Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

H Primavera πληρώνει τις απουσίες...

Τις απουσίες τόσων παιδιών της που έχουν τεθεί στην διάθεση της Πρώτης ομάδας πληρώνει η Primavera του Bucaro: μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τους granata (που βρίσκονται πλέον ένα βαθμό πάνω από τη Juve, 17 έναντι 16), οι μικροί bianconeri υπέστησαν βαριά ήττα, με 4-1, στο ...Livorno (το γκολ ο Giandonato) -και να σκεφτεί κανείς πως η Juve πριν το παιχνίδι είχε την καλύτερη άμυνα του Ομίλου (7 γκολ παθητικό που έγιναν 11) ενώ εξακολουθεί να έχει την αποδοτικότερη επίθεση με18 γκολ...
Στη βαθμολογία προηγείται με 20 βαθμούς η Genoa, που έφερε 1-1 με την Parma και ακολουθεί με 17 (και ένα ματς λιγότερο) η Fiorentina που σήμερα νίκησε στη Bologna με 3-1.

Νίκη για τους Allievi


(Update) Αντίθετα, οι Allievi έφεραν τη νίκη για τη Juventus επικρατώντας με 3-1 επί της Sanremese: το σκορ άμοινε με πέναλτυ ο Padovan στο 30', και την κατοχύρωσαν στην επανάληψη οι Todella και Del Papa. Οι "μαθητές" του Guidoni, που έφτασαν τους 21 βαθμούς, αγωνίζονται την επόμενη βδομάδα στην Alessandria.

Giovanissimi, 1-1 στη Novara


Oι "νεότατοι" του Gabetta, με γκολ του Volpe, ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 μέσα στη Novara. Οι μικροί bianconeri βρίσκονται στους 15 βαθμούς και είδαν Genoa (23 βαθμούς) και Torino (22 βαθμούς) να απομακρύνονται πετυχάινοντας ευρείες εκτός έδρας νίκες.


Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: