Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Quagliarella: ήταν το μοναδικό ματς στον κόσμο που δεν ήθελα να χάσω...

Δήλωση του χειρούργου: "απόλυτα πετυχημένη η επέμβαση". Ανακοινωθέν της Juventus και για Sissoko, Traorè
"Αν ήμουν στο γήπεδο δεν θα άλλαζε τίποτα. Κανένας παίχτης στον κόσμο δεν μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού από μόνος του αλλά αυτό ήταν το μοναδικό παιχνίδι στον κόσμο που δεν θα ήθελα με τίποτε να χάσω": πικραμένες οι δηλώσεις του Quagliarella από το νοσοκομείο απ' όπου παρακολούθησε το ματς με τη Napoli. Ο διεθνής επιθετικός άδραξε την ευκαιρία για να καλωσορίσει τον Luca Toni: "είναι μεγάλος επιθετικός, η Juventus αγόρασε έναν εξαιρετικό παίχτη, είμαι σίγουρος ότι θα βάλει πολλά γκολ".
Ο χειρούργος: τον Απρίλιο
επιτρέφει (στις προπονήσεις)


Όσον αφορά τη χθεσινή επέμβαση και τους χρόνους επιστροφής του, ο καθηγητής Pier Paolo Mariani που τον χειρούργησε είπε ότι "ήταν απόλυτα πετυχημένη" και ενώ ο σύλλογος αρκέστηκε να δώσει την είδηση σημειώνοντας ότι θα επιστρέψει σε 5-6 μήνες, ο ίδιος πρόβλεψε ότι "αν ακολουθηθεί το πρωτόκολλό μου, τον Απρίλιο ο Quagliarella θα μπορεί να επιστρέψει". Το site του Tuttosport υποστηρίζει πως ο χειρούργος αναφέρεται στο χρόνο κατά τον οποίο ο παίχτης θα επιστρέψει στις προπονήσεις ενώ ο σύλλογος μιλά για το χρόνο αγωνιστικής επανένταξης. Και μάλιστα σημειώνει ότι επειδή η Juventus θεωρεί δικό της τον διεθνή επιθετικό, δεν θέλει να τον πιέσει να επιστρέψει πριν το τέλος του πρωταθλήματος θέτοντας σε κίνδυνο την πορεία αποθεραπείας του.
Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν
της Juventus και για Sissoko, Traorè

(Update) Αργά το απόγευμα η Juventus εξέδωσε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν όπου αναφέρει πως "ο Quagliarella, μετά τη χθεσινή επέμβαση ξεκουράστηκε καλά. Ο παίχτης νοσηλεύεται ακόμα στη Ρώμη και σήμερα το πρωί ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες κινήσεις αρθρικές κινήσεις του εγχειρισμένου γόνατου. Τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στο Τορίνο για να ξεκινήσει την αποκατάσταση".
Στο ίδιο ανακοινωθέν η Juventus αναφέρεται στην κατάσταση του Sissoko (χθες έμεινε στην εξέδρα επικαλούμενος πόνο) και του Traorè που αντικαταστάθηκε λόγω ενοσχλήσεων: "μετά την επιστροφή από τη Νάπολη, κατά τη σημερινή μέρα, ο Mohamed Lamine Sissoko υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε την απουσία τραυμάτων στον τένοντο ή τοι χόνδρο στο επίπεδο του δεξιού γονάτου. Δεν προκαλεί ανησυχία η κατάσταση του Aramd Traorè που την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του ματς κατά της Napoli, ένιωσε ελαφριά μυϊκή ενόχληση στο επίεπδο του προσαγωγού του αριστερού μηρού και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Πάντως η κατάστασή του είναι καλή και γι' αυτό το λόγο σήμερα δεν κρίθηκαν αναγκαίες περαιτέρω επιβεβαιώσεις".
Ο λόγος του ανακοινωθέντος για τον Sissoko, με τον οποίο ξέσπασε πόλεμος δηλώσεων, εδώ.
Πηγές: Tuttosport, Juventus.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ara yparxei thema me to sissoko...gt dn htan traumatias kai eipe oti ponaei.ekane pantws dhlwseis twra kai rixnei velh se marotta kai del neri.trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αυτές μετέφραζα, trelokefalonith. Εδώ