Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Primavera: νίκη και άνοδος στη 2η θέση

Μετά τα δυο νοκ άουτ από τη Fiorentina, στο πρωτάθλημα πρώτα και μετά στο Κύπελλο, η Primavera επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα επί της Chievo με την οποία μοιραζόταν τους ίδους ναθμούς. Η ομάδα του Bucaro νίκησε στο Chisola με 2-1, αφού προηγήθηκε 2-0 χάρη σε δυο γκολ των Boniperti και Libertazzi -μια νίκη που ήρθε παρά τις σημαντικές απουσίες εξαιτίας τραυματισμών ή απουσιών παιχτών που διατέθηκαν στην πρώτη ομάδα ενόψει του ματς στο Μιλάνο. Η Juventus ανέβηκε στη 2η θέση με 13 βαθμούς, έναντι 16 της Genoa που επικράτησε με 3-2 επί της Sampdoria.
Tο επόμενο Σάββατο, η Primavera θα παίξει στη Modena με την τοπική ομάδα που είναι προτελευταία με 5 βαθμούς ενώ η Genoa αγωνίζεται στο Livorno που έχει 9 βαθμούς.
Στο μεταξύ, με αναπτερωμένο ηθικό, οι μικροί bianconeri θα πρέπει να δοκιμάσουν να ανατρέψουν το 1-3 από τους viola παίζοντας αυτή τη φορά στο γήπεδο τους.

Νίκη εκτός έδρας από τους Allievi Nazionali

(Update 31/10) Οι Allievi Nazionali βρέθηκαν να χάνουν, με πέναλτυ, στο γήπεδο της Virtus Entella αλλά ανέτρεψαν το σκορ χάρη σε δυο γκολ του Padovan. Η ομάδα του Guidoni, σταθερά στη 2η θέση με 15 βαθμούς, θα αγωνιστεί την επόμενη βδομάδα και πάλι εκτός έδρας, στο Casale με την ουραγό του πρωταθλήματος.

Οχτάρα απ' τους Giovanissimi Nazionali

Οι Giovanissimi Nazionali ξέσπασαν επί της ουραγού Casale: 8-0 με τρία γκολ του De Grassi, από δυο των Pira και Varetto και ένα του Coffi. Την επόμενη βδομάδα η ομάδα του Gabetta, που έφτασε τους 14 βαθμούς, έχει ρεπό και θα παρακολουθεί τις άλλες του Ομίλου Α ενώ τη μεθεπόμενη θα πάει στο γήπεδο της Novara.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: