Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δεν προθερμάνθηκε το γήπεδο. Marotta: "Έτσι είναι επικίνδυνα, είναι σαν τσιμέντο. Ας ελπίσουμε να μη χτυπήσει κανείς"...

"Μας ενδιαφέρει η διοργάνωση, μετέχουμε για να την κερδίσουμε"
Για την ώρα το παιχνίδι είναι να διεξαχθεί, σύμφωνα με τον αρμόδιο της Uefa αλλά διοίκηση και παίχτες της Juventus επισήμαναν ότι το γήπεδο της Lech Poznan δεν θερμάνθηκε με αποτέλεσμα να θυμίζει παγοδρόμιο.
"Έτσι είναι επικίνδυνα", επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Beppe Marotta τονίζοντας πως χθες βράδυ το γήπεδο ήταν μαλακό, "σήμερα μοιάζει να είναι από τσιμέντο. "Δεν υπάρχουν οι προύποθέσεις διεξαγωγής αυτού του αγώνα, ο χώρος του πλάγιου άουτ είναι εντελώς παγωμένος, ας ελπίσουμε να μην χτυπήσει κανένας παίχτης", είπε στα μικρόφωνα του Mediaset τονίζοντας μάλιστα ότι "οι υποδείξεις της ιατρικής επιτροπής της Uefa είναι στους -15 να μην γίνονται αγώνες. Θα δεχθούμε την απόφαση του διαιτητή. Πάντως δεν πιστεύω ότι θα ζητήσουμε την αναβολή του ματς ακόμα και αν κατέβει η θερμοκρασία (σ.σ. για την οποία το ιατρικό τιμ πήρε ειδικά μέτρα), θα ήταν προβληματικό να βρούμε ημερομηνία", συμπλήρωσε για να επαναλάβει ότι "το Europa League είναι μια διοργάνωση που ιαφέρει τη Juventus, ένας λόγος για να χαρίσουμε ικανοποίηση σε όλους. Η Juve συμμετέχει για να την κερδίσει".
Ήδη ανακοινώθηκε η σύνθεση της Juve: Manninger, Camilleri, Chiellini, Bonucci, Traore, Krasic, Marchisio, Sissoko, Pepe, Del Piero, Iaquinta.
Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: