Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο Chiellini κέρδισε το Oscar του καλύτερου αμυντικού για το 2010 (μαζί με τον Samuel)

Στον Giorgio Chiellini (από κοινού με τον Samuel της Inter...) απονεμήθηκε το Oscar del Calcio 2011 για τον καλύτερο αμυντικό του 2010 στην τελετή που συνδιοργάνωναν απόψε το βράδυ η Ιταλική Ομοσπονδία Πoδοσφαιριστών (Aic), η Μedia Project και η Mediaset Premium Calcio -ηττημένος της κατηγορίας ο Thiago Silva της Milan.
"Είμαι ικανοποιημένος γι' αυτή την αναγνώριση", δήλωσε ο Chiello (ενώ και ο Samuel δήλωσε "χαρούμενος που μοιράζεται με το συνάδελφο" ένα τέτοιο βραβείο το οποίο, όπως τόνισε, για πρώτη φορά κερδίζε... Ο Chiellini ανταπάντησε αρχικά στην πρόγνωση του Julio Cesar ότι το πρωτάθλημα θα πάρει η Inter λέγοντας: "ε τότε, και εγώ λέω ότι θα το πάρει η Juve" για να διορθώσει λίγο μετά: "ξέρω ότι είναι δύσκολο, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Εμείς κοιτάμε τους στόχους μακροπρόθεσμα. Κρίμα για τον τραυματισμό του Quagliarella, μας ανέτρεψε κάπως τα σχέδια".

Τα άλλα Oscar
, τα όνειρα του Di Natale,

η βράβευση του Mourinho και μεταγραφολογία...


Ως καλύτερος προπονητής -με αντιπάλους τον Allegri και τον Del Neri- βραβεύτηκε ο Mourinho που σε ζωντανή σύνδεση ευχαρίστησε σημειώνοντας ότι χάρη στην Ιταλία έγινε καλύτερος: "η Serie A είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με δίδαξε τόσα". Ως καλύτερος τερματοφύλακας βραβεύτηκε ο Julio Cesar που κέρδισε De Sanctis και Sirigu. Το Oscar του πρώτου σκόρερ αλλά και του καλύτερου Ιταλού παίχτη (υποψήφιοι ήταν ακομα ο Pirlo και ο Cassano) πήρε ο Di Natale που έχοντας φθάσει τα 99 γκολ ευχήθηκε το 100ο να το βάλει στη Juventus την επόμενη αγωνιστική (φτου, φτου, φτου!!!).
Καλύτερος νέος παίχτης, ο Pastore (νίκησε Pato και Balotelli) ενώ στον Cavani πήγε το βραβείο του κοινού ενώ σε ζωντανή συνδεση από τη Μαδρίτη η Carbonero, αρραβωνιαστικιά του Cassilas αποκάλυψε ότι ένας από τους Adebayor ή Klose ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Real... Στο περιθώριο της εκδήλωση, η Mediaset θεωρεί ότι θα υπάρξει μεταγραφικό ντέρμπυ Inter-Juventus για το Luis Fabiano, παίχτη που ο Leonardo ήθελε και στη Milan...
Καλύτερος ξένος παίχτης αναδείχθηκε ο Milito (κερδίζοντας Eto'o και Snejder). Καλύτερος διαιτητής αναδείχθηκε ο Emidio Morganti.
(Update) Καλύτερο γκολ του 2010 αναδείχθηκε εκείνο το φοβερό σουτ του Maicon στο Inter-Juventus -o Βραζιλιάνος κέρδισε τον Cavani για το γκολ που είχε βάλει στη Lecce ενώ υποψήφια ήταν και το γκολ του Diamanti (Brescia) στη Juve, το γκολ του Lavezzi στη Milan και εκείνο του Di Natale στη Napoli... Ως καλύτερη ομάδα του 2010 βραβεύτηκε η Inter...

Πηγές: Tuttosport, AIC, SportMediaset, Corriere dello Sport

4 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Αυτη η τεραστια παιχταρα που λεγεται Κιελινι ειναι μεσα στους 4 μπορω να πω καλυτερους σεντερ μπακ παγκοσιως....Για Σαμουελ δεν +φωνω προτιμαω Λουσιο...."το 100ο να το βάλει στη Juventus την επόμενη αγωνιστική (φτου, φτου, φτου!!!)." χαχαχα γαματος ρε Gobbo....Παστορε παιχταρα δικαια πρωτος...Για τον καλυτερο ξενο να πω ΠΟΙΟΣ Μιλιτο ρε ποιος Μιλιτο οτι να ναι!!!Τελος απ οτι βλεπεται ολοι βαζουν τισ γκολαρες τους στη Γιουβε την τυχη μου μεσα!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Είμαστε σημείο αναφοράς, στόχος, λόγος ύπαρξης για όλους τους!

mike_bianconero είπε...

χαχα οντως εετσι παντα η ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ φιλε ειναι στοχος ολων......

bianconera είπε...

Ναι ρε Gobbo, αν δεν ήμασταν εμείς, πού θα έβαζαν θεαματικά γκολ? χαχαχαχα!!!!!!
Ο Chiello εκτός από παιχτούρα δείχνει ότι έχει το spirito bianconero και γι' αυτό τον πάμε...

P.S. Ο Di Natale μπορεί να βάλει γκολ, αλλά εμείς θα πάρουμε το τρίποντο!!!!!