Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Γιορτή στη Villar Perosa: Juve A-Juve B 5-1 και πληρωμένη απάντηση στον Moratti

Απάντηση Elkann & Andrea Agnelli στον Moratti: "δεν έμαθαν ποτέ να χάνουν και και δεν έμαθαν ακόμα να κερδίζουν. Δηλώσεις εντελώς άχρηστες"
Με την παρουσία ολόκληρης της οικογένεια Agnelli (Andrea Agnelli και John Elkann) πραγματοποιήθηκε το κλασικό φιλικό ανάμεσα στη Juventus και την ενισχυμένη Primavera (Juve A-Juve B) στη Villar Perosa, τη γενέτειρα των Αgnelli.
Γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως πάντα, με τους φιλάθλους να επιφυλλάσσουν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον Milos Krasic, που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες αφού χαιρέτισε τους μελλοντικούς του συμπαίκτες στον πάγκο. Παρόντες και ο Blanc με τον Marotta στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η θερινή σεζόν δυο 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τη Sturm Graz και 5 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στο Bari. Το παιχνίδι έληξε 5-1 υπέρ της Juventus (πέρυσι είχε επικρατήσει με 3-1) με γκολ του Martinez που εκμεταλλεύτηκε λάθος και βγήκε στην πλάτη της άμυνας, του υπ' ατμόν για τη Γερμανία Diego που σημάδεψε το "Γ", του Motta από κοντά, και δυο σπουδαία γκολ του νεαρού Libertazzi της Primavera που έπαιξε με τους μεγάλους στη θέση του Diego.

(Update) Ωραία γκολ ιδίως του Libertazzi και του Diego

JUVENTUS-JUVENTUS PRIMAVERA 5-1
Τέρματα: 20' Martinez, 31' Diego, 67' Motta, 81', 90' Libertazzi - 49' Bianconi
Διαιτητής: Ludovico Ruffinengo. Επόπτες: Andrea Atzori, Filippo Perron.

JUVENTUS: Storari (46' Manninger), Bonucci (46' Legrottaglie), Grygera (46' Motta), Belfasti, Ferrero, F.Melo (Giandonato), Sissoko (46' Marchisio), Martinez (46' Buchel), Lanzafame, Diego (46' Libertazzi), Del Piero (46' Giannetti). Αναπληρωματικοί: Spinazzola.
Προπονητής: Luigi Del Neri
JUVENTUS PRIMAVERA: Costantino (46'
Bonassi), Romano, Liviero, Schiavone, Garcia, Esposito, De Silvestro, Ilari, Bianconi, Margiotta (Montesi), F.Boniperti. Αναπληρωματικοί: Kirev, Carfora, Garrone, Carta, Ruggiero.
Προπονητής: Bucaro.


Ικανοποιημένος που η Juventus έχει

τόσους νέους azzurri, o Elkann απαντά στον Moratti


Στο διάλειμμα του παιχνιδιού, ο John Elaknn έδωσε απάντηση και στην τελευταία (μπιπ) του Moratti, "καλύτερα πολυεθνική ομάδα παρά να αγοράζουμε παιχνίδια": "Η φράση του Moratti; Κατά την άποψή μου αυτοί δεν ήξεραν ποτέ να χάνουν και δεν έμαθανα ακόμα να κερδίζουν"...
Ο πρόεδρος της Fiat εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε μαζί με τον ξάδερφό του Andrea Agnelli στο γήπεδο, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για τη νέα Juventus και την κατάκτηση του Trofeo Berlusconi, το παράκανε εγκωμιάζοντας την αγορά του Krasic ("είναι ένα ωραίο σημάδι, έχουμε ένα ξανθό άγγελο μαζί μας μετά τον Pavel Nedved") και εξέφρασε την ικανοποίησή του που η ομάδα έχει τόσους "νεαρούς azzurri όπως ο Motta, o Bonucci, o Pepe και αν και ο Aquilani είναι από τους δικούς μας θα έχουμε τέσσερις σωματοφύλακες azzurri: έχουμε σίγουρα μια ωραία Juventus".

Andrea Agnelli: να μάθει να χαίρεται

τις νίκες του, εντελώς άχρηστες οι δηλώσεις του



(Update) Eκτός από τις απαντήσεις στον Moratti, του ίδιου και του J.Elkann, ο Andrea Agnelli δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά του Marotta στα μεταγραφικά και επισημανε ότι απομένουν μερικές μέρες ακόμα για να ενισχυθεί και άλλο η ομάδα. Ο πρόεδρος δεν θέλησε να σχολιάσει τις ειδήσεις για αποχώρηση Trezeguet, Diego και άφιξη του Di Natale.

Σε ανάλογο μήκος κύματος με τον John Elkann απάντησε στον Moratti και ο πρέοδρος της Juventus, Andrea Agnelli: "ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Moratti; Θα έπρεπε να αρχίσει να μαθαίνει να χαίρεται τις νίκες του. Σκέφτομαι ότι οι δηλώσεις του ήταν εντελώς άχρηστες".
Μιας και ο Moratti κάνει ότι δεν θυμάται τα τηλεφωνήματά του και του Facchetti, ας τα ξαναθυμηθούμε εδώ.
Έκπληξη (και υποκρισία) Moratti

(Update) Από το περιβάλλον της Inter έκαναν γνωστό ότι οι δηλώσεις των Agnelli & Elkann τους προκάλεσαν στον Moratti "έκπληξη" για τους υψηλούς τόνους και σημείωναν πως ο πρόεδρός των nerazzurri δεν ονομάτισε τη Juventus... Λέτε να εννοούσε τη Genoa ο πρόεδρος της οποίας έχει καταδικαστεί για τη βαλίτσα με τα λεφτά που ετοιμαζόταν να δώσει για να αγοράσει ένα παιχνίδι;...

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, juventusfcnews, JuventusCalcio999

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαμούρα Μοράτι πάντα προκαλείς!!!!!! Και πριν και τώρα... Τελειώνουν τα ψωμιά σου...