Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

O Krasic νοίκιασε με δικά του έξοδα αεροπλάνο για να προλάβει τη γιορτή στη Villar Perosa! Θέμα ανανέωσης από τον Μarchisio μέσω... Facebook

Απάντηση της Juventus στον Marchisio: είναι αθλητικό κεφάλαιο του συλλόγου ως το 2014 και έχει κάθε συμφέρον να καταλήξει σε μια εύλογη συμφωνία που να σέβεται τόσο τις απαιτήσεις του όσο και τις ανάγκες της Juventus...
O Milos Krasic βάλθηκε να σκλαβώσει τις καρδιές των tifosi και όχι απλώς να τις κατακτήσει: προκειμένου να προλάβει να βρεθεί χθες στη Villar Perosa, νοίκιασε με δικά του έξοδα ένα ιδιωτικό αεροπλάνο! "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο", σχολίαζε ο Marotta.
O Σέρβος είχε πάει στη Μόσχα να μαζέψει τα πράγματά του και από εκεί στο Βελιγράδι όπου βρήκε κελιστή την ιταλική πρεσβεία λόγω εργασιών αποκατάστασης του κτιρίου. Με την παρε΄μβαση της Juventus και της Ολυμπιακής Επιτροπής εντόπισε την αρμόδια γραμματέα και έφτιαξε τα χαρτιά του αλλά στο μεταξύ έχασε την πτήση όπου η Juventus του είχε κλείσει θέση προκειμένου να προλάβει να είναι στο Τορίνο για να φύγει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τη Villar Perosa. Τότε ήταν που νοίκιασε, για 10.000 €, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο ώστε να προλάβει! Μακάρι να δείξει ανάλογο πάθος, σοβαρότητα και επαγγελματισμό και μέσα στο γήπεδο.

"Απαισιόδοξος" ο Marchisio στο Facebook

Και ο Chiellini συζητά την αύξηση αποδοχών του


(Update) Την ίδια ώρα, και ενώ η Juventus ανακοίνωσε την απόκτηση του Aquilani και φρόντιζε (ανεπίσημα) να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τη Manchester City να κυνηγά τον Marchisio, o νεαρός διεθνής μέσος εξωτερίκευσε τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση ανανέωσης του συμβολαίου του με γενναία αύξηση του μισθού του, μέσω της σελίδας του στο Facebook: "το ξέρω ότι διαβάζεται για διάφορες προτάσεις για μένα αυτές τις μέρες... και χθες κανένα νέο για την ανανέωση. Ειλικρινά μετά από δυο μήνες αρχίζω να είμαι απαισιόδοξο", γράφει... Ο ίδιος, προ ημερών εκδήλωνε τη "μεγάλη του επιθυμία να φοράει για πάντα αυτή τη φανέλα!!!"... To πρόβλημα βρίσκεται στο ότι ο Marchisio, που έχει συμβόλαιο ως το 2014, μαζί με τον ατζέντη του ζητούν γενναία αύξηση αποδοχών στο ύψος των άλλων συμπαικτών του που αγωνίζονται στην Εθνική καθώς αυτή τη στιγμή παίρνει την αναπροσαρμογή που είχε πετύχει ως πρώην παίχτης της Primavera.
Σχόλιο της Juventus για τον Marchisio

(Update 2) Mε ανακοίνωση στο επίσημο site του συλλόγου, η Juventus σχολιάσε την πρωτοβουλία του Marchisio να εξωτερικεύσει τη σκέψη του στο Facebook υπεμθυμίζοντας ότι "το συμβόλαιο του Claudio Marchisio θα λήξει τον Ιούνιο 2014. Ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον dottor Carlo Pallavicino, με τον οποίο αυτές τις τελευταίες βδομάδες πραγματοποιήθηκαν ορισμένες συναντήσεις. Ο Claudio Marchisio είναι αθλητικό κεφάλαιο της Juventus και έχει επιπλέον κάθε συμφέρον να βρει μια εύλογη συμφωνία που να σέβεται τόσο τις απαιτήσεις του παίχτη όσο και τις τις ανάγκες της Juventus".

Ο ατζέντης του αναρωτιέται...

