Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

O Marotta διευθύνων σύμβουλος της Juventus

Παραμένει, ακόμα, και ο Blanc στην ίδια θέση...
Τι μαθαίνει κανείς σερφάροντας στο site της Juventus: το οργανόγραμμα της διοίκησης δείχνει ότι ο Giuseppe Marotta προβιβάστηε σε διευθύνοντα σύμβουλο-γενικό διευθυντή του αθλητικού τομέα, με τον Blanc να μένει διευθυνων σύμβουλος-γενικός διευθυντης με αρμοδιότητα, ουσιαστικά, μόνο το νέο στάδιο, σύμωνα τουλάχιστον με όσα ξέραμε ως τώρα... O Marotta έχει καλύψει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και στη Sampdoria.
Η απόφαση πρέπει να έχει ληφθεί, όπως παρατηρεί το Ju29ro.com που το ανακάλυψε, από το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 27ης Οκτωβρίου (αυτή όπου ο Agnelli χάραξε καθαρά τη στρατηγική της διεκδίκησης των δυο scudetti) όπου ο Blanc αμφισβητήθηκε και ο Agnelli τον κάλυψε αφήνοντας όμως αιχμές εναντίον του... Ωστόσο, στην σελίδα του site της Juventus με την αναλυτική του παρουσίαση αναγράφεται μόνον η ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή, γεγονός που παραπέμπει μάλλον σε μια αιφνίδια χθεσινοβραδυνή απόφαση-επιτάχυνση των διοικητικών αλλαγών.
To "Ju29ro.com" υποδεικνύει τον παραιτηθέντα
από το Palermo, Sabatini για αθλητικό διευθυντή


Λίγες ώρες πριν δημοσιοποιήσει την αλλαγή, το "Ju29ro.com", που στη Συνέλευση ζήτησε καθαρά την παραίτηση του Blanc, είχε προαναγγείλει την απόφαση του Andrea Agnelli να ορίσει τον Marotta διευθύνοντα σύμβουλο και επισήμανε την ανάγκη και ενός αθλητικού διευθυντή υποδεικνόντας τον Walter Sabatini που παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες από το Palermo (ομάδα που έχτισε καλά, αποσπώντας τα συγχαρητήρια του Moggi) "για προσωπικους λόγους". Παράλληλα, το "Ju29ro.com" επανέρχεται στην πρόταση για την ανάληψη της θέσης του εμπορικο΄διευθυντή από τον Romy Gai... Να δούμε αν θα συνεχιστεί η κινητικότητα στα διοικητικά...
Επιστροφή στο Piemonte
για τη θερινή προετοιμασία;


(Update) Στο μεταξύ άλλη μια αλλαγή βρίσκεται στα σκαριά: καθώς το συμβόλαιο (2 εκ. το χρόνο) που έφερνε τη Juventus για θερινή προετοιμασία στο Pinzolo έληξε, η Regione (Περιφέρεια) του Piemonte όπου βρίσκεται στο Τορίνο πρότεινε στο σύλλογο την επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά από μια 20ετία. Οι προορισμοί θα μπορούσαν να είναι στα περίχωρα της Stresa, στο Lago Maggiore, με συμπληρωματική περιοχή το Sestriere όπου η Squadra Azzurra συγκέντρωσε 30.000 φιλάθλους. Το σχέδιο της Περιφέρειας είναι να αξιοποιηθούν τουστικά οι ορεινές περιοχές στο Piemonte με παράλληλη αξιοποίηση του νεόυ σταδίου. "Ο πρόεδρος Agnelli έδειξε διαθέσιμος" είπε στη Stampa, την εφημερίιδα των Agnelli, o υπεύθυνος για τον Αθλητισμό και τον Τουρισμό της Περιφέρειας, Alberto Cirio δείχνοντας ότι η διαπραγμάτευση ξεκίνησε.

Πηγές: Ju29ro.com, Juventus.com, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: