Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Buffon: θα ήμουν τρελός να φύγω από τη Juve

"Θα ήμουν τρελός αν εγκατέλειπα το Τορίνο": η δήλωση έγινε από τον Buffon στο Radio2 όπου ο νούμερο 1 υποστήριξε πως "αν το όνομά μου κυκλοφορεί τη μεταγραφική αγορά είναι μόνο γιατί δημιουργεί είδηση". Ο Buffon προανήγγειλε ότι σε μια βδομάδα θα επιστρέψει στο Vinovo για να ξεκινήσει, διαφοροποιημένες, προπονήσεις με τον γυμναστή της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως η απουσία του Buffon είχε δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις αλλά ήρθε ο Nedved, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, να τον υπερασπιστεί δηλώνοντας πως μίλησε μαζί του και ότι "μη ερχόμενος στο Vinovo πιστεύω πως ο Gigi θα υπέφερε κάπως λιγότερο".

Marotta: θα αξιολογήσουμε ευκαιρίες τον Ιανουάριο

Αστήρικτες οι φήμες για Gilardino, όχι τώρα Cassano


(Update) Λίγο πριν το ματς στη Γένοβα, ο Marotta απάντησε σε ερώτηση για μεταγρφαικά θέματα στο Sky Sport επισημαίνοντας ότι είναι σε εγρήγορση για να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες τον Ιανουάριο: "είναι λογικό ότι υπάρχει ένας μόνον στόχος: να βελτιώσουμε το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να βρεις διαθέσιμους παίχτες και να παντρέψεις τη διαθεσιμότητα με νια οικονομική λογική, θα αξιολογήσουμε επομένως κάθε ευκαιρία όσον αφορά την άνοδο του ποιοτικού επιπέδου του γκρουπ".
Ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus αναφέρθηκε και στην ενόχληση του Della Valle για τις φήμες που κυκλοφόρησαν όσον αφορά το Gilardino: "είναι σωστό που ενοχλήθηκε γιατί η Juventus δεν ζήτησε τον παίχτη από τον Corvino ή από τον ατζέντη του επομένως το να κυκλοφορούν αστήρικτες φήμες μου φαίνεται λάθος απέναντι στη Fiorentina", είπε αφήνοντας ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον. Όσον αφορά στον Cassano απάντησε ότι δεν εντάσσεται προς το παρόν στα πλάνα του συλλόγου.

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: