αργότερα, ακριβώς 19 λεπτά αργόετρα, ενώ τακτοποιούμουν για να εκτελέσω ένα φάουλ από τα -πσυεύω- 30 μέτρα από το τέρμα, μου ήρθε μια ιδέα. Ναι, ναι, μια ωραία ιδέα: πείστηκα στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν της εκτέλεσης, ξέρετε, ενώ ο τερματοφύλακας τακτοποιούσε το τείχος, ο διαιτητής επιβεβαίωνε ότι η απόσταση ήταν εντάξει... Να, ακριβώς εκείνη τη στιγμή μου είπα: να ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να γιορτάσω τους 300.000 φίλους στο Facebook... Σουτάρω, γκολ.
Τέλος πάντων, ας πούμε ότι δεν έγινε ακριβώς έτσι, όσο και αν είσαστε σημαντικοί όταν παίζω σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι. Όμως, την αγάπη τη νιώθεις, πραγματικά, σου δίνει μεγάλη δύναμη. Και μ' αρέσει να σκέφτομαι ότι έγινε ακριβώς έτσι: αυτό το γκολ είναι (και) για όλους εσάς. A presto, Alessandro".
Να είσαι καλά, capitano!!!

Πηγή: alessandrodelpiero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: