Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση για Forlan αλλά χωρίς παραχωρήσεις δεν υπάρχουν λεφτά για την αγορά...

Το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην εκταμιευτούν έξτρα χρήματα τον Ιανουάριο -οι διαρροές κάνουν λόγο για αγορές αξίας το καλοκαίρι- δεν έχει σταματήσει τον Marotta: το Tuttosport υποστηρίζει ότι τη θύρα της έδρας στη Galileo Ferraris πέρασε χθες το απόγευμα ο ατζέντης του Diego Forlan, Da­niel Fabian Bolotnicoff που θέλει τριετές συμβόλαιο με 4,5 εκ. ετησίως. Οι δυο πλευρές φαίνεται να μπορούν να τα βρουν -με τον Marotta να πιέζει το ποσό του μισθού να χωριστεί ώστε ένα μέρος να συνδεθεί με την επίτευξη συλλογικών και ατομικών στόχων- αλλά το "αγκάθι" εξακολουθεί να είναι τα τουλάχιστον 14 εκ. που ζητά η Atletico Madrid.
Ποσό που, όπως και τα 10 εκ. που ζητά η Sevilla για τον Luis Fabiano (που παίρνει το μισό μισθό), δεν μπορούν να βρεθούν παρά μόνον αν βρεθεί αγοραστής για τον Sissoko (θέλει Αγγλία, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από Fulham και Newcastle), τον Storari ("δεν θέλουμε να τον συγκρατήσουμε με το ζόρι" είπε ο Paratici στον ατζέντη του αλλά η ενδιαφερόμενη Genoa θέλει να τον ανταλλάξει με τον ...τερματοφύλακά της και εισέπραξε άρνηση παρ' εκτος και αν φτάσει δανεικός στη Juve o Marchetti) ή τον Amauri που όμως έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να μείνει, με βάση τη δύναμη που του δίνει το συμβόλαιό του -ο ιταλοποιημένος Βραζιλιάνος χθες προπονήθηκε κανονικά χωρίς μάσκα και τώρα περιμένει τη Sampdoria που και στο παρελθόν του έχει φέρει τύχη...

Επίσημη πρόταση περιμένει ο Luis Fabiano


Ο Luis Fabiano, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Wolfsburg (ομάδα που έχει ρευστό μετά την πώληση του Dzeko) φέρεται να προτιμά τη Juventus αλλά όχι σε σημείο να έχει γράψει, όπως μετέδωσε το Tuttosport, στο Twitter: "λείπει λίγο, πρώτα ο Θεός" εννοώντας τη μετακίνησή του στη Juventus: ο άνθρωπος έπαιζε λίγο μετά κόντρα στη Villareal για την Copa del Rey (η Sevilla νίκησε 3-0)... (Update 2) O ατζέντης του Luis Fabiano εκδήλωσε για άλλη μια φορά την προθυμία του παίχτη να έρθει στη Juve αλλά διευκρίνισε ότι η μόνη επίσημη πρόταση που υπάρχει για τον πελάτη του είναι από την Corinthians και διαμήνυσε πως ο ίδιος είναι στη Βραζιλία "και θα έρθω στην Ευρώπη μόνον από τη στιγμή που θα έφτανε μια επίσημη πρόταση".
Φτάνει ένας 16χρονος τερματοφύλακας;

(Update) Με τις συνήθεις υπερβολές ("νέος Buffon") παρουσιάζεται από το Tuttosport ο 16χρονος (και ύψους 1,94 μ.) Ρουμάνος Laurentiu Branescu τον οποίο θεωρείται ότι απέκτησε η Juventus για 400.000 επικρατώντας της Manchester United και της Aston Villa. Ο πιτσιρικάς έκανε το ντεμπούτο στη Β' κατηγορία Ρουμανίας στα 15 του, το Νοέμβριο 2009.
Σχέδια για του χρόνου, με προϋπόθεση
την έξοδο στο επόμενο Champions League...


Την ίδια ώρα, οι διαρροές (στο Tuttosport) υποστηρίζουν ότι στο πλαίσιο του τριετούς προγραμματισμού που ανακοίνωθηκε άλλωστε ότι συζητησε το Διοικητικό Συμβουλίο, αποφασίστηκε να πέσουν λεφτά τον Ιούνιο για την αγορά ενός αριστερού εξωτερικού παίχτη, φυο επιθετικών και ενός δεξιού μπακ (ο ατζέντης του Krasic δουλεύει για έναν άλλο πελάτη του, τον Ivanovic που θεωρείται πως δεν είναι τυχαίο ότι αρνείται την ανανέωση με την Chelsea). Βέβαια, όλα αυτά παίρνουν ως δεδομένη την έξοδο στο Champions League που θα πριμοδοτήσει ακόμα περισσότερο το νέο γήπεδο -ακριβώς γι' αυτό το Tuttosport αλλά και φιλικά προς τη Juve sites προβάλλουν τη λογική: μήπως είναι καλύτερα να ξοδευτεί τώρα κάποιο ποσό του καλοκαιρινού προϋπολογισμού για να διασφαλιστεί το Champions League; Παράλληλα, αφήνονται και αιχμές προς την ιδιοκτησία Elkann σαν αυτή του Ju29ro.com που αποκαλύπτει ότι Exor/John Elkann προχωρούν σε συμφωνίες με το αρχιαότητες club cricket της Αγγλίας (Marylebone Cricket Club) για επενδύσεις της τάξεως, συνολικά, των 400 εκ. € στο πλαίσιο του χτισίματος της ευρύτερης περιοχής του νέου σταδίου του: "η Exor και ο John Elkann προτιμούν το cricket", τιτλοφορεί το θέμα του το Ju29ro -oι ενδοοικογενειακές αψιμαχίες κάθε άλλο παρά τελείωσαν όπως φάνηκε και από τη συνέντευξη του Moggi (εδώ) προ διημέρου.

Πηγές: Tuttosport, La Stampa, sevillafc.com

6 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

To blogJu29ro.com (εδώ) αναμεταδίδει την αποκάλυψη μιας εφημερίδας: ο John Elkann έστειλε, ως πρέοδρος της Fiat, επιστολή στην Corriere della Sera για να διαμαρτυρηθεί για όσα έγραψε οικονομικός της συντάκτης κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Fiat, Sergio Marchionne. H επιστολή λέγεται ότι συνυπογράφεται και από τον πρόεδρο της Pirelli, Marco Tronchetti Provera (που είναι και μέλος του ΔΣ της Inter). Στόχος, ο δημοσιογράγος Massimo Mucchetti που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ομάδα Tavaroli -η υπόθεση που αφορά την παρακολούθηση και του Moggi...

Όλα ξαναγυρνάνε...

Παναγιώτης είπε...

Ο Ivanovic είναι πολύ καλός παίκτης και λάθος μας που δεν φορτσάραμε για να τον πάρουμε πριν την Chelsea, όταν και ακουγόταν έντονα. Ανάμεσα σε Forlan και Luis Fabiano μπορώ να επιλέξω τον πρώτο, αλλά με τα λεφτά που θα γλυτώσουμε αν πάρουμε τον Βραζιλιάνο θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε με έναν ακόμα καλό παίκτη την ομάδα. Η διοίκηση Angelli ξέρει καλύτερα από εμάς τι θα επιλέξει. Συμφωνώ και επαυξάνω ότι ΠΡΕΠΕΙ να επενδυθούν κάποια χρήματα ΤΩΡΑ ώστε να εξασφαλίσουμε την τετράδα. Φέτος δεν είναι εύκολα τα πράγματα και κανείς δεν μας εγγυάται το Champions League, για αυτό πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.

Ανώνυμος είπε...

Pisteuw oti prwta tha prepei na oxirosoun swsta tin amina k meta na kanoun metagrafes tou tipou forlan k fabiano..

Mporoume aneta na paroume ton Barzagli , Zaccardo k Ziegler.. tha eimaste yperplhris gia alla dio xronia stin amina..

Toso diskolo einai?

Nik Thess

Ανώνυμος είπε...

dld gia ton roumano einai sigouro?exei anakoinw8ei?trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Επισήμως, trelokefalonith, δεν εμφανίστηκε κάτι στο site της Juventus για το Ρουμάνο αλλά η Stampa δημοσιεύει φωτογραφία του με τη φανέλα μας (την έβαλα).

Dima είπε...

makari na tn klisoume tn mikro buffon..mn ksexname oti exoume k tn neo fabrigas an dn kanw lathos...e gobbo?