Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

H Primavera νίκησε 2-1 μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Genoa

H Primavera τα κατάφερε: παρ' ότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Genoa, με δυο γκολ του Giannetti πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί μιας από τις ισχυότερες ομάδες του Ομίλου. Η Juventus, που την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την 3η από το τέλος Cesena, μείωσε έτσι σε 2 τους βαθμούς διαφοράς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου παρέμειναν η Genoa, η Empoli (το παιχνίδι της με τη Fiorentina αναβλήθηκε) και η Sassuolo με 9 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: Cesena-Modena 0-1, Genoa-Juventus 1-2, Novara-Sampdoria 0-1, Parma-Piacenza 1-1, Sassuolo-Livorno 2-1, Torino-Bologna 0-0.
Nίκη με 4-0 εκτός εδρας από τους Allievi

(Update 3/10) Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, οι Allievi Nazionali πήραν τους πρώτους τους 3 βαθμούς νικώντας εκτός έδρας 4-0 την Canavese που ήταν η πρωταγωνίστρια της 1ης αγωνιστικής νικώντας 5-0 στη Σαρδηνία... Για την ομάδα του Guidoni σκόραραν ο Mattiello, ο Marchionni (2-0 λίγο πριν το 20'), και οι Padovan και Simunac στην επανάληψη. Στις 10 Οκτωβρίου η επόμενη, τρίτη, εγνωνιστική με τους "μαθητές" να υποδέχονται στο Juventus Center την Pro Vercelli.

Στις καθυστερήσεις
έχασαν τη νίκη οι Giovanissimi


(Update 2, 3/10) Μετά τη νίκη της Primavera, και οι Giovanissimi πήγαν να πετύχουντο colpo grosso στη Γένοβα αλλά η Genoa κατέφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις το γκολ του Pira με το οποίο είχαν προηγηθεί οι "νεότατοι" juventini του Gabetta. Οι δυο ομάδες παραμένουν μαζί, με 7 βαθμούς. Στις 10 Οκτωβρίου πάλι εκτός έδρας, στο γήπεδο της Pro Patria.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: