Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Με νίκη ξεκίνησε το 2011 η Primavera

H Primavera ξεκίνησε τη νέα χρονιά έτσι όπως τελείωσε την προηγούμενη: με νίκη. Η ομάδα του Bucaro νίκησε 1-0 στη Bologna με γκολ του Giabluca Rubin που έκανε το καλύτερο ντεμπούτο μετά από μακρύ τραυματισμό. Με αυτή τη νίκη οι μικροί bianconeri έφτασαν τους 28 βαθμούς και πέρασαν στη 2η θέση μετά το 1-1 της Fiorentina στο Livorno (οι viola είναι στην 3η θέση με 27 βαθμούς) και τη νίκη της Genoa με 2-1 μέσα στο Τορίνο επί των μικρών granata (οι griffoni παραμένουν πρώτοι με 29 βαθμούς). Το επόμενο Σάββατο, η Primavera θα παίξει στην Parma, νικήτρια σήμερα με 3-1 στο γήπεδο της Cesena. H Parma, με την οποία η Primavera είχε έρθει ισόπαλη 2-2 στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου, βρίσκεται στη 10η θέση του Ομίλου Α με 13 βαθμούς.
3 της Primavera στο stege της Under 21

O Ciro Ferrara, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Under 21 κάλεσε 3 παιδιά της Primavera -τους Vincenzo Camilleri, Manuel Giandonato και Niccolò Giannetti- στο τριήμερο stage που θα διεξαχθεί στη Ρώμη ανάμεσα στις 16 και 19 Ιανουαρίου.
Η Varese, πρωτοπόρος του Ομίλου Β,
αντίπαλος της Primavera στο 63o Viareggio


Bruges, Varese και L.I.A.C. New York θα είναι οι τρεις αντίπαλοι της Primavera στο 63ο Viareggio (Coppa Carnevale) που θα διεξαχθεί από τις 21 Φεβρουαρίου ως τις 7 Μαρτίου. Οι μικροί bianconeri, νικητές των δυο τελευταίων τουρνουά, κληρώθηκαν στον Όμιλο 1 του Γκρουπ Α (0ι 48 ομάδες έχουν μοιραστεί σε δυο γκρουπ που το καθένα αποτελείται από 6 Ομίλους). Ο πιο σκληρός αντίπαλος είναι η Varese, που είναι πρωτοπόρος στον Όμιλο Β με 4 βαθμούς περισσότερους από την Inter και την Atalanta και 10 βαθμούς πάνω από τη Milan.

Allievi: ισοπαλία στη Γένοβα


(Update 16/1) Με ισοπαλία στην έδρα της Genoa ξεκίνησε η χρονιά των Allievi Nazionali του Stefamo Guidoni που δημιούργησαν ππλλές ευκαιρίες, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίχτες -σημαντικότερη ευκαιρία, το οριζόντιο δοκάρι του Lanini. Την ισοπαλία των δυο ομάδων εκμεταλλεύτηκε το Τorino που νικώντας 4-1 στο γήπεδο της Pro Vercelli έφτασε στους 37 βαθμούς, +3 από τη Genoa, +4 από τη Juve. Την επόμενη Κυριακή οι μικροί "μαθητές" θα υποδεχτούν την Canavese, 6η στη βαθμολογία με τους μισούς βαθμούς από τη Juve...

Νίκη για τους Giovanissimi


(Update 2) Νίκη για τους "νεότατους" του Gabetta με δυο γκολ των Gili και Pira στο πρώτο ημίχρονο επί της Canavese που επιτρέπουν στην ομάδα να πιάσει το Torino (που δεν αγωνιζόταν) στη 2η θέση με 36 βαθμούς. Την επόμενη βδομάδα, αναμέτρηση κορυφής στο γήπεδο της Genoa η οποία προηγείται με 37 βαθμούς (νίκησε 3-0 στο Casale).

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: