Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Με τη νίκη επί της Real στην καρδιά

παίζει σήμερα με τη Salzburg η Juve
O Manninger θέλει νίκη σήμερα μέσα στο σπίτι του, στην Αυστρία και σωστά. Θα είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να τιμήσει μια σπουδαία επέτειο, και δική του με τη Juventus: το 2-1 επί της Real Madrid στο Τορίνο ακριβώς πριν δυο χρόνια με μια μαγεία του Del Piero και ένα γκολ του Amauri.


Aυτή την επέτειο να έχουν κατά νου, όπως και τις νίκες επί της Maccabi Haifa (από την οποία αξίζει να θυμούνται μόνο το σκορ: 1-0), της Real Sociedad (4-2), της Lefski Sofia (3-1 μέσα στη Βουλγαρία) και θα βρουν τρόπο να βγάλουν το Dna bianconero στο γήπεδο, "να αγωνιστούμε ως Juventus" όπως ζήτησε στην παραδοσιακή συνέντευξη πριν το ματς ο Del Neri που προανήγγειλε turnover.

Τurnover από τον Del Neri

που ζητά από την ομάδα να παίξει ως Juve


Άλλωστε, Rinaudo, Iaquinta, Aquilani και Quagliarella (οι δυο τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση) έμειναν πίσω οπότε ο mister προανήγγειλε ότι Del Piero, Sissoko, Motta αλλά και ο Amauri (στον οποίο ευχήθηκε να σκοράρει) "μπορεί να θεωρούνται από τώρα βασικοί" ενώ αναμένεται να αφήσει στον πάγκο ο Krasic με τον Martinez να μπαίνει στο γήπεδο: "σκέφτομαι ότι μποροιύμε να ξεκουράσουμε τον Milos, και όχι βέβαια επειδή σνομπάρουμε τη διοργάνωση, αλλά για ανακτήσουμε πολύτιμη ενέργεια", εξήγησε ο Del Neri δηλώνοντας ότι σέβεται πάντα τη Red Bull Salzburg αλλά "υποχρέωση προς εμάς τους ίδιους είναι να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις για να κρατήσουμε ψηλά την ένταση για να επιτρέψουμε στην ομάδα να αποδείξει την αξία της. Το να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη είναι μια σημαντική εμπειρία γιατί μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε πραγματικότητες διαφορετικές από τη δική μας, πέρνα του ότι είναι σημαντικό κίνητρο".
Οι 21 bianconeri που πήγαν στην Αυστρία

Πέντε νεαρούς από την Primavera συμπεριέλαβε ο Del Neri στην αποστολή της ομάδας που σήμερα προπονήθηκε στο γήπεδο της Salzburg: 2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 19 Bonucci, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero, 36 Giandonato, 37 Boniperti, 41 Giannetti. Επιστρέφοντας, η αποστολή θα κατευθυνθεί στη Bologna όπου θα προετοιμάσει το παιχνίδι με την τοπική ομάδα.
Διαιτητής ο Ούγγρος Szabo

Το ματς θα διευθύνει ο Ούγγρος Zsolt Szabo (πρώτη φορά σε ματς των bianconeri) με επόπτες τους Robert Kispal και Zsolt Varga. Επόπτες περιοχής οι Adam Farkas και Adam Laszlo Nemeth. Τέταρτος διαιτητής ο Peter Solymosi.

Πηγή: Juventus.com

10 σχόλια:

magica juve είπε...

gobbo πολυ ωραια αλλαγη στο blog!!

αλλα κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να ξεκινησει την κανονικη 11αδα να παιξει ενα ημιχρονο(ενοοειται να σκοραρει)και μετα ας τους ξεκουρασει...δεν πρεπει να υποτιμησουμε και αυτους...εξαλου ακομα καιγομαστε για το 3ποντο...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Grazie, magica Juve.

