Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

O Chiellini στη Juve ως το 2015

Marotta: σημάδι της θέλησης μας να χτίσουμε από σήμερα και για τα χρόνια που έρχονται μια ομάδα ανταγωνιστική αποτελούμενη από μεγάλους παίχτες
Το site του Tuttosport προανήγγειλε ότι ο Giorgio Chiellini υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του στη Juventus ως το 2015. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μισθός του ανεβαίνει στα 3,5 εκ. (Update) Μετά από λίγη ώρα την είδηση επιβεβαίωσε επίσημα η Juventus δίνοντας στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Chiello σε ένα τσιν τσιν με τον πρόεδρο Andrea Agnelli στην ένδοξη αίθουσα των τροπαίων του συλλόγου όπου παραβρέθηκαν επίσης ο Blanc με τον Marotta και ο δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Michele Briamonte. "O Chiellini είναι ένας παίχτης θεμελιώδης, δήλωσε ο Marotta. Εκπροσωπεί το παρόν και το μέλλον της Juventus. H ανανέωση του συμβολαίου του είναι ένα σημάδι από πλευράς του της μεγάλης προσκόλλησής του στη φανέλα, και από την πλευρά μας της θέλησης να χτίσουμε από σήμερα και για τα χρόνια που έρχονται μια ομάδα ανταγωνιστική αποτελούμενη από μεγάλους παίχτες σαν τον Giorgio".

Chiellini: αυτή είναι η ομάδα μου

με την οποία θέλει να κερδίσω κάτι σημαντικό


O ίδιος ο Chiellini εξέφρασε την ικανοποίσή του μέσω του επίσημου site της ομάδας: "είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη συμφωνία που με δένει με τη Juventus για τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η ομάδα μου, με την οποία θέλω να βρω ικανοποίηση και να κερδίσω κάτι σημαντικό. Ευχαριστώ το σύλλογο για την εμπιστοσύνη που εκφράζει προς την πλευρά μου, που αποδείχθηκε από τη θέλησή του να παρατείνει τη σχέση μας".
Giorgio, με αυτή την ανανέωση βάζεις υποψηφιότητα να είσαι μια από τις σημαίες της Juventus, εσύ που είσαι ήδη ένας πυλώνας αυτής της ομάδας.
Έχω ακόμα για να γίνω μια σημαία αυτής της ομάδας και εύχομαι πραγματικά να γίνω τα επόμενα χρόνια. Και να σκεφτεί κανείς πως όταν έφτασα στο Τορίνο, μόλις 20 ετών, δεν σκεφτόμουν το μέλλον και πάντως δεν θα φανταζόμουν ποτέ όλα αυτά...
Τορίνο, μια πόλη που τώρα πια σε υιοθέτησε.
Είναι το δεύτερο σπίτι μου, εδώ βρίσκομαι πολύ καλά και μ' αρέσει πολύ. Μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες έγινε ακόμα πιο όμορφη, αν είχε και θάλασσα θα ήταν τέλεια.
Ας επιστρέψουμε στη Juve, από εδώ ως το 2015 τι περιμένεις;
Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος έχουμε ένα στόχο: να επιστρέψουμε στις νίκες κάτι σημαντικού το ταχύτερο, είτε είναι αυτό είτε τον επόεμνο χρόνο.
Το συμβόλαιο που υπεγράφη σήμερα συνιστα ανανέωση.
Είναι ένα συμβόλαιο πολύ πιο αρθρωτό σε σχέση με εκείνα που γινόταν στο παρελθόν. Από τη μια πλευρά λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις του συλλόγου από την άλλη κάνει πιο υπεύθυνους τους ποδοσφαιριστές. Εκείνο που μετράει είναι ότι κοινός στόχος είναι να φτάσουμε σε σημαντικούς στόχους.
Η εκτίμησή σου για αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν;
Είμαι ικανοποιημένος για το πώς ξεκίνησε, όταν μια ομάδα αλλάζει τόσο δεν είναι ποτέ εύκολο να ξεκινήσεις καλά. Τους πρώτους δυο μήνες χρειάστηκε λίγος χρόνος προσαρμογής, τώρα βρήκαμε την ισορροπία μας, έχουμε συνέχεια στα αποτελέσματα αλλά έχουμε ακόμα καλά περιθώρια βελτίωσης.
Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα που τρέχει.
Είναι πιο ισορροπημένο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Η νίκη της κυριακής για μας είναι μια αφετηρία και όχι τερματισμού και πρέπει να μας δώσει συνείδηση και εμπιστσύνη στα μέσα μας.
Forza Juve, sempre e per sempre!

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Όταν αποσυρθεί ο Αλέκος ο Γιώργαρος θα είναι αυτός που θα πάρει το περιβραχιόνιο, γιατί το αξίζει όσο ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος. Να είναι καλά το παλικάρι μας να σηκώσει πολλούς τίτλους με την Γιουβέντους. Μια ζωή Μ Ο Ν Ο στην ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ!

Grande Giorgio, Grande Vecchia Signora!

magica juve είπε...

συμφωνω με Παναγιωτη!!συγχαρητηρια στην διοικηση για την ανανεωση και μπραβο στη γιωργαρο που τα δινει ολα στο γηπεδο...και παρα πολυ συντομα θα πανηγυρισει κυπελλο!!!!