Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Primavera: με τη Fiorentina δεν έφτασε ο Giannetti

O πρώτος γύρος πήγε στη Fiorentina... Η αναμέτρηση των δυο Primavera ξεκίνησε με νοκ άουτ για την ομάδα του Bucaro παρ' ότι οι μικροί bianconeri βρέθηκαν να προηγούνται στο ημίχρονο με γκολ του Giannetti. Η τύχη φάνηκε να τους χαμογελά όταν ο Costantino απέκρουσε το πέναλτυ των viola στο δεύτερο μέρος αλλά οι γηπεδούχου πήραν τη μπάλα και σκόραραν για το 1-1 που στη συνέχεια έγινε 2-1 υπέρ τους. Οι bianconeri έχασαν και τον Buchel που αποβλήθηκε προς το τέλος και θα απουσιάσει από το επόμενο ματς με την Empoli η οποία σήμερα ήρθε ισόπαλη με την πρωτοπόρο Genoa με 2-2.
Στη βαθμολογία προηγείται η Genoa με 13 βαθμούς και ακολουθούν Empoli (με ένα παιχνίδι λιγότερο), Sampdoria, Juventus με 10 βαθμούς.
Τη Fiorentina οι μικροί της Juventus δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ως το δεύτερο γύρο για να τη συναντήσουν: θα ξαναπαίξουν στη Φλωρεντία την Τετάρτη, στο πρώτο παιχνίδι για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας.
Εξάρα από τους Allievi Nazionali

(Update 24/10) Mια βδομάδα μετά τη νίκη στο ντέρμπυ, οι Allievi Nazionali επιβεβαίωσαν τη φόρμα τους νικώντας με 6-0 τη Villacidrese με τρία γκολ του Simunac, δυο του Lanini και ένα του Padovan. Η ομάδα του Guidoni, που παίζει την επόμενη βδομάδα στην έδρα της Virtus Entella (έχει μόλις ένα βαθμό), έφτασε τους 12 βαθμούς, τρεις πίσω από τις πρωτοπόρους Sampdoria και Genoa. Μαζί με τους bianconeri και οι μικροί granata.

Nίκη εκτός έδρας για τους Giovanissimi

Από ήττα στο ντέρμπυ προερχόταν οι Giovanissimi Nazionali του Claudio Gabetta που απάντησαν με εκτός έδρας νίκη σε άλλη μια αναμέτρηση piemontese κατά της Alessandria. Τη νίκη, με 1-0, σφράγισε με φάουλ ο capitan Pira στην επανάληψη. Νέα αναμέτρηση με χρώμα Piemonte την άλλη βδομάδα: στο Juventus Center φτάνει το Casale, τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, με 5 ήττες σε ισάριθμα ματς... Οι μικροί bianconeri έφτασαν στους 11 βαθμούς, 3 λιγότερους από την πρωτοπόρο Genoa. Ανάμεσά τους, με 12 βαθμούς, Torino και Sampdoria.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: