Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις για ανανέωση συμβολαίου κατά ένα χρόνο στον Del Piero

Τις τελευταίες μέρες, και ειδικά με αφορμή τα δημοσιεύματα για την προσπάθεια απόκτησης του Cassano με παρέμωαση και της Fiat (εδώ), εντάθηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Del Piero να μετακομίζει από τον Ιούνιο, οπότε λήγει το συμβόλαιό του, στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η εφημερίδα των Agnelli, "La Stampa", αφιερώνοντας ένα άρθρο στο πολύ όμορφο χθεσινό του γκολ (η φωτογραφία είναι από το σχετικό πανηγυρισμό), σημειώνει ότι στο σύλλογο μελετούν την παράταση του συμβολαίου του κατά ένα έτος, ανάλογα και με την κατάσταση της υγείας του, τις αντοχές και την απόδοσή του. Βιασύνη, γράφει η εφημερίδα, δεν υπάρχει, τους επόμενους μήνες θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις -το να δοθεί η δυνατότητα στον capitano να εμφανιστεί στο νέο γήπεδο είναι το ελάχιστο που του οφείλουμε.

Πηγή: La Stampa

4 σχόλια:

magica juve είπε...

συγνωμη που το λεω ετσι αλλα αυτο για την γιουβε ειναι ντροπη...ξερουμε ολοι ΠΟΣΑ εχει προσφερει σε αυτην την ομαδα αλλα αυτο δειχνει οοτι η καλυτερη ομαδα της ιταλιας χρειαζεται ακομα τον ντελ πιερο στα 37 του..δλδ ελεος δεν μπορουν να βρουν καποιον να τον αντικαταστησει???για ποσο ακομα θα μας ξελασπωνει αυτος ο ανθρωπος???

Un Gobbo ad Atene είπε...

Προσωπικά θεωρώ ότι του οφείλουμε να πατήσει το χορτάρι στο νέο γήπεδο. Τώρα, το πόσο θα παίζει και αν θα είναι βασικός είναι άλλο θέμα: ας πάρουμες παίχτες και ας παίζει όπως ο Altafini: για 20'-30' οπότε θα αποδίδει τα μέγιστα και θα διδάσκει μπάλα αλλά και τι είναι η Juventus στους νεότερους παίχτες.

Ανώνυμος είπε...

Θα δεχεται ο Αλεξ να παιζει 20-30 λεπτα???εχει δικιο ο ματζικα!!!αν τον χρειαζοαστε σε τετοιο βαθμο στα 37 του πανε πολυ ασχημα τα πραγματα!κατα τα αλλα ας ειναι στο ροστερ και ας πατησει πρωτος και σαν αρχηγος βεβαια το νεο γηπεδο!αληθεια ποτε θα ναι ετοιμο?
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το γήπεδο προγραμματίζεται (και όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα) να εγκαινιαστεί τον Μάιο 2011 ώστε να χρησιμοποιηθεί από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν 2011/12, της επόμενης.

Για να είναι ο Alex στην ομάδα, πρέπει να έχει συμβόλαιο -οι κανονισμοί είναι ρητοί και φυσικά δεν θα του πούμε να υπογράψει ένα συμβόλαιο για τα μάτια του κόσμου. Γι' αυτό λέω ναι στην ανανέωση: να μείνει, να μπει αρχηγός, να δεχτεί να παίζει όσο πρέπει και να σραματήσει ανάμεσά μας, με μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας! Όχι να κρεμάσει τα παπούτσια του έχοντας παίξει το τελευταίο ματς της καριέρας του μπροστά σε μαζορέτες και ιταλοαμερικάνους νοσταλγούς, στην καλύτερη περίπτωση, και αμερικάνους περίεργους!