Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Inter και Manchester City θα αντιμετωπίσει μέσα σε 3 μέρες η Juventus...

Salzburg, Lech Poznan συμπληρώνουν τον Όμιλο A. Η Juve παίζει με τη Lazio πριν τη ρεβάνς με την ομάδα του Mancini, με τη Milan πριν τη Salzburg, με τη Fiorentina πριν το ταξίδι στην Πολωνία.
Από το Τορίνο, στις 16 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η Juventus τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον Ομίλο A του Europa League (με αντίπαλο την πολωνική Lech Poznan) και στο Τορίνο θα τις ολοκληρώσει, στις 16 Δεκεμβρίου οπότε θα υποδεχτεί την ομάδα του Roberto Mancini και του Balotelli, τη Manchester City με την οποία oi bianconeri θα αγωνιστούν εκτός έδρας την παραμονή του ματς με την Ιnter στο Μιλάνο (3 Οκτωβρίου) όταν οι nerazzurri θα έχουν υποδεχτεί, μια μέρα πριν, τη Werder Bremen... Αναλυτικά το πρόγραμμα της Juventus σε συνδυασμό με τους αγώνες της στο campionato :
  • Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, 20.00 (ώρα Ελλάδος) Juventus-Lech Poznan (στις 12/9 Juventus-Sampdoria, στις 19/9 Udinese-Juventus)
  • Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, 22.05, Manchester City-Juventus (στις 26/9 Juventus-Cagliari, στις 3/10 Inter-Juventus)
  • Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, 22.05, Salzburg-Juventus (στις 17/10 Juventus-Lecce, στις 24/10 Bologna-Juventus)
  • Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, 20.00, Juventus-Salzburg (στις 30/10 Milan-Juventus, στις 7/11 Juventus-Cesena)
  • Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, 22.05, Lech Poznan-Juventus (στις 28/11 Juventus-Fiorentina, στις 5/12 Catania-Juventus)
  • Πέμπτη 16 dicembre, 19.00, Juventus-Manchester City (στις 12/12 Juventus-Lazio, στις 19/12 Chievo-Juventus)
Ως "ίσως την πιο δύσκολη κλήρωση αυτής της φάσης" χαρακτήρισε ο Blanc τα αποτελέσματα της κληρωτίδας επικαλούμενος και την άποψη του Boniek που θεωρεί σκληροτράχηλη τόσο τη Lech Poznan όσο και τη Salzburg. Όμως, το γεγονός ότι η Juventus έπεσε στην ισχυρότερη ομάδα του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας, ανησύχησε τη διοίκηση και για έναν πρόσθετο λόγο: την ύπαρξη του Balotelli με τον οποίο τμήμα της tifoseria bianconera έχει προηγούμενα με αποτέλεσμα την τιμωρία του συλλόγου για ρατσιστικά συνθήματα. "Τη νέα σεζόν αναμένουνμε από τους φιλάθλους μας συμπεριφορές fair play" απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις ο Blanc ενώ ο Bernard Halford, που ήταν (όπως και τώρα) γραμματέας της Manchester City και το 1976 όταν συναντήθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά οι δυο σύλλογοι (η Juventus έχασε 1-0 στην Αγγλία, κέρδισε 2-0 στο Τορίνο και προκρίθηκε στο Uefa) δήλωσε πεισμένος ότι "ο Mancini θα μιλήσει με τον Balotelli και μαζί θα διαχειριστούν κατά τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση"...
Με τις άλλες δυο ομάδες που της έστειλε η κληρωτίδα, τη Salzburg και τη Lech Poznan, η Juventus δεν έχει προηγούμενα.

Εκτός για 25 μέρες ο Amauri,

χάνει το πρώτο παιχνίδι με τη Lech Poznan

Υπογράφει σήμερα ο Quagliarella


O τραυματισμός του Amauri στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Sturm Graz αποδείχθηκε θλάση πρώτου βαθμού και θα τους στοιχίσει απουσία 25 ημερών, οπότε θα χάσει τον πρώτο αγώνα του Ομίλου με τη Lech Poznan. Η απουσία θα καλυψθεί στο πρωτάθλημα με την άφιξη του Quagliarella την οποία προανήγγειλε το μεσημέρι ο Marotta κατά την παρουσίαση του Aquilani αλλά ο διεθνής επιθετικός (που υπογράφει σήμερα αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί) δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Europa League αφού έχει παίξει με τη Napoli...

Πηγή: Juventus.com, Uefa.com, inter.com, Tuttosport

1 σχόλιο:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Διακοπή στις διακοπές αλλά τώρα κλείνω για τα καλά: καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θα τα πούμε σε πολλές πολλές μέρες.