Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

O Nedved στο Διοικητικό Συμβούλιο

Θα γίνει μέλος και ο Marotta
Η αίσθηση ότι σύντομα ο Pavel Nedved θα αποκτήσιε επίσημη θέση στη Juventus βρήκε μια πρώτη επιβεβαίωση στην παρουσία του στο γήπεδο στο ματς με την Inter. Σήμερα το Sky Sport 24 μετέδωσε ότι η ώρα ήρθε και θα είναι αύριο όταν ο βασικός μέτοχος της Juventus, η Exor, παρουσιάσει στην Consob (Εθνική Επιτροπή για τις Εταιρείες και το Χρηματιστήριο) την πρότασή της για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβοτλίου του συλλόγου στην οποία φέρεται να περιλαμβάνεται τόσο ο Pavel Nedved όσο και ο Beppe Marotta ως επιλογές του προέδρου Andrea Agnelli.
Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται σήμερα από τον Andrea Agnelli, τον διευθύνοντα σύμβουλο Jean-Claude Blanc και, ως μέλη, τους Carlo Barel di Sant’Albano, Riccardo Montanaro, Marzio Saà, Camillo Venesio και Khaled Fared Zentuti.Τώρα το Συμβούλιο θα αυξηθεί στα 11 μέλη και αυτό επίσημα αναμένεται να γίνει στη συνέλευση των μετόχων στις 27 Οκτωβρίου.

Πηγές: Sky Sport 24, Tuttosport, La Stampa

2 σχόλια:

cloudsinthemirror είπε...

Αυτό μεταδίδουν κι από το Yahoo. Ένας πολύ καλός χαρακτήρας κι άριστος παίχτης...Αν και ο Krasic μπορεί να τον ξεπεράσει ίσως.
Καλό βράδυ, gobbi!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το γράφει και η Stampa, ιδιοκτησίας των Agnelli επομένως είναι βέβαιο.

Ο Krasic; Καλός αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι θα ξεπεράσει τον Pavel.

Καλό βράδυ, clouds in the mirror!