Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ερωτηματικά για Aquilani, Marchisio

Η συμμετοχή τους θα κριθεί τελευταία στιγμή. Απών και ο F.Melo που είναι τιμωρημένος...
Ανησυχητικό ιατρικό ανακοινωθέν ενόψει του Κυριακάτικου ματς με την ChievoVerona εξέδωσε η Juventus από το οποίο έγινε γνωστό πως "ο Alberto Aquilani διέκοψε τη σημερινή προπόνηση λόγω ελαφράς μυϊκής κόπωσης στους καμπτήρες του δεξιού μηρού. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εργαλειακές εξετάσεις που δεν διέγνωσαν κανένα τραύμα. Αύριο θα αξιολογηθεί η διαθεσιμότητά του για το παιχνίδι της κυριακής στη Βερόνα".
Αντίστοιχη η αναφορά και για τον Claudio Marchisio: "συνεχίζεται η διακριτή αθλητική δουλειά για τον Claudio Marchisio. Και σε αυτή την περίπτωση η διαθεσιμότητά του για την κλήση του θα οριστικοποιηθεί στο τέλος της προπόνησης της μέρας πριν το ματς".
Υπενθυμίζεται πως εκτός από τους δυο διεθνείς μέσους, που είχαν βγει πρόωρα στο ματς με τη Lazio ακριβώς λόγω ενοχλήσεων, ο Luigi Del Neri δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Felipe Melo που είναι τιμωρημένος και ήδη αναχώρησε για τη Βραζιλία, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους φιλάθλους μέσω twitter από το αεροδρόμιο όπου βρισκόταν με τον αδερφό του.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, http://twitter.com/_felipemelo_

Δεν υπάρχουν σχόλια: