Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Primavera: νίκη και -1 από την κορυφή

Με ένα γκολ του Margiotta στο 15', η Primavera νίκησε 1-0 την τρίτη από το τέλος Piacenza και πλησίασε την κορυφή αφού η πρωτοπόρος Genoa ηττήθηκε στη Bologna με 2-0 και έμεινε στους 32 βαθμούς ενώ τα παιδιά του Bucaro βρίσκονται στους 31.
Θετικά για τους μικρούς bianconeri σχεδόν όλα τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους: η Fiorentina έμεινε στο 1-1 με την Parma και έτσι βρίσκεται στην 3η θέση με 28 βαθμούς, η Empoli νίκησε 3-1 εκτός έδρας τη Modena και είναι 4η με 27 βαθμούς, όσους και το Torino που έφερε 0-0 στην Cesena. Την επόμενη, τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, η Juventus θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Novara (7η με 20 βαθμούς) ενώ η Genoa θα υποδέχεται την Piacenza.

Λόγω χιονιού αναβλήθηκαν τα υπόλοιπα ματς

(Update 30/1) Αναβλήθηκαν για ημερομηνία που θα καθοριστεί τα ματς των Allievi Nazionali στο Vercelli (κατά της Pro) και των Giovanissimi Nazionali στο Juventus Center με την Aurora Pro Patria. Έτσι, για τις ομάδες των Stefano Guidoni και Claudio Gabetta ξεκινούν την προετοιμασία για το derby με το Torino στα τέλη της επόμενης βδομάδας: εντός οι Allievi, εκτός οι Giovanissimi.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: