Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Juventus-Roma 0-2

Μια Juve χωρίς ιδέες, ένα θεαματικό γκολ του Vucinic από άπιαστο σουτ, ένας διαιτητής (Damato) που αγνόησε το πέναλτυ σε βάρος του Del Piero στο 86' και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό γκολ του Taddei στις καθυστερήσεις... Αποκλεισμός...
(Update 30/1) Αυτό δεν δόθηκε πέναλτυ...

Αντίθετα με ό,τι είχε προαναγγείλει (προφανώς για να θολώσει τα νερά), ο Del Neri ανακάτεψε την τράπουλα: Grygera αριστερά, στον πάγκο Aquilani, Marchisio (όπως και Krasic, Iaquinta) και μεσαία γραμμή με Melo, Sissoko και Martinez, Pepe στα άκρα. Del Piero, Amauri στην επίθεση.
Σφιχτή η Roma, ξεκίνησε πιο επιθετικά αλλά με χαμηλό ρυθμό -η Juve προσπαθούσε να βγει με τον Pepe αλλά δυσκολευόταν να αναπτυχθεί (η μεσαία γραμμή της έδειχνε μπλοκαρισμένη καθώς υπήρχαν δυο παίχτες πάνω στον F.Melo) και να βρει διαδρόμους. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου οι δυο τερματοφύλακες παρέμεναν θεατές... Και ακριβώς τότε ο F.Melo στον Del Piero που έβγαλε έξυπνη κάθετη μπαλιά για τον Amauri που άργησε να την αντιληφθεί και έτσι ενώ έφυγε μόνος δεν έφτασε στη μπάλα... Στο 18' ανακατωσούρα στην άμυνα της Juve, ο Storari δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα αλλά ευτυχώς η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη καθώς η άμυνα απομάκρυνε με κάποιο τρόπο... Menez, Vucinic κινούνταν σχετικά επικίνδυνα. Παιχνίδι αναμονής από τη Juve. Στο 28' καλοζυγισμένο μακρινό σουτ του Del Piero κατέληξε κόρνερ από παρέμβαση De Rossi και Julio Sergio. Στο ημίωρο το ματς είχε, κάπως, ισορροπήσει με τη Roma πάντως να δίνει το ρυθμό... Στο 34' ο Amauri γλύτωσε την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι στον Burdisso. Στο 36' γρήγορη αντεπίθεση με τρεις μπαλιές (Martinez, Amauri, Melo που άλλαξε το παιχνίδι) αλλά ο Motta σέντραρε απελπιστικά... Η Roma έχασε τον Brighi 5' πριν λήξει το ημίχρονο (μάλλον πρόβλημα στον προσαγωγό) -στη θέση του ο Taddei. Ο Del Neri έστειλε για ζέσταμα τον Krasic. H Juve είχε σπάσει πάντως το ρυθμό των giallorossi πιέζοντας στο κέντρο και προσπαθώντας να βγάλει μακρινές μπαλιές που όμως περνούσαν ανεκμετάλλευτες... Στις καθυστερήσεις ο Damato χάρισε την κίτρινη κάρτα στον Taddei για απανωτά φάουλ στον capitano και κάπου εκεί τελείωσε το ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Del Neri έριξε στο ματς τον Krasic αντί του Amauri (ο Martinez παίζει στη θέση του) ενώ είχαμε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Ranieri: ο Borriello στη θέση του τραυματία Menez. Mε το που μπήκε ο Σέρβος δημιούργησε ταραχή: με τη σέντρα του κέρδισε κόρνερ ξεσηκώνοντας την κερκίδα. H μάχη δινόταν και πάλι στη μεσαία γραμμή αλλά Del Piero και Martinez ήταν απομονωμένοι -η ομάδα προσπαθούσε να τους βρει με βαθιές μπαλιές... Στο 60' ο Pepe κατέρρευσε (μυϊκό πρόβλημα) -στη θέση του και ενώ φαινόταν πως ετοιμαζόταν ο Aquilani, μπήκε ο Iaquinta οπότε ο Martinez ξαναγύρισε στα άκρα. Στο 62' κατεβασιά του Krasic που τράβηξε την άμυνα και έβγαλε σέντρα σουτ που πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια με το Julio Sergio να παρακολουθεί... Στην αντεπίθεση ο Chiellini πρόλαβε τον Borriello και τον έκοψε αλλά αμέσως μετά μια διαγώνια μπαλιά έβγαλε τον Vucinic μόνο του στ' αριστερά και πριν τον κλείσουν έβγαλε ένα εντυπωσιακό ψιλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ που δεν άφησε περιθώρια στον Storari: 0-1. Στο 67' θαύμα του Storari σε καρφωτή κεφαλιά του Mexes από κόρνερ που έσωσε τη Juve από δεύτερο γκολ... Η Juve ανέβαινε αφήνοντας αναγκαστικά περισσότερο χώρο στους giallorossi. Και ενώ είχε γδυθεί (για δεύτερη φορά) ο Aquilani, ένα πρόβλημα του Motta οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή: στη θέση του ο Grosso που έπαιζε πια πιο προωθημένος. Η Juve πίεζε (περισσότερο με πάθος παρά με μυαλό), κέρδιζε φάουλ (για τα οποία διαμαρτυρόταν συνεχώς ο Ranieri και ο πάγκος της Roma...) αλλά δεν δημιουργούσε πραγματικά επικίνδυνες φάσεις. Κλεισμένη η Roma δεν κατάφερνε να βγει όπως ζητούσε από τους παίχτες του ο Ranieri. Ένταση μεταξύ Μexes και Chiellini που μεταδόθηκε και στους υπόλοιπους στα τελευταία λεπτά αλλά το μακρινό φάουλ του capitano δεν βρήκε κάποιο κεφάλι... Νέα προσπάθεια του capitano στο 84' δεν έφτασε στον Sissoko μες στην περιοχή... Στο 86' ο Mexes αγκάλιασε από πίσω (και ανέτρεψε) τον Del Piero αλλά ο Damato δεν υπέδειξε το πέναλτυ... Και ενώ στο 90' η Juve έφτασε κοντά στην ισοπαλία, στην αντεπίθεση μια βαθιά μπαλιά οδήγησε τον Taddei σε ένα άπιαστο γυριστό σουτ που οδήγησε σε ένα αντικειμενικά όμορφο γκολ: 0-2 και πάει και το Κύπελλο. Η Juve δεν τα παράταγε αλλά δεν είχε σημασία... Δίκαιος αποκλεισμός και ημιτελικός Roma-Inter.