(Update 3) Ο ατζέντης του παίχτη, που έσπευσε να πει ότι ο Marchisio αναδείχθηκε σε μια κακή χρονιά για την ομάδα σε "έναν από τους 10 πιο ενδιαφέροντες νέους στην Ευρώπη", υποστήριξε ότι το ζήτημα δεν είναι 2 ή 3 εκ. αλλά ότι η απαισιοδοξία του Marchisio προκύπτει από το γεγονός ότι δεν καταφέρνει να κατανοήσει γιατί η Juventus δεν καταφέρνει να συγκροτήσει μια πρόταση προς την πλευρά του...
Να σημειωθεί ότι σε διαδικασία συζήτησης με τη διοίκηση για αύξηση των αποδοχών του (από τα 2 στα 3,5 εκ.) βρίσκεται και ο Chiellini που χθες συναντήθηκε, μαζί με τον ατζέντη του, με τον Marotta. Η συζήτηση θα συνεχιστεί το Σεπτέμβρη, κατά την διακοπή του πρωταθλήματος για τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής στο Euro, προκειμένου ο Marotta να συνεχίσει να ασχολείται απερίσπαστος με τις μεταγραφές.

Πηγή: Tuttosport, Juventus.com (η φωτογραφία)

5 σχόλια:

magica juve είπε...

elpizo i thelisi tou kai i agapi gia tin omada na fanei kai sto gipedo

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μετά από εκείνο το ανεκδιήγητο, είναι το δεύτερο φάουλ του Marchisio: όσο δίκαιο και αν έχει να ζητά αναπροσαρμογή (στη λογική ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται "μη παραχωρήσιμος", "βασικός", "πυλώνας" και της Εθνικής και να παίρνει λιγότερα από τους άλλους), η λύση της εξωτερίκευσης μέσω Facebook είναι η χειρότερη δυνατή. Μάλλον χρειάζεται έναν καλό σύμβουλο και ένα πρόστιμο.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σωστή και ισορροπημένη, τελικά και σε αυτή τη φάση, η ανακοίνωση της Juventus για τον Marchisio: έχεις συμβόλαιο ως το 2014, ανήκεις στο κεφάλαιο της ομάδας (με οικονομικούς όρους) και είναι προς το συμφέρον σου να σεβαστείς και τις ανάγκες του συλλόγου.

Δεν θα με παραξένευε αν τον δώσουν εφόσον φτάσει όντως μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Προσωπικά μου αρέσει ο Marchisio αλλά ο σύλλογος δεν μπορεί να κινείται στη βάση των απαιτήσεων κανενός. Όπως έβαλε στη γωνία τον Camoranesi, διαρρέοντας ότι αυτός ήταν που χαστούκισε τον Ranieri στο ημίχρονο εκείνου του Juventus-Lecce 2-2 εξωθώντας τον Buffon να βγει πριν το τέλος του 15λεπτου μονολογώνατς στο γήπεδο, έτσι δείχνει σε όλους ότι κάποιες συμπεριφορές απλώς δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.

Ανώνυμος είπε...

Εχει συμβολαιο ως το 2014?οκ ως εδω!!!
Αντε ψωνισμενο και υπερτιμημενο παλικαρακι μου παιξε μπαλα που μου πετας χαρταετο εδω και εναμιση χρονο και αν κρινει ο προπονητης και η διοικηση οτι αξιζεις νεο συμβολαιο θα στο κανουν!Αν απο την αλλη θεωρεις οτι σε θελει η μιση και πλεον ευρωπη φερε προταση και πανε στο καλο!αλλα δεν υπαρχει κανεις που θα πληρωνε τωρα για σενα.....!!!
Αληθεια στο φεισμπουκ ρε κακομοιρη λες τα προβληματα σου????
δημητρης θες

magica juve είπε...

ας πει καποιος στον μαρκισιο να αρχισει να αγχωνετε για το αν θα εχει θεση στην αρχικη 11αδα τωρα που ηρθε ο ακουιλανι και οχι αν θα του κανει η ομαδα καλυτερο συμβολαιο..προστιμο και παγκο να βαλει μυαλο...