Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Milan-Juventus 1-2 Μεγάλη και γενναία νίκη με τον Quagliarella και τον Del Piero

Με τιμωρημένο τον Krasic και χωρίς άμυνα (ένας βασικός έμεινε να παίζει τελικά), η Juventus πήρε παληκαρίσια το πραγματικό derby d' Italia μέσα στο Μιλάνο. Συγχαρητήρια Berlusconi σε Αgnelli-παίχτες στα αποδυτήρια της Juve.
(Update) Tι απόλαυση! Δυο μέρες πριν την 113η επέτειό μας, να γιορτάζουμε μέσα στο San Siro και η "Gazzetta dello Sport" να αναγκάζεται να δείξει τον Andrea Agnelli να πανηγυρίζει και στη συνέχεια να δηλώνει οως ήταν μια "νίκη της ομάδας. Όλοι δούλεψαν για ένα κοινό στόχο", είπε επισημαίνοντας πως οι δυο έξοδοι στο Μιλάνο και εκείνη στο Μάντσεστερ πέρασαν χωρίς ήττα... Και όταν ρωτήθηκε αν τον φοβίζει η λέξη scudetto, απάντησε ενοχλημένος και παραξενεμένος ότι η Juventus δεν φοβάται ποτέ το scudetto καθώς μάλιστα είναι συνηθισμένη στην κατάστησή τους.

Δεν έφταναν οι άλλες απουσίες (Krasic, Manninger, Iaquinta) που ανάγκασαν τον Del Neri να έχει 4 Primavera στον πάγκο (ο ένας είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας), στο ζέσταμα η Juventus έχασε και τον Chiellini (στη θέση του ο Legroattaglie).

(Update 2) Φάσεις, ευκαιρείες, γκολ, νίκη!

Το παιχνίδι ξεκίνησε, όπως αναμενόταν, δυνατά για τη Milan με τον Ibrahimovic να σημαδεύει το "Γ" στο 7' ενώ είχαν προηγηθεί επιθέσεις με Robinho και Pato που στο 9' κόπηκε με οφσάιντ που αμφισβητήθηκε. Η Juve υπέφερε την πίεση της Milan (κατοχή μπάλας συν Robinho ανάμεσα στις γραμμές) ενώ στο πρώτο 10λεπτο μπροστά βγήκε σε κανά δυο φάσεις με Del Piero, Martinez και μα τον Melo που εξουδετερώθηκε από τον Abbiati. Χρειάστηκε να φτάσουμε σχεδόν στο 20λεπτο για να πεταχτούμε όταν η μπάλα ξανάφτασε στον Del Piero που προσπάθησε να νικήσει τον Abbiati... Απάντηση Gattuso αλλά ο Storari ήταν εκεί. Ανταπάντηση με συνδυασμό Del Piero, Martinez, Quagliarella η κεφαλιά του οποίου βγήκε λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι. Ήταν απλώς το ορεκτικό: στο 23', από σέντρα του De Ceglie o Quagliarella άφησε άγαλμα τον Abbiati και 1-0 μέσα στο San Siro για τη Juve! Τώρα, ο Fabio χρωστάει ένα δείπνο! Στο 27', φάουλ του Pirlo, για ελάχιστα κόρνερ... Στο 29' ο capitano χόρεψε την άμυνα των rossoneri που σώθηκαν με κόρνερ... Νέο σουτ του Martinez, που αποκρούστηκε αλλά η Milan δείχνει να μην μπορεί να συνέλεθει από την έκπληξη... Στο 35΄η Milan έχασε τον Bonera που συγκρούστηκε με τον De Ceglie, κάνοντας φάουλ στον παίχτη της Juventus που στην αρχή έδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει αλλά μετά από λίγο αναγκάστηκε να αποχωρήσει κουτσαίνοντας... Ο Del Neri δεν είχε εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα (στον πάγκο υπήρχαν μόνο παιδιά της Primavera) και στο 40' έριξε στο ματς τον Pepe -μόνον ο Bonucci αγωνίζεται πλέον από τους βασικούς αμυντικούς... Στο μεταξύ ο Quagliarella είχε χρεώσει με κίτρινη τον Boateng που αναγκάστηκε να τον ανατρέψει... Στο 43' η Milan ήταν τυχερή όταν από μπαλιά του Del Piero η μπάλα έφτασε στον Martinez αλλά τελικά βρήκε στο χέρι του Abbiati... Στις καθυστερήσεις ο F.Melo χρέωσε με κίτρινη κάρτα τον Pirlo... To πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ibrahimovic να νικά στα σημεία τον Pepe αλλά να βρίσκει μπροστά του τον Storari ή, ευτυχώς, τα σύννεφα...
Χωρίς άλλες αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και με τον Motta να προσπαθεί να βγάλει μπροστά τον capitano που όμως υποδείχθηκε οφσάιντ... Και να που Pepe (αλλά και Marchisio) κόβουν Pato-Ibra... Βέβαια, ο Pepe χρεώθηκε με κίτρινη στο 51' αφού π΄ρωτα ο F.Melo είχε αποκρούσει το σουτ του Ibra μέσα στην περιοχή... Δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και ο Del Neri είδε τον (καλό σήμερα) Martinez να πάει στο ιατρικό τιμ κουτσαίνοντας! Στη θέση του ο Sissoko: η Juve αγωνίζεται πλέον με μια εντελώς αγνώριστη και πειραματική ενδεκάδα ανάγκης! Το βάρος έχιε πέσει στο Bonucci που κοντά στο 60' έκλεισε δυο φορές αποτελεσματικά το τρίο των επιθετικών της Milan και προσπάθησε να βγάλει μπροστά τον Quagliarella που όμως υποδείχθηκε οφσάιντ. Και στο 65', cuore Juve: συνδυασμός Quagliarella, Sissoko που δεν τα κατάφερε και ο -ένας είναι ο- capitano έγραψε το 2-0 μέσα στο San Siro! Ευκαιρία Robinho αλλά το σκορ παραμένει μέσα στη φωλιά του Διαβόλου... Στο 70' ο Allegri έριξε στο ματς τον Seedorf. στο 71' ο Pirlo έβγαλε τον Pato στην περιοχή αλλά ο Storari πρόλαβε. Νέα αλλαγή για τον Allegri στο 75': Inzaghi στη θέση του Pato αλλά την ευκαιρία την έκανε πάλι η Juve με τον Quagliarella να στέλνει το σουτ για λίγο άουτ... Στο 82' ο Ibrahimovic με κεφαλιά μείωσε για τη Milan... Στο 86' ο Del Neri έβγαλε τον capitano και έβαλε τον Amauri... Η Milan προσπαθούσε, ο Inzaghi ευτυχώς αστόχησε στο 88'... Νέα ευκαιρία για τους rossoneri στο 90', ευτυχώς δεν τα κατάφεραν όλοι μαζί.... Πέντε λεπτά καθυστερήσεων... Ο Marchisio κέρδισε εξυπνα φάουλ (και χρόνο) στο 93', σουτ του Aquilani στη συνέχεια αποκρούστηκε από τον Abbiati. Σειρά του Storari να απαντήσει. Το ματς τελείωσε: η Juve φεύγει από το San Siro με τον 4ο βαθμό της στους 6 διαθέσιμους... Και βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τη Milan και 3 από την Inter που χθες βράδυ νίκησε μέσα στη Genoa...

MILAN-JUVENTUS 1-2
Τέρματα: 82' Ibrahimovic - 23' Quagliarella, 65' Del Piero
Κίτρινες κάρτες: 39' Boateng, 45'+1 Pirlo (M) - 36' F.Melo, 51' Pepe (J)
Διαιτητής: Gianluca Rocchi (Firenze). Επόπτες: Giorgio Niccolai, Stefano Papi. Τέτατρτος διαιτητής: Daniele Orsato.