JUVENTUS-ROMA 0-2
Τέρματα: 65' Vucinic, 91' Taddei
Κίτρινες κάρτες: 30' Motta (J) - 23' Mexes (R)
Διαιτητής: Antonio Damato (Barletta). Επόπτες: Andrea Padovan (Conegliano), Mauro Tonolini (Milano). Τέταρτος διαιτητής: Daniele Orsato (Schio).

JUVENTUS: 30 Storari, 2 Motta (72' 6 Grosso), 19 Bonucci, 3 Chiellini, 21 Grygera, 25 Martinez, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 23 Pepe (61' 9 Iaquinta), 11 Amauri (46' 27 Krasic), 10 Del Piero. Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 43 Sorensen, 8 Marchisio, 14 Aquilani.
Προπονητής: Luigi Del Neri.
ROMA: 27 Julio Sergio, 77 Cassetti, 5 Mexes, 29 Burdisso, 17 Riise, 30 Simplicio, 16 De Rossi, 33 Brighi (40' 11 Taddei), 20 Perrotta, 9 Vucinic, 94 Menez (46' 22 Borriello). Αναπληρωματικοί: 32 Doni, 4 Juan, 87 Rosi, 3 Castellini, 23 Greco.
Προπονητής: Claudio Ranieri.

Del Neri: μα πώς λέει ο Ranieri ότι δεν ήταν πέναλτυ;

Λυπάμαι για τους tifosi, για την curva


(Update) "H Roma έκανε ένα καλό παιχνίδι, παίζοντας καλύτερα. Υπήρξαν κάποιες φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη δυναμική του παιχνιδιού. Το πέναλτυ στον Del Piero; Αν ο Ranieri λέει πως εκείνο δεν είναι πέναλτυ... δεν θα άλλαζαν πολλά, απλώς θα ισοφαρίζαμε", ειρωνεύτηκε ένας πικραμένος Del Neri το συνάδελφό του που είπε ότι ο Del Piero ακούμπησε στον Mexes και γλίστρησε... Και συνέχισε: "αναγνωρίζω την ανωτερότητα της Roma αλλά αναγνωρίζω και το γεγονός ότι υπήρχε ένα πέναλτυ που θα μας έδινε λίγη ενέργεια παραπάνω".
Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταησ της ομάδας, ο Del Neri υποστήριξε: "πληρώνουμε ακριβά το γεγονός ότι συναντάμε ομάδες πολύ φορμαρισμένες. Το γκολ που λείπει; Δεν παράγουμε φάσεις, επομένως δεν σκοράρουμε. Απόψε κάναμε αναγκαστικές αλλαγές: τόσο ο Amauri, Pepe και Motta είχαν κάποια προβλήματα. Αντίθετα ήταν να μπει ο Aquilani, που έπρεπε να ξεκουραστεί, αλλά εξαιτίας του στοπ του Motta δεν μπόρεσα να κάνω την αλλαγή που ήθελα. Λυπάμαι για τους tifosi, για την curva. Θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε στο πρωτάθλημα".
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές, ο mister επανέλαβε πως "ο σύλλογος κάνει το μάξιμουμ και εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ στο γήπεδο" πρόσθεσε αναγνωρίζοντας πως ο Pazzini ήταν ένα όνειρο που έφυγε...
Ιατρικό ανακοινωθέν

(Update 2) Mετά το ματς το ιατρικό τιμ ανακοίνωσε ότι Amauri, Pepe, Motta βγήκαν λόγω μυϊκών προβλημάτων που θα αξιολογηθούν το επόμενο 48ωρο.
Chiellini: με πάναλτυ και αποβολή, θα ήταν
άλλο παιχνίδι. Όλα κρίθηκαν από το Vucinic.

Αν υπάρχει ανάγκη, παίζω και αριστερά...


"Πονάει που βγήκαμε από το Κύπελλο. Το ματς πήγαινε για 0-0 και χωρίς ένα παίξιμο εξαιρετικό δεν θα ξεμπλοκαριζόταν. Έφτασε όμως το κατόρθωμα του Vucinic και το έκρινε", είπε ο Chiellini που στάθηκε στο πέναλτυ επί του Del Piero: "αν είχε δοθεί το πέναλτυ και η αποβολή του Mexes (σ.σ. είχε ήδη κίτρινη κάρτα) έσως να πηγαίναμε σε άλλο παιχνίδι", τόνισε για να συμπληρώσει πως "δεν έχει νόημα να κλαίμε πάνω στην καρδάρα με το χυμένο γάλα". Και πρόσθεσε. Πέραν αυτού, βιώνουμε μια δύσκολη στιγμή, όποιος επανέρχεται από τους τραυματισμούς είναι υποχρεωμένος να παίξει αμέσως και δεν μπορεί να ανακτήσει ήρεμα. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να συνέλθουμε με τη βοήθεια των φιλάθλων που και απόψε μας βοήθησαν. Ας ελπίσουμε ήδη από την Κυριακή να μπορέσουμε να τους δώσουμε τις ικανοποιήσεις που αξίζουν", είπε. Και σχολιάζοντας την άφιξη του Barzagli έδωσε τη διαθεσιμότητά του για επιστροφή στο αριστερό άκρο της άμυνας απ' όπου ξεκίνησε: "αν υπάρχει ανάγκη για την ομάδα, θα επιστρέψω αριστερά, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Del Piero: τώρα τα πάντα στο πρωτάθλημα