To site του Tuttosport υποστηρίζει πως ο Bale, αυτός που χόρεψε μόνος του την Inter, είναι υπό στενή παρακόλουθηση της Juventus εδώ και μήνες: 3 γκολ στους perdazzurri (το αποδείξανε ξανά) είναι ένα καλό διαβατήριο...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην με γειες!!!
Παμε στο ματς....δε νοειται να μιλαμε για νικηφορο σερι,συνεχης βελτιωση κτλ και να μην κερδιζουμε την σαλτζμπουργκ!αυριο υπαρχει μονο η νικη!δεν ξερω αν πρεπει να ξεκουρασει κρασιτς η οποιονδηποτε αλλο,αυριο πρεπει να παμε στους 5 βαθμους ευκολα η δυσκολα!
Καλο βραδυ και τα λεμε σε 24 ωρες παλι ελπιζω με μια ωραια και ανετη νικη!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Με τη νίκη ΚΑΙ αύριο. Forza Juve sempre e per sempre!

magica juve είπε...

κωλοφαρδοι merdazzuri...ο μικρος παιχταρας αλλα καπου ειχα διαβασει οτι κατω απο 30 δεν τον δινουν...και φανταστειτε να συνεχισει τετοιες εμφανισεις ποσο θα φτασει η τιμη του...

Un Gobbo ad Atene είπε...

30 εκ. λίρες ήταν η τιμή που γράφτηκε ότι βολιδοσκόπησαν την κατάσταση Manchester United και Real Madrid. Και ανανέωσε το συμβόλαιό του την άνοιξη...

Α, ο Benitez είπε ότι "η πραγματική Inter ήταν αυτή του 4-0"... Λες και τους είδαμε από κοντά...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τα αθλητικά sites είναι απερίγραπτα: ¨Ειναι μια Inter θεαματική. Τι τεσσάρα στην Tottenham!" γράφει ο Corriere dello Sport που στην κεντρική του σελίδα "ξεχνά" να γράψει ότι οι άγγλοι έπαιζαν με δέκα παίζτες από το 8'...

Πιο μετρημένη η Gazzetta dello Sport, που επίσης "ξεχνά" να προβάλλει την αριθμητική διαφορά των δυο ομάδων αλλά τουλάχιστον τιτλοφορεί το θέμα της: "Ανατριχίλα Inter: 4-3 την Tottenham. O Super Eto'o δεν σταματά ποτέ".

Και ο Tuttopsort, που προβάλλει τα τρία γκολ του Bale,ανακαλύπτει ότι με το 4-0 στο ημίχρονο η Inter ισοφάρισε το ρεκόρ που κατείχε η Juventus από το 2003 με τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς που θυμάται ότι εκείνο το ματς έληξε 7-0. Με 22 παίχτες στο γήπεδο, βέβαια...

Παναγιώτης είπε...

Η αλλαγή στην εμφάνιση του site δείχνει ότι ανεβαίνουμε τόσο σαν παρέα όσο και σαν ιδέα στην χώρα μας. Μπράβο Gobbo!

Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι με την Σαλτσμπουργκ δεν θα είναι… a walk in the park, για να δανειστώ μία αγγλική έκφραση. Θέλει το ίδιο πάθος και την ίδια δυναμική που δείξαμε στα περασμένα παιχνίδια για να φύγουμε με το διπλό. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ας ελπίσουμε να τους πάρουμε με ένα ευρύ σκορ! Οψόμεθα!

FORZA JUVEEEEEE ! ! !

bianconera είπε...

Με γειά το νέο look!!! Αχ αυτή η 7άρα δύσκολα ξεχνιέται... όποτε τη θυμάμαι αισθάνομαι καλύτερα :p
Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται αυτός ο Bale αλλά το γεγονός και μόνο ότι είναι Άγγλος κάνει το θέμα λίγο ζόρικο, με την έννοια ότι παίκτες αυτής της σχολής δύσκολα εγκλιματίζονται σε ξένα πρωταθλήματα λόγω διαφοράς στον τρόπο παιχνιδιού... είδωμεν!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Thanks, παναγιώτη. Και βέβαια δεν θα είναι περίπατος, κανένα παιχνίδι δεν είναι αλλά η ομάδα οφείλει να παίζει ως Juve για να ξαναγίνει η JUVENTUS.

Ευχαριστώ, bianconera. Πραγματικά, υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τους Ουαλλούς και γενικά παίχτες από το αγγλικό πρωτάθλημα. Έτσι κι αλλιώς, δεν μου φαίνεται πιθανό να γίνει κάτι -οι εφημερίδες μας έχουν φέρει δυο ενδεκάδες ως τώρα... Είπαμε, οι ατζέντηδες φροντίζουν να ανεβάζουν τις τιμές.