MILAN: 32 Abbiati, 25 Bonera (35' 20 Abate), 13 Nesta, 15 Papastathopoulos, 77 Antonini, 21 Pirlo, 8 Gattuso, 27 Boateng (10 Seedorf), 70 Robinho, 11 Ibrahimovic, 7 Pato (75' 9 Inzaghi). Αναπληρωματικοί: 1 Amelia, 22 Montelongo, 76 Yepes, 16 Flamini.
Προπονητής: Massimiliano Allegri
JUVENTUS: 30 Storari, 2 Motta, 19 Bonucci, 33 Legrottaglie, 29 De Ceglie (40' 23 Pepe), 25 Martinez (56' 5 Sissoko), 4 G.Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio, 10 Del Piero (86' 11 Amauri), 18 Quagliarella. Αναπληρωματικοί: 31 Costantino, 43 Sorensen, 36 Giandonato, 41 Giannetti.
Προπονητής: Luigi Del Neri

Del Neri: ομάδα!

Ένας Del Neri ενθουσιασμένος ήταν αυτός που εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους μετά. Ενυουσιασμένος με την ομάδα, με την απόδοση όλης της ομάδας, με το πόσο συμπαγής έδειξε, με το πόσο πάλεψε. Και όσον αφορά τη βαθμολογία, όταν του επισήμαναν ότι βρίσκεται εκεί, στην 4η θέση, δίπλα στις μιλανέζες, δεν έχασε την ισορροπία του: "μας αρέσει, αλλά εκείνο που μας ενδιαφέριε είναι η βαθμολογία τον Μάιο"... (update 3) Όσον αφορά στους τραυματισμούς, ο Del Neri αρκε΄στηκε να πει ότι η Juve "είναι εφτάψυχη, επομένως έχω εμπιστοσύνη" και επανερχόμενος στην "φανταστική συμπεριφορά της ομάδας" επισήμανε πως, όπως όλη η ομάδα, Del Piero και Quagiarella θυσιάστηκαν παίζοντας πάνω στον Pirlo και επανέλαβε ότι η Juventus δεν θέτει όρια στον εαυτό της.
Συγχαρητήρια Berlusconi

Ο Berlusconi, πρωθυπουργός και πρόεδρος της Milan, μπήκε στο τέλος του ματς (όπως μεταδόθηκε από τη Rai) στα αποδυτήρια τςη Juventus και συνεχάρη τους παίχτες και τον πρόεδρο Andrea Agnelli.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών ο Del Piero

Με το σημερινό του γκολ, ο Del Piero γίνεται πια ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Juventus στη Serie A: έφτασε τα 179 γκολ και προσπέρασε τον Boniperti τον οποίο είχε ισοφαρίσει στο ματς με τη Lecce (το 4-0). Ο capitano διάλεξε την καλύτερη ευκαιρία, άλλο ένα ματς που θα μας μείνει αξέχαστο!
Del Piero πριν: τελευταία μου επίσκεψη εδώ...
Μετά: "αστειευόμουν". Νέος στόχος τα 200..

Marotta: αξίζει σεβασμού, είναι η ιστορία μας
Διαψεύσεις, για τώρα, για τον Cassano...

