Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Meani: πέταξέ τον έξω ή πώς ο υπεύθυνος της Milan υποδείκνυε στον επόπτη να αποβάλει τον αντίπαλο προπονητή...

Στις 9 Απριλίου 2005, στο Μιλάνο παιζόταν το Milan-Brescia (έληξε 1-1). Την προηγούμενη μέρα ο Meani, υπεύθυνος διαιτησίας των rossoneri, συνομιλούσε στο τηλέφωνο (το τηλεφώνημα και με ήχο, από το Ju29ro, εδώ) με τον επόπτη Contini που είχε οριστεί για το παιχνίδι. Και τι ακούγεται να υποδεικνύει ο Meani στον επόπτη; Να πετάξει έξω τον προπονητή της Brescia, Alberto Cavasin...
Meani: Oh, αύριο... αύριο, ο Cavasin...
Contini:
Puttana Eva!
Meani:
Να, να μην μας σπάσει τ' αρχίδια στο San Siro eh...
Contini:
Ακριβώς.
Meani:
Που μου γυρνάει τα αντέρα (σ.σ. "cazzo", στο πρωτότυπο)...
Contini:
Μείνε ήσυχος...
Meani:
Άλλωστε, δεν θα γίνει και τίποτε, σου σπάει τ' αρχίδια, τον πετάς έξω!
Contini:
Και επειδή άλλωστε δεν είσαι εν αδίκω.
Meani:
Eh...
Contini:
Κατ' εσέ είσαι με το μέρος του δικαίου και είσαι εντάξει.
Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν αυτή την υπόδειξη την είχε κάνει ο Moggi...

Πηγή: Ju29ro.com

7 σχόλια:

bianconera είπε...

Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο απ' όλα είναι ότι τη χρονιά που μας έριξαν, η Milan όχι μόνο έμεινε στην κατηγορία αλλά έπαιξε και στην Ευρώπη!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και πήρε και το CL...

Παναγιώτης είπε...

Όλα αυτά που βγάζουν από την Ιταλία τα παιδιά και αναπαράγει ο Gobbo νομίζω ότι μας εκνευρίζουν όλο και περισσότερο. Το θέμα είναι τι θα γίνει με την τιμωρία των άλλων δύο; Μάλλον τίποτα... Η δίκη αυτή μπορεί να τραβήξει χρόνια (βλέπε την δίκη Θάνου-Κεντέρη που μπήκε στον 7ο χρονο!!!) και εμείς να μένουμε με την ηθική ικανοποίηση απλά, κάτι που δεν μας αρκεί!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Παναγιώτη, η απόφαση της ποινικής δίκης θα εκδοθεί πριν το καλοκαίρι. Το έχει δηλώσει επανειλλημμένως η πρόεδρος.

Ποιά θα είναι η ετυμηγορία, θα τα δούμε. Το γεγονός, πάντως, ότι οι εισαγγελείς που πανηγύριζαν ότι είχαν καλά δεμένη την υπόθεση, κατέφυγαν άρον άρον σε νέες καταθέσεις -που δεν προσθέτουν τίποτε- κάτι δείχνει...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και κάτι ακόμα: αυτά που αποκαλύπτονται από την υπεράσπιση -και γίνονται μέρος της διοκγραφίας, επίσημα πλέον- μας δίνουν τη δυνατότητα να απαντάμε, να αενημερώνουμε, να αλλάζουμε το κλίμα που διαμορφώθηκε το 2006. Και αυτό δεν είναι θέμα δικαστηρίου, είναι δικό μας ζήτημα, του καθενός μας ξεχωριστά.

Στην Ιταλία, το κλίμα αλλάζει, όλο και περισσότεροι φίλαθλοι, διαβάζουν, μαθαίνουν, καταλαβαίνουν. Στα forum τελευταία οι interisti βρίσκουν απέναντί τους ανθρώπους που τονίζουν ότι είναι οπαδοί άλλων ομάδων αλλά, ακριβώς επειδη έχουν ενημερωθεί, τους ρωτάνε για τα τηλεφωνήματα του Facchetti.

Η δουλειά της ενημέρωσης που κάνουν τα παιδιά του Ju29ro.com είναι απίστευτης αξίας, ακόμα και τα μεγάλα media αναγκάζονται να λαμβάνουν υπόψη αυτή την πραγματικότητα. Πόσο μάλλον που υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα sites, πάρα πολλά blogs και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Η Juventus δεν είχε φροντίσει να έχει δικά της media (η Stampa είναι μικρό μέγεθος) και αυτό το κενό έρχεται να καλυφθεί τώρα μέσω Internet.

bianconera είπε...

Gobbo με τον Palazzi τι γίνεται γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς? Αποχωρεί από την υπόθεση ή γενικότερα?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν όντως αποχωρήσει, θα είναι γενικότερα