Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μετά τον Sissoko και ο F.Melo; Επάνοδος Grosso, "Brazzo" στο πρωτάθλημα

Αυξάνουν οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικόςμε τη Salzburg o 19χρονος Giandonato της Primavera
Μετά τον Sissoko (μυϊκή κόπωση), προβληματική εμφανίζεται η κατάσταση και για τον F.Melo που χθες βράδυ υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο CTO του Τορίνο που εντόπισαν κόπωση στους μύες του ισχύου. Οι αποφάσεις, όως και για τον Momo, θα ληφθούν αύριο αλλά όλα δείχνουν ότι, προληπτικά τουλάχιστον, δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν το ματς με τους αυστριακούς της Salzburg οπότε αυξάνουν οι πιθανότητες να δούμε βασικό τον 19χρονο Giandonato, μέσο της Primavera με ικανότητες τόσο στην αναχαίτηση του παιχνιδιού όσο και στο να βγάζει μπαλιές για τους επιθετικούς.
Grosso και "Brazzo"
έπαιξαν στο οικογενειακό δίτερμα


Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι η κατάσταση των τραυματισμών (που οδηγεί τη Juventus να έχει αύριο 6 Primavera για το ματς με τη Salzburg), έκαμψε τις αντιστάσεις στην διοίκηση και αποφασίστηκε να τεθούν στην διάθεση του Del Neri τόσο ο Grosso όσο και ο Salihamidzic που από το καλοκαίρι είναι εκτός ομάδας μετά την άρνησή τους να πάρουν μεταγραφή. Ένδειξη της απόφασης θεωρείται το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι δυο, εκτός από την βασική προπόνηση πήραν μέρος και στο οικογενειακό δίτερμα. Μιας, όμως, και δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα Uefa, ο Del Neri θα μπορεί να τους υπολογίζει μόνον από το κυριακάτικο ματς με την Cesena και πάλι όχι για ολόληρο το παιχνίδι αφού εκτιμάται ότι δεν έχουν περισσότερα από 60' στα πόδια τους...
Στο στόχαστρο ο Beck;

Πάντως, η επάνοδος των δυο θεωρείται προσωρινή και δεν αλλάζει τη στρατηγική του σύλλόγου απέναντί τους όπως και το γεγονός ότι αναζητεί παίχτες για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου -τελευταίο ακούστηκε το όνομα του 23χρονου διεθνούς μπακ της Γερμανίας και της Hoffenheim, Andreas Beck. Εναλλακτικά, διερευνάται η περίπτωση του Bovo της Palermo που μεγάλωσε στα νεανικά τμήματα της Roma, με τον Aquilani και τον Pepe που στο ματς με τη Salzburg αναμένεται να ξαναπαίξει σε θέση αριστερού μπακ.
(Update) Παράλληλα κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Claudio Ranieri ζητά τον Sissoko δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Mexes που το καλοκαίρι είχε μιλήσει άσχημα για το ενδεχόμενο να περάσει στη Juventus. Όμως, το πρόβλημα δεν εντοπιζεται μόνον εκεί αλλά και στο ότι ο Marotta το διεθνή από το Μαλί υπολογίζει να τον προσφέρει στην Wolfburg γιανα φτάσει ευκολότερα, το καλοκαίρι, στον Dzeko.

Πηγές: La Stampa, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: