Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Και ο Ιούλιος Καίσαρας tifoso juventino!

Το νέο γήπεδο προχωρά, οι εξέδρες Vip "ξεπουλάνε" και ταυτόχρονα η Juventus συνεχίζει την προώθηση των 50 "αστεριών" που θα τοποθετηθούν γύρω από το γήπεδο με ονόματα θρύλων (ή και λιγότερο θρύλων) της ιστορίας μας δίπλα στα οποία οι φίλαθλοι μπορεί να αγοράσουν την αναφορά στο δικό τους όνομα (εδώ) μέσω του προγράμματος "άναψε ένα αστέρι". Στο πλαίσιο της προώθησης αυτής, κυκλοφόρησε και το βιντεάκι με τον Ιούλιο Καίσαρα που με άψογη προφορά Ρώμης καλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο, να ανάψουν το δικό τους αστέρι και να ...tifare Juve!

Στο ρόλο του Ιούλιο Καίσαρα o ηθοποιός Pietro Sermonti που ως πιτσιρίκος έπαιξε στη Juventus αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού -τη Juve, όμως, ποτέ!


To διαφημιστικό σποτάκι της Juventus για το "άναψε ένα αστέρι".

Πηγές: lastoriasiamonoi.com, juventusfcnews

3 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Gobbo μπορείς να μας μεταφράσεις το τι λέει ο Καίσαρας για εμάς που δεν γνωρίζουμε Ιταλικά; Τα σπάει πάντως το διαφημιστικό!!!

bianconera είπε...

Χαχαχαχα!!! Μα και ο Καίραρας JUVE? H Accendi una stella πάντως τα σπάει, την είχα δει όταν πρωτοβγήκε στο site της ομάδας

JUVE PEEEEEEEE!!!!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

"Φίλοι, πολίτες, tifosi, στήστε αυτί. Εμείς εδώ θα γράψουμε ιστορία γιατί από σήμερα και για πάντα αυτό το στάδιο θα είναι όλο δικό μας (ιαχές). Και ο καθένας από σας θα θελει να γράψει το όνομά του (δείχνει το αστέρι). Μάρκο, Κάσιος, Αουρέλιο, και εσύ Βρούτε. Και τώρα, φίλοι, πολίτες και tifosi όλοι μαζί γαι την ομάδα μας: Forza Juve (εμφανίζεται το κασκόλ) Forza Juve, Juve ale' ale' ale'".

Αν συνυπολογίσεις, Παναγιώτη, ότι όλα αυτά τα λέει με τονισμό Ρώμης και εκεί επάνω λέει "ομάδα μας" και βγάζιε το κασκόλ της Juventus, καταλαβαίνεις και το σαρκασμό που βγάζει!