Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Bologna-Juventus 0-0

Ο Iaquinta έχασε το ανύπαρκτο πέναλτυ για το οποίο έχει εγερθεί κίνδυνος τιμωρίας του Krasic από τον αθλητικό δικαστή με βάση την τηλεοπτική εικόνα... Πολλές ευκαιρίες, χάθηκαν δυο βαθμοί...

O Amauri καταπίνει το ένα γκολ μετά το άλλο, καταπίνει ένα και ο Quagliarella, καλή ευκαιρία για τον Martinez, θεατής ο Storari. Και η εικόνα που δείχνει πώς πέφτει ο Krasic...

Ένα πέναλτυ στο 35' από βουτιά του Krasic, κόντεψε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι αλλά ο Iaquinta είδε τον διεθνή τερματοφύλακα της Bologna να το αποκρούει. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βάλει και ό,τι άλλο πέρασε από τα πόδια του... Όπως δεν κατάφερε να σκοράρει ο Amauri πριν τραυματιστεί, ο Quagliarella (από μπαλιά του Krasic), ο Del Piero που μπήκε αλλαγή στη θέση του Krasic ο οποίος, μετά τη φάση του πέναλτυ έπεσε ψυχολογικά και δεν ξανάκανε τίποτα... Ο Del Piero κέρδισε φάουλ αλλά δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει... Δυο χαμένοι βαθμοί στο γήπεδο όπου ήρθε ισόπαλη και η Inter (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), μια άμυνα που δεν έφαγε γκολ... Και τώρα, το Σάββατο η Milan...

BOLOGNA-JUVENTUS 0-0
Τέρματα: -
Κίτρινες κάρτες: 10' Garics, 84' Portanova, 95' Mutarelli (B) - 11' Motta (J)
Διαιτητής: Andrea De Marco (Chiavari). Επόπτες: Mauro Tonolini (Milano), E. Marco Musolino (Taranto). Τέταρτος διαιτητής: Paolo Tagliavento (Terni).

BOLOGNA: 1 Viviano, 8 Garics, 13 Portanova, 6 Britos, 21 Cherubin, 17 Radovanovic (62' 32 Casarini), 24 Buscè, 26 Mudingay, 12 Ekdal (84' 5 Mutarelli), 35 Paponi (74' 20 Gimenez), 9 Di Vaio. Αναπληρωματικοί: 22 Lupatelli, 18 Moras, 19 Rubin, 10 Ramirez.
Προπονητής: Alberto Malesani.
JUVENTUS: 30 Storari, 2 Motta, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 29 De Ceglie, 27 Krasic (63' 10 Del Piero), 4 Felipe Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio, 11 Amauri (22' 9 Iaquinta), 18 Quagliarella (72' 25 Martinez). Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 33 Legrottaglie, 5 Sissoko, 23 Pepe.
Προπονητής: Luigi Del Neri.
Αύριο θα κριθεί η κατάσταση του Amauri

Ο Amauri τραυματίστηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο: ένιωσε έναν ισχυρότατο πόνο στον αχίλλλειο τένοντα και όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Juventus, η κατάστασή του θα αξιολογηθεί αύριο.
Del Neri: ισοπαλία που δεν είναι για πέταμα
Όχι, ο Krasic δεν πρέπει να τιμωρηθεί...

Ικανοποιημένος από την ομάδα και το ότι δεν δέχτηκε γκολ ενώ δημιούργησε ευκαιρίες, εμφανίστηκε ο Del Neri. "Δεν είναι ένα βήμα μπροστά αλλά δεν την πετάς μια ισοπαλία μέσα στη Bologna", είπε ο Del Neri που βλέπει το "ποτήρι μισογεμάτο".
Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια του Del Neri εστιάστηκε στο να υπερασπιστεί τον Krasic ο οποίος κινδυνεύει, ενόψει του ματς με τη Milan, να τιμωρηθεί με βάση την τηλεοπτική εικόνα και να χάσει το ματς. "Όποιος δεν τον ξέρει θα έλεγε ότι το έκανε επίτηδες, δεν είναι το είδος του ανθρώπου που θα το έκανε επίτηδες. Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, και δεν αναμένω να τιμωτηθεί με βάση την τηλεοπτική εικόνα", είπε ο mister -το ενδεχόμενο τιμωρίας του παίχτη με μια αγωνιστική δεν θα υπήρχε αν ο διαιτητής τον είχε "κιτρινίσει" και δεν έδινε το πέναλτυ...

Υπεράσπιση Krasic από τον Marotta

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος με τον Del Neri, και ο Marotta υπερασπίστηκε τον Krasic: "είναι ένα πολύ καλό παιδί και σοβαρός επαγγελματίας, ένας παίχτης που υφίσταται πολλά φάουλ. Ενδικτωδώς πήγε να αποφύγει την επαφή που τελικά δεν υπήρξε αλλά δεν ήταν αντιαθλητική συμπεριφορά ή θέατρο", τόνισε ο γενικός διευθυντής της Juventus στο "Sky".

Ρατσισμός στην TV Berlusconi κατά Krasic


(Update) Στο διάλλειμμα του Bologna-Juventus ο Maurizio Pistocchi, σχολιαστής του Mediaset Premium (ο ίδιος που την προηγούμενη βδομάδα έβγαλε από τα ρούχα του τον Del Neri ρωτώντας τον για τα... αμυντικά κενά στο 4-0 επί της Lecce) φρόντισε να υποδείξει 2 αγωνιστικές ποινή για τον Krasic λέγοντας την περίφημη φράση: "νόμιζα πως ήταν σοβαρός (σ.σ. serio, στα ιταλικά) αλλά τελικά ήταν μόνον σέρβος (σ.σ. serbo, στα ιταλικά) χα χα χα"!

Chiellini: τώρα, η Milan

"Δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχείς με το αποτέλεσμα" δήλωσε ο capitano σήμερα, Giorgio Chiellini. "Βελτιωνόμαστε αλλά δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Τώρα, ας σκεφτούμε τη Milan, το Σάββατο μας περιμένει ένα παιχνίδι που έχει τη δική του αξία, πέραν της βαθμολογίας. Θα το δώσουμε με σεβασμό όπως κάναμε με την Inter. Τώρα έχουμε μια βδομάδα να προετοιμαστούμε".

6 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Δεν παρακολούθησα όλη την αναμέτρηση αλλά όσο είδα, στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν κινητικοί, απειλήσαμε… Από το πέναλτι και μετά λες και βάρυναν τα πόδια μας δέκα τόνους. Καθόλου έμπνευση, απειροελάχιστες φάσεις και μία μετριοκακή εικόνα γενικά. Έχουμε δύο παιχνίδια με Σάλτσμπουργκ και Μπολόνια που κάναμε μικρά βηματάκια πίσω αλλά, το ξαναείπαμε, η ομάδα ΔΕΝ είναι έτοιμη για να επιστρέψει στην κορυφή. Πονάει, το ξέρω, αλλά έτσι είναι παιδιά. Έχουν ακόμα πολύ δουλειά Ντελ Νέρι και ποδοσφαιριστές μπροστά τους. Δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε τους πάντες και τα πάντα, θέλει υπομονή. Το έχω ξαναπεί: η φετινή χρονιά θέλει ΠΙΟ δυνατό στομάχι από πέρσι. Ψυχραιμία γιατί έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ΑΝ πάρεις την νίκη γυρίζω 180 μοίρες η ψυχολογία… Πως θα την πάρουμε; Μόνο οι παίκτες ξέρουν…

bianconero78 είπε...

Η ομαδα ειχε καλη κυκλοφορια μεχρι την αντιπαλη περιοχη,ηταν καλα στημενη,ειχε διαθεση αλλα εγω θα συνεχισω να λεω οτι δεν εχουμε φορ.Δεν μπορουμε να κανουμε μια σωστη επιθεση απ τον αξονα και ολοι ψαχνουν τον σερβο να κανει την προσωπικη ενεργεια η να σεντραρει.Πιαστηκε ο λαιμος μου απ την σεντρα.Θελει δουλεια ακομα και αφου τα βλεπουμε εμεις σιγουρα τα βλεπει και ο κοουτς.Υ.Γ Κακως επεσε για πεναλτι δεν γουσταρουμε τετοια και δεν βοηθαει την ομαδα παρα μονο ανοιγει στοματα.

magica juve είπε...

με γκελες απο παλερμο και ιντερ και σιγουρα μια εκ των μιλαν-ναπολι ηταν ευκαιρια σημερα να κερδιζαμε...αν ο κρασιτς δεν παιζει η ομαδα ειναι χαλια...απο αυτον τον παιχτη εξαρτιομαστε(αυτο εχω δει μεχρι τωρα)

Ανώνυμος είπε...

ta persina halia synaihizontai...

Ανώνυμος είπε...

Gobbo,
ο συλλογος μας μπορει να μηνησει τον μαλκα Maurizio Pistocchi για τετοιου ειδους ρατσισμο? εαν μπορει να το κανει θα το κανει?

John.The.Terrible

Un Gobbo ad Atene είπε...

JtT, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το κράξιμο (και η απομάκρυνση των συνδρομητών από το κανάλι).