Για μένα ήταν πέναλτυ και θα μπορούσε να αλλάξει το ματς


"Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι και βγαίνουμε απ' αυτό το παιχνίδι με σπασμένα τα κόκκαλα και επειδή παίζαμε εντός έδρας και είχαμε μια καλή ευκαιρία να προκριθούμε αλλά δεν καταφέραμε να την αδράξουμε": δεν έψαξε άλλοθι ο Del Piero που ζήτησε "αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια να βάλουμε όλες μας τις ενέργειες στο γήπεδο κατά της Udinese. Ας ελπίσουμε επιπλέον Amauri, Pepe και Motta που απόψε νααγκα΄στηκαν να βγουν, να μην έχουν τίποτε σοβαρό>
Όσον αφορά την περίφημη φάση του 86' και την άρνηση του διαιτητή να υποδείξει το καθαρό φάουλ: "για μένα ήταν πέναλτυ και θα μπορούσε να αλλάξει το ματς. Αλλά το παιχνίδι μας θα μπορούσε να είχε αλλάξει και με την καλύτερη εκμετάλλευση των τόσων φάουλ και των τόσων μπαλιώνμ που έφτασαν στην περιοχή και δεν καταφέραμε να εκμεταλλετούμε".

Storari: υπήρχε πέναλτυ αλλά αντικειμενικά
παίξαμε
άσχημα. Πρέπει να επανέλθουμε την Κυριακή
. Περήφανος
για τα συνθήματα που μου αφιέρωσαν οι φίλαθλοι


"Μέτραγε για μας πολύ το Κύπελλο Ιταλίας γιατί μετά που βγήκαμε από το Europa League ήταν η μόνη διοργάνωση που μας έμενε πέραν του πρωταθλήματος. Δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε και λυπούμαστε πολύ", είπε ο Storari που σημείωσε ότι "ήδη από την Κυριακή θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε άμεσα". Ο Storari αναγνώρισε ότι "κάναμε κακό παιχνίδι και δεν καταφέραμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Υπήρχε ένα πέναλτυ στον Del Piero που θα μπορούσε να ξααννοίξει το παιχνίδι, αλλά αντικειμενικά παίξαμε άσχημα".
Ο Storari εγκωμίασε τους φιλάθλους: "αυτός ο κόσμος μας έδωσε πάντα ένα χέρι και είμαι περήφανος για τα συνθήματα που μου αφιέρωσαν. Εμείς δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι για να τους το δώσουμε πίσω αν και σε κάποιες περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν μας χαμογελά".

19 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Λοιπον...για αλλη μια φορα δεν ηταν καλη η ομαδα εκανε φασεις με το σταγονομετρο...Αλλα που πας με διδυμο πλαγιων μπακ απο τι μια τον γκαζμα Μοτα που πρεπει να παρει κιτρινη για να ησυχασει και απο την αλλη το ταγαρι ο Γκριγκερα που εκανε παρτυ ο Μενεζ απο την πλευρα του με αυτους τους δυο δεν γλιτωνεις το γκολακι....Ο πρωτος σκορερ της προπονησης δεν εκανε τιποτα απο την ωρα που μπηκε ηταν η συνεχεια του μασκοφορου.....Το μονο θετικο για μενα ηταν η εμφανιση του Μαρτινεζ μου αρεσε πολυ μπορω να πω προσπαθησε πολυ και εχει αρκετες ικανοτητες μπορω να πω ελπιζω να περνει πιο πολλεσ ευκαιριες απο δω και περα...

Παναγιώτης είπε...

Μηδέν φαντασία, οργάνωση, εκτέλεση. Ένα ΑΠΟΛΥΤΟ μηδέν. Δικαιότατη νίκη-πρόκριση των ανύπαρκτων. Το πέναλτι στον Αλέκο είναι μαρς αλλά δεν μένω σε αυτό. Κοιτάω ότι μέχρι τότε δεν βγάλαμε καθαρή ευκαιρία... ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ; Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!! Απαράδεκτοι μάγκες, απαράδεκτοι. Πάει ένας ακόμα στόχος στον οποία ελπίζαμε όλοι για κατάκτηση. Το μόνο που μένει είναι η τετράδα (γιατί το πρωτάθλημα με τους άλλους να έχουν ενισχυθεί και να ενισχύονται είναι χαμένο). Αν δεν καταφέρουμε να μπούμε σε θέση Τσου Λου τότε είμαστε για γέλια.

Ο mister πρέπει να δείξει και να ξαναδείξει το σημερινό βίντεο στους ποδοσφαιριστές μας για να δουν τι ΣΚΑΤΑ απέδωσαν μέσα σε 93 λεπτά. Ντροπή, ντροπή, ντροπή... Τίποτα άλλο!

FINO ALLA FINE... F O R Z A J U V E ! ! !

Ανώνυμος είπε...

άμα δεν είναι πέναλτι αυτό του mexes τότε δε ξέρω τι να πω...ο διαιτητής ήταν μπροστά και έβλεπε το χέρι του mexes να αγκαλιάζει τον del piero.χαλια εμφάνιση πάντως από την ομάδα και φάνηκε ότι έλειπε ο aquilani(έγκλημα του del νέρι που δε τον έβαλε τον έβαλε βασικό).τρελοκεφαλονιτης

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε για γέλια!!! Πραγματικά από το 80 και μετά από τα νεύρα μου με είχε πιάσει νευρικό γέλιο...Motta είσαι παιχταράς αγόρι μου, έτσι κάτσε και κοίτα τον ηλίθιε! Μαύρα χάλια! Ούτε οργάνωση, ούτε στρατηγική, ούτε, ούτε, ούτε... Πάει και το κύπελο, πάει και το πρωτάθλημα, τι μας έμεινε; 4η θέση; Χλωμό και αυτό!!! Άλλη μια χρονιά στο "0". Περαστικά μας...........
Delpi

mike_bianconero είπε...

Συμφωνω Παναγιωτη...Εοισης η διαιτισια ηταν καπως τραγικη...Το αλλο που μου εκανε εντπωση ηταν οι παικτες της Ρομα που δεν σταματησαν να κλωτσανε τους αντιπαλους και γενικα η συμπεριφορα τους ηταν αν οχι κατι αλλο εχθρικη....Εμενα μετα απο αυτο η συγκεκριμενη ομαδουλα μου βγαζει εχθρα και δεν σκοπευω να ασχοληθω ξανα με αυτους τους ανυπαρκτους και τον γελοιο προπονητη τους που τον πλησιαζει η μπαλα στο πλαγιο και αυτος την στελνει πιο πισω....
Υ.Γ.Ωραιο το γκολακι του Βουσινιτς αν και ο τραγος ο Μοτα μαρκαρει με τα ματια το χει αυτο το σουτ ο Μαυτοβουνιος...

Krike The Best είπε...

Πολυ κακη εμφανιση για ενα ακομη ματς δεν δημιουργησαμε φασεις δεν απειλισαμε την αντιπαλη ομαδα σχεδον καθολου,παντως βαση της ενδεκαδας που παρεταξε ο Ντελ Νερι δεν φανηκε να το θελει και πολυ το παιχνιδι οπως καναμε και με το Europa.Το επνιξε και το πεναλτακι ο διαιτητς στο τελος.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και για να είμαστε δίκαιοι, και ο Chiello με τα μάτια τον μάρκαρε τον Taddei στο δεύτερο γκολ... Άντε, να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την Udinese την Κυριακή...

yotaras είπε...

Del Neri ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΑΧΡΗΣΤΕ!
Τον Αμαουρι γιατι τον κρατησες στην ομαδα???Γιατι τον βαζεις βασικο???Υπαρχει πλανο στην ομαδα???Υπαρχει εστω και ενας αυτοματισμος?Ποιο ειναι το στυλ παιχνιδιου της Γιουβε?Επιθετικο?Αμυντικο?Αντεπιθεσεις?Πολλες πασες?Ταχυτητα με λιγες πασες?ΠΟΙΟ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!Αμα φερεις ποτε τιτλο στη Γιουβε εγω θα βγω γυμνος στο συνταγμα και θα τσιμπολογαω μαζι με τα περιστερια!Εσυ δεν εισαι ικανος ουτε το trofeo berluskoni να φερεις στο Τορινο!

Εσυ Μοτα αγορι μου κατσε και κοιτα τον,τον Βουτσινιτς να δεις αν ειναι ωραιος!Βλακα ε ΒΛΑΚΑ!