Αλλά το ματς προανήγγειλε, κατα πως γαίνεται και μια μελλοντική απώλεια: ο Del Piero δήλωσε στο Sky ότι αυτή μπορεί να είναι "η τελευταία μου επίσκεψη στο San Siro", μια δήλωση που θεωρήθηκε ότι ενδεχομένως να έχει σχέση και με τις εξελίξεις στην υπόθεση Cassano αφού δεν πέρασαν και πολλές ώρες απ' όταν ο capitano δήλωνε ότι θέλει να σκοράρει στο νέο γήπεδο... (Update 6) Πάντως, μετά το ματς, αργά τη νύχτα και αφού τελείωσε το αντιντόπινγκ κοντρόλ, ο Del Piero είπε: "αστειευόμουν" και έχοντας δεχτεί τα συγχαρητήρια του Berlusconi και την ερώτηση τι ρεκόρ θα σπάσει τώρα, έλεγε πως θα μπορούσε να βάλει στόχο τα 200 και, βέβαια, να πάιξει στο νέο γήπεδο.
Πάντως, ο Marotta δήλωσε πως το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Del Piero θα εξεταστεί στο μέλλον ("στο μεταξύ, εκπροσωπεί την ιστορία της Juventus και αξίζει σεβασμό", τόνισε) ενώ για το θέμα Cassano υποστήριξε πως "η Juve συμπεριφέρθηκε απολύτως σωστά, για ό,τι συμβεί η ευθύνη δεν θα είναι δική μας", είπε τονίζοντας ότι "η Juve δεν είναι με καλνένα τρόπο πίσω από αυτή την ιστορία: δεν έχουμε καμιά πρόθεση να διαπράξουμε οποιαδήποτε ανέντιμη πράξη σε βάρος της Sampdoria αλλά κυρίως ο Cassano στο σχέδιο μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει", είπε χαρακτηρίζοντας "στρερούμενες αληθείας" τις οποιεσδήπιτε φήμες σε σχέση με το επεισόδιο που είπε ότι δεν είναι ωραίο για κανέναν... (Update) O Del Neri φρόντισε να μη ρίξει νερό στη φωτθά μετά το ματς και όταν ρωτήθηκε αν θα του άρεσε να ξαναπροπονήσει τον Cassano απάντησε ότι πιστεύει πως ο παίχτης θα συνεχίσει να παίζει με τη φανέλα της Samp...
Agnelli: θα αξιολογήσουμε την κατάλληλη στιγμή
Συγγνώμη Cassano αλλά η Samp επιμένει

(Update 7) Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Andrea Agnelli, όταν ρωτήθηκε για τον Cassano είπε ότι ακούει τον Marotta και όταν ξαναρωτήθηκε τι θα γίνει αν του προταθεί ο παίχτης, απάντησε ότι θα αξιολογήσουμε την κατάλληλη στιγμή.
Ο ίδιος ο Cassano ζήτησε, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, δημόσια συγγνώμη από τον Garrone και επικαλέσθηκε προσωπικά προβλήματα (μια προβληματική εγκυμοσύνη της συζύγου του) επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θέλει να μείνει στη Sampdoria. Από την άλλη, όμως, η Samp δείχνει να επιμένει στις αποφάσεις της θεωρώντας ότι παίζεται η αξιοπιστία των παραγόντων της...
Del Piero: υπάρχουν σημαντικοί σταθμοί
στην ωρίμανση μιας ομάδας. Απόψε
ήταν ένας από αυτούς. Το μέλλον μου;
Εντελώς ανοιχτό...

(Update 4) Mετά το ματς, φρέσκος ρέκορντμαν, ο capitano διευκρίνισε και τη δήλωση πριν το παιχνίδι ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η ετελευταία του εμφάνιση στο San Siro: "στο San Siro δεν κερδίζαμε εδώ και πολύ καιρό, τσακιστήκαμε από τους τραυματισμούς, αλλά παλέψαμε για να νικήσουμε και έτσι είναι το σωστό. Η τελευταία μου στο San Siro: Έτσι όπως πήγε, θα ήταν ιδανικό αν ήταν η τελευταία αλλά αφήνοντας κατά μέρος την ατάκα, η υπόθεση για το μέλλον μου είναι εντελώς ανοιχτή. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή", είπε. Ενώ αναφερόμενος στο γκολ του, εξήγησε ότι όρμησε ακολουθώντας τη φάση, ήταν βέβεαιος ότι θα σκόραρε ο Sissoko αλλά αφού δεν τα κατάφερε, έπεσε ο ίδιος πάνω και καθάρισε. Και στο τέλος μίλησε για την ομάδα: "υπάρχουν σημαντικοί σταθμοί στο μεγάλωμα μιας ομάδας και απόψε πιστεύω ότι ήταν ένας από αυτούς", είπε απαντώντας πως φυσικά και θυμάται τη νίκη του 1994/95: "μας έδωσε την πεποίθηση ότι θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα"... Και συμπλήρωσε: "από αύριο θα πρέπει να σβήσουμε τον ενθουσιασμό και για ναξαναβουτήξουμε φτα επόεμνα παιχνίδια. Υπάρχουν ακόμα τόσα να κάνουμε και δεν πρέπει να ματαιώσουμε αυτές τις στιγμές εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία".
Και τώρα που τελείωσαν τα ρεκόρ; "Τα ρεκόρ τελείωσαν αλλά πας μπροστά, πρέπει πάντα να θέτεις νεόυς στόχους"...
Τρεις τραυματίες

