Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Milan και Palermo, Inter στα πέναλτυ

Με δυο γκολ του Pato (17', 22') η Milan πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μέσα στη Γένοβα από τη Sampdoria που μείωσε το σκορ στο 51' με τον Guberti. Οι rossoneri θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια το Palermo που πήρε την πρόκριση χθες επί της Parma: το ματς (στη Σικελία) έληξε 0-0 μετά και την παράταση και το Palermo επικράτησε 5-4 στα πέναλτυ.
(update) Το βράδυ στο San Paolo η αναμέτρηση Napoli-Inter, που έβγαλε τον αντίπαλο του νικητή στο αυριανό Juventus-Roma, έληξε 0-0 στα 120' του κανονικού αγώνα και της παράτασης όπου η Napoli επικράτησε και έχασε ευκαιρίες και η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτυ: ο Lavezzi έστειλε πάνω από τα δοκάρια το 3ο πέναλτυ της Napoli και η Inter κέρδισε την πρόκριση στα ημιτελικά για 8η συνεχόμενη χρονιά -την Κυριακή η Inter υποδέχεται το Palermo και η Napoli τη Sampdoria.
Οι ημερομηνίες ημιτελικών-τελικού

(Update 2) Στις 20 Απριλίου και στις 11 Μαϊου είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί (διπλά ματς) ενώ ο τελικός, για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Olimpico της Ρώμης, είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαϊου -σε περίπτωση που μια από τις (άλλες) φιναλίστ παίζει τελικό Champions League, ο τελικός του Κυπέλλου θα μετατεθεί για τις 11 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: