Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

5 γκολ ο Iaquinta στην προπόνηση

Χωρίς ρεπό αυτή η Δευτέρα καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τη Roma: όσοι αγωνίστηκαν χθες έμειναν στο γυμναστήριο, όπως και ο F.Melo (ήταν προγραμματισμένο πέραν του ότι χθες κινδύνεψε να χάσει το παιδί του αλλά ευτυχώς οι γιατροί επενέβησαν έγκαιρα). Στο τέλος, οικογενειακό διπλό όπου εντυπωσίασε ο Martinez και ο Iaquinta που έβαλε 5 γκολ -μακάρι να το θυμηθεί και στον αγώνα... Ο Del Piero έκανε ασκήσεις με τη μπάλα. Ξεχωριστά δούλεψε ο Rinaudo που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο οι εξετάσεις για τον Traorè.

Εξετάσεις για Amauri και Sissoko


(Update) Σε ανακοίνωσή της στο site, Juventus ανακοίνωσε ότι ο Traorè βγήκε χθες (μετά από ούτε 2' παιχνιδιού) λόγω ενοχλήσεων στο δεξί προσαγωγό -ως είθισται οι σχετικές εξετάσεις θα γίνουν μόλις συμπληρωθούν 48 ώρες, επομένως αύριο.
Το ιατρικό τιμ εξέτασε και τον Amauri και δεν εντόπισε κατάγματα στην περιοχή της μύτης: "η αποθεραπεία προχωρά χωρίς προβλήματα". Τέλος, ανακοινώνοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο χθες ο Sissoko τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, η Juventus τονίζει πως η κατάσταση "θα αξιολογηθεί αύριο αλλά η γενική κατάσταση δείχνει όπως και να έχει, καλή".

Πηγή: Juventus.com

5 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Μακάρι ο Vincenzo να μπει και να παστελώσει κανένα γκολάκι! Εγώ τον θεωρούσα, και τον θεωρώ ακόμα, από τους πιο παθιασμένους παίκτες που είχαμε. Μπορεί να μην έχει την κατάλληλη τεχνική αλλά ο άνθρωπος παλεύει συνέχεια. Ας ελπίσουμε να ανέβει γιατί τον χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

gobbo ti epathe to paidi tou felipe melo?trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στο twitter, εδώ, βάζει εδώ και ώρες ευχαριστήρια στο Θεό (ο Melo είναι "αθλητής του Χριστού") που έσωσε την μικρή του Pietra που κάποια στιγμή δεν ανέπνεε και είχε γίνει μπλε.

Ανώνυμος είπε...

ok,thanks!trelokefaloniths

mike_bianconero είπε...

Κατ αρχην να ευχηθουμε στο παιδι του Μελο περαστικα....Ο Ιακουντα φετος απ οτι φαινεται μονο στις προπονησεις βαζει στα ματς....ουτε με πεναλτυ! Αυτος ο Τραορε να πουμε πολυ ευθραυστος μας βγηκε(βεβαια θα μου πεις με αυτο που επικρατει φετος και ποιος δεν ειναι)αλλα τι να κανουμε τα εχουμε ξαναπει ειμαστε οχι απλα ατυχοι στο θεμα των τραυματισμων αλλα καταραμενοι μπορω να πω......Αντε να αρχισουν οι επιστροφες να χτυπησουμε 4αδα.....FORZA GRANDE JUVE!!!!