Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

John Elkann και Andrea Agnelli στο Vinovo

Η επάνοδος στην αγωνιστική δράση με την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ματς με το Lecce, έδωσε την ευκαιρία στη διοίκηση να διοργανώσει χθες μια μεγάλη γιορτή στο Vinovo με τη συμμετοχή περίπου 270 ανθρώπων του συλλόγου, από τεχνικούς και παίχτες μέχρι υπαλλήλους και διοικητικούς παράγοντες.
Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε και σήμερα με μια σημαντική επίσκεψη στο Vinovo, στην πρποπόνηση της ομάδας: ο John Elkann εμφανίστηκε στο γήπεδο με τη σύζυγό του, Lavinia Borromeo, και τους μικρούς Leone και Oceano. Τον πρόεδρο της Fiat συνόδευε ο ξάδερφός του και πρόεδρος της Juventus, Andrea Agnelli, με την κόρη του Baya. Τα δυο ξαδέρφιά, αφού χαιρέτισαν παίχτες και προπονητες, παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης.
40 μέρες άουτ ο Lanzafame

Το γιορτινό κλίμα έχει σκιαστεί από το χθεσινό τραυματισμό του Lanzafame στην προπόνηση: οι ιατρικές εξετάσεις διέγνωσαν σοβαρό διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο που θα στοιχίσει στον παίχτη περίοδο αγωνιστικής απραξίας "όχι μικρότερη από 40 μέρες". Ο τραυματισμός του νεαρού μεσοεπιθετικού ήρθε να προστεθεί στο νέο πρόβλημα του Traoré που απομακρύνει το χρόνο επανόδου του.
Del Neri: κάθε ματς είναι αποφασιστικό

"Κάθε παιχνίδι είναι αποφασιστικό. Θα είναι εκείνο με το Lecce, μετά τη Salzburg, επομε΄νως και με τη Bologna. Κάθε φορά πρέπει να αποδιεκνύουμε ότι αξίζουμε το όνομα της Juventus", δήλωσε ο Del Neri στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι για το οποίο προανήγγειλε ότι θα αγωνιστεί ο Aquilani χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία για τη μεσαία γραμμή και για το κατά πόσο θα ξαναβάλει αριστερά τον Marchisio. Ο Del Neri απάντησε ακόμα πως ο Amauri έχει ακόμα πρόβλημα όταν τρέχει αλλά, θυμίζοντας τα ματς σε Μάντσεστερ και Μιλάνο όπου έπαιξε με διαφορετική σύνθεση, τόνισε ότι η ομάδα απέδωσε εξαιρετικά "και αυτό πρέπει να μας δώσει τη συνείδηση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο".
Για το αυριανό παιχνίδι ο Del Neri κάλεσε 20 παίχτες: 2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: