Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

"O Dzeko δεν μετακινείται. Τον Ιανουάριο"....

Δήλωση του γενικού διευθυντή της Wolfsburg
Την ώρα που οι ισπανικές εφημερίδες εμφανίζουν τη Real, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Higuain να είναι έτοιμη να πέσει πάνω στον Dzeko ενώ οι ιταλικές, επικαλούμενες ακόμα και δηλώσεις του Diego, εμφανίζουν το Βόσνιο να έχει προφορική συμφωνία με το Marotta για να έρθει στη Juventus το καλοκαίρι, ο γενικός διευθυντής της Wolfsburg, Dieter Hoeness προχώρησε σε δήλωση προειδοποίησης προς όλους τους ενδιαφερόμενους: "δεν έχει νόημα να χάνουν χρόνο, δεν θα παραχωρήσουμε τον παίχτη μας στη προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου", δήλωσε μεταθέτοντας χρονικά για το καλοκαίρι τον πλειστηριασμό που επιδιώκει μιας και για τον παίχτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επίσης, τόσο η Manchester City όσο και η Bayern που λέγεται ότι ήταν πίσω από τη σθεναρή άρνηση της Wolfsburg να τον δώσει στη Juve το καλοκαίρι που πέρασε...
Παρ' ότι επιμένει ότι η Juve νιώθει ότι έχει κάνει αρκετά βήματα για να κερδίσει τον ανταγωνισμό και να φέρει τον παίχτη στο Τορίνο το καλοκαίρι, το Tuttosport βάζει για το μέλλον πιο έντονα πλέον την πιθανότητα μετάθεσης στόχου, στον Benzema...

Η Juve στρέφεται στους νέους


"Μπορείς να νικήσεις και με τους νέους": αυτό είναι το μότο του Beppe Marotta μετά τις πρώτες, πειστικές, εμφανίσεις παιδιών όπως ο Sorensen αλλά ακόμα και ο Camillieri ή ο Giandonato -"θα κάνουν το ντεμπούτο τους και άλλοι γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά με αξία που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του Del Neri", προαναγγέλει.
Με το δεξί του χέρι, τον Fabio Paratici, ο γενικός διευθυντής της Juventus δουλεύει σταθερά στην κατεύθυνση του εντοπισμού νεαρότατων που να τους φέρνουν στο Τορίνο να ωριμάσουν ώστε, όποιος αξίζει να αξιοποιηθεί στην πρώτη ομάδα και οι υπόλοιποι να πάρουν μεταγραφή. "Γιατί ενδιαφέορντες νέοι στη μεταγραφική αγορά γίνονται χρησιμότατα ανταλλάγματα ή πηγές κερδών", εξηγεί ο Marotta δίνοντας και την οικονομική διάσταση αυτής της πολιτικής που είχε ξεκινήσει ήδη από τηνε ποχή του Moggi.

Πηγές: La Stampa, Tuttosport

1 σχόλιο:

Παναγιώτης είπε...

Καλός ο Dzeko παιδιά αλλά αυτός ο Καρίμ είναι μέσα στην καρδιά μου! Τόσα χρόνια ακούγεται για την Juve αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Εύχομαι και ελπίζω να ντυθεί στα ασπρόμαυρα γιατί είμαι βέβαιος ότι θα βγάλει μάτια. Τρέλο φορ το Γαλλάκι με τρελές κινήσεις και κυρίως το killer instict που χρειάζονται τέτοιοι παίκτες. Μακάρι να τον δούμε στο Τορίνο!!!