Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

O Buffon θέλει να μείνει για πάντα στη Juve

Απάντηση του Νο1 στην αγάπη των tifosi
Την "ευχή" του Gianluigi Buffon "να μπορέσει συνεχίσει όλη του την καριέρα εδώ στη Juve" προαναγγέλουν τα sites ότι θα ακούσουμε απόψε το βράδυ σε μια συνέντευξή του στο Sky Sport 1 που θα μεταδοθεί στις 20.30 και 1.15 (ώρες Ελλάδας). "Τα δείγματα απεριόριστης αγάπης απέναντί μου από το κοινό είναι κάτι στο οποίο δεν μπορεί να μείνεις αναίσθητος", λέει ο Νο1 που θα ακουστεί επίσης να δηλώνει: "όταν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες απέναντί μου μου αρέσει συχνά να απαντώ παρών. Εύχομαι να συνεχίσω όλη μου την καριέρα εδώ στη Juve", είπε επαναλαμβάνοντας το πνεύμα πρόσφατων δηλώσεών του (εδώ) σε πιο έντονο τόνο. Στην ίδια συνέντευξη ο Buffon κάνει και μια αναφορά στα συμβόλαια των παιχτών -"πιστεύω πως υπάρχουν συγκεκριμένοι παίχτες που είναι σωστό να κερδίζουν κάποια ποσά"- δήλωση που ίσως να μπορεί να διαβαστεί σε σχέση με σενάρια που εμφάνιζαν τη διοίκηση να σκέφτεται να μειώσει το μισθό του ή να τον συνδέσει με επίτευξη στόχων, αυτό που γράφτηκε σήμερα ότι θα προταθεί και στον Del Piero που χθες συναντήθηκε με τον Andrea Agnelli.
Oλόκληρη η συνέντευξη του Buffon, στα ελληνικά, εδώ.
Ο Storari θέλει να μείνει, ο Marchetti πάει στη Genoa
Τη Δευτέρα αναμένεται η άφιξη του Barzagli...


Στον τομέα των τερματοφυλάκων, όπου τόσα σενάρια γράφονται τις τελευταίες μέρες σε σχέση και με τη Juventus, οι τελευταίες δηλώσεις του ιδιοκτήτη και προέδρου του Cagliari, Cellino, δείχνουν ότι ο Marchetti -που είχε ακουστεί για τη Juve- θα πάει στη Genoa (έναντι του 50% του Αcquafresca), εξέλιξη που δείχνει ότι παγώνει κάθε προοπτική να πάει στην ομάδα του mister Ballardini o Storari. Άλλωστε, τα σημερινά δημοσιεύματα εμφάνιζαν τον Storari να έχει πειστεί να μείνει στη Juve.
Αντίθετα, επανεμφανίζονται σενάρια παραχώρησης του Sissoko (τώρα ακούστηκε και για ενδιαφέρον της Lyon update 22/1 αλλά η Juventus φαίνεται να προσανατολίζεται στο "όχι" ως τον Ιούνιο οπότε ακούγεται ότι θα έρχετια ο Lassana Diarra από τη Real) όπως και του Legrottaglie. Ο αποχαιρετισμός του κεντρικού αμυντικού (φέρεται να εξετάζεται τις προτάσεις από Chievo, Celtic, Bari) εμφανίζεται πιθανότερος καθώς ο ατζέντης του Andrea Barzagli βρέθηκε στην έδρα της Wolfsburg για να συζητήσει τη διακοπή της συνεργασίας του ιταλού διεθνούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Barzagli θα είναι στην διάθεση της ομάδας αύριο και θα έρθει στο Τορίνο τη Δευτέρα -(update 22/1) προοπτική που επιβεβαίωσε ο ατζέντης του: "μένει να κανονιστούν οι λεπτομέρειες αλλά το παιδί θα φτάσιε στο Τορίνο", είπε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa o Claudio Orlandini.
Θεωρείται ανοιχτή επίσης η προοπτική απόκτησης ενός παλιού συμπαίκτη του Barzagli στη Γερμανία (τόσο το 2006 όσο και στη Wolfsburg), του Cristian Zaccardo: για να μειώσει το κόστος απόκτησης του μπακ της Parma, o Marotta έχει στα χέρια του τα δελτία του Giovinco (δανεικός στην Parma) και του Palladino (σε συνδιοκτησία με την Parma). Η προσπάθεια απόκτησης του Andreas Beck ( Hof­fenheim) και του Yuto Nagato­mo, παραπέμπεται για τον Ιούνιο.

Πηγές: La Stampa, Tuttosport

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dld tha paroume zaccardo kai tha dwsoume giovinco kai palladino gia ton zaccardo?eleos...!!!trelokefaloniths

yotaras είπε...

Τι δηλαδη για να παρει τον Zaccardo θα πουλησει τον Giovinco στη Παρμα?καταλαβα καλα?Αν το κανει αυτο θα φανει σε ολους η ασχετοσυνη αυτου του ανθρωπου οπου πολλοι αρχησαν να μην τον χωνευουν!Ο ανθρωπος ειναι μυρωδιας!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν γίνει κάτι, προφανώς θα παίξουν με δανεισμούς και τέτοια. Υποθέτω, δηλαδή...

Παναγιώτης είπε...

Πρώτα από όλα: Gigi για μία ολόκληρη ζωή στο Τορίνο. Στα μεταγραφικά θεωρώ καλή κίνηση τον Barzagli, μέτρια τον Zaccardo. Δεν συμφωνώ με το να δοθεί στην Πάρμα Palladino-Giovinco όμως για αυτόν. Λάθος θα είναι. Όπως και να χει ο Zaccardo θα βοηθήσει στα προβληματικά back που έχουμε.

Dima είπε...

tn roumano tn peirame??

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο ανθρωπος παρουσιαζοταν οταν τον πηραμε πακετο με τον κλουζω μετρ των μεταγραφων και των διαπραγματευσεων.......γελανε και οι πετρες με την καταντια μας!
δημητρης θες

Dima είπε...

poion thavete kl???

Un Gobbo ad Atene είπε...

Προσωπικά δεν έχω συναντήσει πολλές πέτρες να γελάνε μαζί σας -αρκετούς δικούς μας να θλίβονται, ναι αλλά άλλους να γελάνε, όχι.