Εκει στη διοικησει υπαρχει κανεις σοβαρος?Πες τε μας για να ξερουμε?Ολα αυτα τα παλτα γιατι τα κρατησατε???Που ειναι ο Τζεκο???Γιατι δεν μπορεσες να τον πεισεις να μηνει στη Γερμανια και να ερθει το καλοκαιρι σε εμας?Που ειναι ο Φορλαν?Ο Πατσινι?Ο Φαμπανο εστω???ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!Ποιος ειναι αυτος ο Τονι και ο Μοττα που φερατε?

Εσυ ρε κορακι μπροστα δεν ησουνα?Δεν το δες το πεναλτυ?Ας πηγαιναμε παραταση και ας αποκλειζομασταν!Αλλα ξεχασα,Ιντερ δεν εισαι???Αι στο διαολο και συ!

Σε παρακαλω gobbo να το δημοσιευσεις!Συγνωμη για τις οποιες βρησιες,κρατηθηκα οσο μπορουσα!Στο forum της Gazzeta λεω περισσοτερα...

magica juve είπε...

εγω δεν θα ανφερθω στα του γηπεδου γτ με καλυψαν οι προηγουμενοι αλλα θα παω λιγο πιο περα απο εκει που ξεκιναν ολα:καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στον μαλακα τον elkan που βλεπει την ομαδα να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο και αποφασιζει να ριξει λεφτα στο κρικετ...ασχολισου με το κρικετ ρε καραγκιοζη και ασε την ομαδα...δευτερον ο ντελ νερι αν πηγαινε στην μπαρτσελονα αυτη την στιγμη πρωταθλημα δεν θα εβλεπε..μα χανεις 0-1 και βαζεις τον γκροσο???τριτον,μαροττα ακολουθα τον elkan στο κρικετ..αν νομιζεις οτι θα κανεις την γιουβε παλι μεγαλη με δανεικους ε εισαι και πολυ μαλακας...οταν την κυρικακη φας το τριμπαλο απο την υοντινεζε(δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισουμε)θα βγεις και θα πεις οτι χρειαζομασταν ενισχυσεις τελικα αλλα καραγκιοζη και εσυ θα εχει τελειωσει η ματαγραφικη περιοδος την κυριακη το βραδυ...τεταρτον συγχαρητηρια στους 14 εκαττομυρια ιταλους που υποστηριζουν την γιουβε...βγειτε ρε και καφτε ολο το τορινο..ποσο πιο κατω να πεσουμε δλδ για να ξυπνησετε????

ουτε ο θεος ο ιδιος δεν μας σωζει

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν είμαστε Fiorentina να κλείνουμε σταθμούς και να καίμε ότι βρούμε μπροστά μας! Αυτό όχι!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καληνύχτα (όσο είναι δυνατόν)...

magica juve είπε...

εε ναι εμεις ειμαστε οι μαλκες της υποθεσης και μας κανουν πλεον οτι θελουν...εριξαν την μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης κατηγορια και δεν εκανε κανεις τιποτα...ολοι το αποδεχτηκαν...απο το 2007 που ανεβηκε η ομαδα εκανε η διοικηση ΑΙΣΧΗ και αποφασισαν να βαλουν φωτιες στο γηπεδο περσυ τον μαρτιο που ειμασταν ηδη 6οι...μας εχουν ακυρωσει ΜΟΝΟ φετος 2 καθαροτατα γκολ σε σημαντικα λεπτα,μας παιζουν μεσα στο τορινο σε ολους σχεδον τους αγωνες τερμα κοντρα διαιτισια και δεν μιλαει κανενας...εεεε αφου η διοικηση δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ πρεπει να ξυπνησουν οι οπαδοι καποια στιγμη και να γινουμε φιορεντινα αν ειναι να σωθει η ομαδα.

bianconera είπε...

Ένα απλό ερώτημα: γιατί δεν έπαιξαν απ' την αρχη Krasic, Aquilani? Θέμα τακτικής ή είχαν πρόβλημα????
Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν μου θυμίζουν την περσινή περίοδο...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Magica juve, Κατανοώ αλλά διαφωνώ. Σε τελική ανάλυση, η Juventus δεν έγινε μεγάλη φωνάζοντας (πόσο μάλλον σπάζοντας) αλλά βρίσκοντας πάντα τους καλύτερους. Το πρόβλημα είναι της ιδιοκτησίας που δεν επενδύει (σωστά).

Bianconera, ο Krasic είναι ξεζουμισμένος και φαίνεται. Και ο Aquilani χρειαζόταν ξεκούραση. H ομάδα δεν έχει αλλαγές (και σε πολλές θέσεις δεν έχει ούτε βασικούς), αυτούς έχει ο Del Neri με αυτούς πορεύεται...

bianconera είπε...

Άρα Gobbo να καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες για φέτος, άσχετα με το τι λένε διοίκηση, προπονητής, γενικοί διευθυντές, παρατρεχάμενοι κλπ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Οι δηλώσεις γίνονται γιατί παντού υπάρχει ένα μικρόφωνο και μιας και οι τηλεοράσεις πληρώνουν δικαιώματα, δεν μπορούν να τις αποφύγουν. Και, βέβαια, δεν θα πουν ποτέ τα πράγματα με το όνομά τους -μπράβο στο Storari που τα είπε!

Οπότε, εμπιστέψου τα μάτια σου :)

Σωκράτης-Αμύνταιο είπε...

Τι πάει να πει ρε gobbo είναι κουρασμένοι Krasic και Aquilani? Εδώ παίζαμε το μας της χρονιάς στον μοναδικό στόχο που μας έχει μείνει για φέτος και υπερασπίζεσαι τον del neri που δεν τους έβαλε? Στο ότι έπαιξε αλλαγή ο Iaquinta δεν λέω τπτ γιατί ξέρω ότι έρχεται από τραυματισμό. Αλλά όχι να μένουν έξω 2 βασικότατοι παίκτες(βάζω και τον Buffon μέσα) και άλλος ένας που θα έκανε διαφορά στο κέντρο(έλεος παίζαμε με 2 αμυντικά χαφ στο κέντρο,ποιος θα κατεβάσει την μπάλα?)Δλδ θέλετε να μου πείτε οτι με Krasic,Aquilani,Melo,Pete δεν θα κάναμε καμία ευκαιρία όπως χθές? Όσο για τον Buffon που είπα πριν εννοείτε ότι έπρεπε να παίξει,σίγουρα θα βουτούσε κανονικά στην γωνία και δεν θα έπεφτε σαν τον storari πριν φτάσει η μπάλα. Και η συμμετοχή του οφείλεται στο γεγονός πως θέλει να τον κρατήσει ικανοποιημένο ως νο2 αλλά μην τον βάζεις σε αυτό το ματς(η udinese είναι μπροστά)
Τέλος απλά τραγικοί Motta,Chiellini στις φάσεις τον γκολ...Έλεος όμως

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σωκράτη, δεν είναι θέμα υπεράσπισης του Del Neri ή όποιου άλλου: ο Krasic σέρνεται (δεν έχει σταματήσει στιγμή το καλοκαίρι), ο Aquilani είναι σκιά του εαυτού του του Οκτωβρίου/Νοεμβρίου -εντάξει, ανθρώπινο είναι.

Όσο για το Buffon, πιθανόν να είχε καλύερη αντίδραση από τον Storari αλλά τέτοια μαρκαρίσματα (εντός πολλαπλών εισαγωγικών) είναι απλώς απαράδεκτα: είμασταν χάλια εμείς αλλά και η Roma δεν έκανε τίποτε, είναι κρίμα να τρως γκολ γιατί σου ξέφυγε ένας και έπιασε σουτ για να το δείχνεις στα κινηματογραφικά επίκαιρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω διαβασει κανενα απο τα σχολια των φιλων και του γκομπο οπως και καμια απο τις δηλωσεις των ξεφτιλισμενων ποθ διοικουν,προπονουν,παιζουν η κανουν μεταγραφες!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ!ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ!ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ!
δημητρης θες