Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Agnelli: αγαπητή Juve, ας κερδίσουμε κάτι

Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι είμαστε η Juve, τόνισε σε παίχτες και προπονητές ο πρόεδρος
Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση σε παίχτες, προπονητικό και ιατρικό τιμ, ο Andrea Agnelli μίλησε ως πρώτος φίλαθλος και ζήτησε από την ομάδα να συμπεριφερθεί ως Juve και να νικήσει.
Λίγο πριν σερβιριστεί το γλυκό, όπως αποκαλύπτει η Stampa, o Andrea Agnelli πήρε το λόγο και μίλησε για όλα, από την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από το Europa League (εντάξει, είναι αλήθεια ότι στο γήπεδο του Πόζναν δεν μπορούσε να παίχτεί μπάλα αλλά εμείς είμαστε η Juve, είπε), μέχρι την πορεία στο πρωτάθλημα και την ευχάριστη είδηση της ανάδειξη ταλαντούχων νέων τους οποίους μάλιστα κατονόμασε: Camillieri, Giandonato, Sorensen: αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε για την κορυφή, είπε. "Να θυμόμαστε πάντα ότι εμείς είμαστε η Juve και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι ήδη από φέτος", τόνισε για να συμπληρώσει πως η εμμονή της νίκης πρέπει να ξαναγίνει συνήθεια και είναι και αυτός ένας λόγος που δεν πρέπει να σνομπάρουμε το Κύπελλο Ιταλίας αν και σε μια περιοχή χωρίς τυράνους το βλέμμα είναι στραμμένο στο scudetto. Kαι πηγαίνει από μόνο του στην απευθείας έξοδο στο επόμενο Champions Leaue, δηλαδή στις τρεις πρώτες θέσεις".
Σαφές το μήνυμα.

Πηγή: La Stampa

3 σχόλια:

yotaras είπε...

Πιστευω πως το κυπελο πρεπει να το παρουμε οπωσδηποτε!

Παναγιώτης είπε...

Τουλάχιστον το Coppa Italia θα είναι καλό να το κατακτήσουμε για να βάλουμε και το ασημένιο αστεράκι στην φανέλα!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε να πάρουμε τίτλο από το 2003 και σε λίγες ημέρες έχουμε 2011...

Εννοώ «επίσημα». Προφανώς και υπολογίζω τα 2 πρωταθλήματα, αλλά δεν τα υπολογίζουν οι άλλοι. Ακόμα...

Τώρα το Coppa Italia είναι μάλλον μια «πικρή ιστορία». Το σνομπάρουμε εδώ και χρόνια(!). Και μην μου πει κανένας όχι για είχαμε πολύ σοβαρότερες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η τελευταία κούπα ήρθε στο Τορίνο το... 1995!

_Elvis