(Update 5) Η αρνητική πλευρά του ματς, φυσικά, είναι οι 3 τραυματισμοί: του Chiellini πριν το ματς, στο ζέσταμα (πρόβλημα στη δεξιά γάμπα), ο De Ceglie βγήκε μετά τη σύγκρουση με τον Bonera (ο bianconero υπέστη αμβλύ τραύμα στο αριστερό γόνατο) ενώ ο Martinez τραυματίστηκε στο δέυτερο μέρος στο αριστερό πόδι. Παραπέρα λεπτομέρερειες δεν δόθηκαν σήμερα από τη Juventus και είναι λογικό: οι ανακοινώσεις γίνονται συνήθως μια δυο μέρες μετά, αφού πραγματοποιηθούν όλες οι εξετάσεις.
F.Melo: όλοι μαζί
μπορούμε να παλέψουμε για κάθε στόχο

Ο μεταμορφωμένος Felipe Melo, βασικός πυλώνας της σημερινής νίκης, σημείωσε ότι "απόψε στο γήπεδο δεν υπήρχαν μόνον 11 λιοντάρια, αλλά και εκείνοι που κάθονταν στον πάγκο. Παλέψαμε όλοι μαζί, αποδεικνύοντας ότι είμαστε σπουδαίοι φίλοι και όχι μόνον συμπαίκτες. Γνωρίζουμε ότι Inter και Milan έχουν κάτι παραπάνω, αλλά εμείς είμαστε στο σωστό δρόμο. Όλοι μαζί, εμείς οι παίχτες και οι tifosi, μπορούμε να παλέψουμε για κάθε στόχο".

Motta: όλοι έδωσαν το μάξιμουμ

"Όποιος κατέβηκε απόψε στο γήπεδο, έδωσε το μάξιμουμ", δήλωσε ο Motta που εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον εαυτό του... Και δήλωσε ήρεμος και σε διάλογο με τον mister για το μέλλον του...

Pepe: τώρα Salzburg, Cesena

"Τις προηγούμενες βδομάδες είχα δηλώσει τη διαθεσιμότητά μου να αγωνιστώ ως μπακ και σήμερα παρουσιάστηκε η ανάγκη", αποκάλυψε ο Pepe που μπήκε στη θεση του De Ceglie. "Αυτοσχεδίασα και πήγα καλά, προσπάθησα να δώσω ένα χεράκι στην ομάδα", είπε. Και όταν ρωτήθηκε τι λέει για το scudetto, απάντησε προσγειωμένα: "τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Salzburg (σ.σ. παίζει την Κυριακή με τη Rapid Wien) και την Cesena".

De Ceglie: μετράει το σύνολο

Ικανοποιημένος, παρά τον τραυματισμό εμφαμίστηκε και ο Paolo De Ceglie επισημαίνοντας πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του γκρουπ, της ομάδας ως συνόλου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ.
ΣΚΥΛΟΣ Ο ΜΕΛΟ ΤΑ ΕΚΟΒΕ ΟΛΑ (ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΕΛΟ), ΜΕΧΡΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΒΟΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑ...
ΕΡΓΑΛΕΙΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΖ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΑΜΕ...
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΕ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΠΕΠΕ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑ;;;
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ....

ΡΗΓΑΣ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έφερες γούρι στην ομάδα, Ρήγα, με το σχόλιο που άφησες στις δηλώσεις του Del Neri και το βιντεάκι από την 6άρα στον Sacchi. Forza Juve sempre e per sempre

Ανώνυμος είπε...

GOBBO Η ΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΜΑΣ...
ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

ΡΗΓΑΣ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Giusto!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και βέβαια, όπως έγραψε και κάποιος, μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Galliani που σχολιάζοντας την τιμωρία του Krasic έλεγε πως και την άλλη φορά που τιμωρήθηκε ο Ibra (τότε που ήταν σε μας) με ανάλογο τρόπο, η Juve πήγε στο Μιλάνο και κέρδισε... Εδώ

Ανώνυμος είπε...

Ειδα αποσπασματικα το ματς δυστυχως! μια ομαδα που σε κανει περηφανο σε ματς με ομαδες οπως μιλαν,ιντερ και σιτυ και σε απογοητευει με λεχ ποζναχ και μπολονιες!περηφανια μεγαλη το σημερινο,δεν το περιμενα με τιποτα,εχουν κοτσια τελικα,μακαρι να μπαινουν με το ιδιο ζηλο και παθος σε ολα τα ματς και τοτε προδιαγραφεται λαμπρο μελλον!δυο ματς στο μιλανο και μια νικη και μια ισοπαλια!μπραβο ρε τσακαλια αλλα παρακαλω ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ετσι!
Υ.Γ Ανανεωση του ντελπιερο ωστε να μπει σαν αρχηγος στο καινουριο γηπεδο!ειναι θεμα τιμης!ας γινει αυτο και μετα αν θελει να κλεισει καπως διαφορετικα την καριερα του ειναι ελευθερος αλλα τιμηστε τον οπως πρεπει!
Υ.Γ2-Καραγκιοζαλερε........ΡΟΥΦΑ!!!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για τον Del Piero, Δημήτρη. Πρέπει να μπει capitano στο νέο γήπεδο!

magica juve είπε...

καλα ειδατε τον μελο σε κατι φασεις πως πανηγυριζε???σαν μικρο παιδι...ωραιο να βλεπεις τους παιχτες να χαιρονται ετσι και εννοειται ηταν ο καλυτερος του αγωνα

Παναγιώτης είπε...

Αξέχαστη αναμέτρηση, αξέχαστη εμφάνιση, GRANDE Juve! Τι περισσότερο να πούμε ρε παιδιά; Η ομάδα έπαιξε όπως ξέρει να παίζει, έβγαλε τις δυνατότητες της στο γήπεδο και πήρε μία μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους από τον Ντελ Νέρι και τους ποδοσφαιριστές μέχρι τους φιλάθλους και τον Αντρέα Ανιέλι! Ξεχνάμε την νίκη και συνεχίζουμε πιο δυνατοί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ.

ΥΣ: Για μία ακόμη φορά… ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ…

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ Ο DE CEGLIE ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ O MARTINEZ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ 2ΟΥ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΟΥ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Ο CHIELLO ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

ΡΗΓΑΣ

bianconero78 είπε...

Επιτελους ειδα ψυχη,ειδα παθος και αυτο τελικα μετραει στα μεγαλα παιχνιδια.Συγχαρητηρια στον δασκαλο Ντελ Νερι για το στησιμο της ομαδας και σε ολα τα παιδια που τα δωσαν ολα.Με Κιελινι μεσα δεν υπηρχε περιπτωση να φαμε γκολ αλλα τι να πεις.Χασαμε σχεδον ολες τις μπαλες στον αερα και ο μυταρας που σκοραρε ηταν σχεδον αμαρκαριστος στην μικρη περιοχη.Πραγματικα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο που ο capitano συνεχιζει να ειναι ο καλυτερος παικτης.Amo soltanto te magica grande JUVE.

Ανώνυμος είπε...

R paidia ton Gattuso tha ton timwrisei kaneis gia tin mpounia pou edwse? h pali tha to katapioun k auto k tha asxolounte me ton krasic..

eleos!!!

Nikos thessaloniki..