Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Blanc: στο Νέο Στάδιο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Juventus

Διαψεύδει δημοσίευμα του Tuttosport για καθυστερήσεις εξηγώντας πως η διαθεσιμότητα του Olimpico, που ζητήθηκε από το δήμο του Τορίνο oφείλεται στο ότι η Uefa ζητά υποβολή φακέλου με πιστοποιημένο γήπεδο τώρα ενώ το Νέο Στάδιο θα πιστοποιηθεί μόλις αποπερατωθεί
"Η Juventus θα παίξει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο Νέο Στάδιο": αυτή την κατηγορηματική διαβεβαίωση έδωσε, μέσω του site του συλλόγου, ο αρμόδιο για το γήπεδο διευθύνων σύμβουλος Jean-Claude Blanc σχολιάζοντας δημοσίευμα του Tuttosport για καθυστερήσεις στην κατασκευή της εγκατάστασης που μάλιστα, έγραφε η εφημερίδα, είχαν οδηγήσει τη Juventus να ζητήσει από το δήμο του Τορίνο τη διαθεσιμότητα του Olimpico για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο -αίτημα που ο Blanc χαρακτηρίζει γραφειοκρατική διαδικασία απαραίτητη για την άδεια Uefa μιας και το Νέο Στάδιο πιστοποιείται με το πέρας των εργασιών. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Blanc:
"Κάθε είδηση που αφορά πιθανές καθυστερήσεις στερείται κάθε βάσης και μπορεί να έχει προέλθει από τη λανθασμένη ερμηνεία μιας γραφειοκρατικής διαδικασίας απαραίτητς για την άδεια Uefa, για την απόκτηση της οποίας είναι υποχρεωτικό να έχουμε από τώρα τη διαθεσιμότητα ενός σταδίου πιστοποιημένου. Να γιατί, υπ' αυτή την οπτική, ζητήσαμε από το δήμο του Τορίνο να μπορέσουμε να υποδείξουμε το Olimpico στην επίσημη αλληλογραφία ώστε μετά να ενσωματώσουμε σε αυτή την τεκμηρίωση τα νεά σχέδια και τις τεχνικές λεπτομέρειες του Νέου Σταδίου που θα πιστοποιηθεί με το πέρας των εργασιών. Επαναλαμβάνω εντούτοις ότι η Juventus θα παίξει το πρώτος εντός έδρας παιχνίδι της στο Νέο Στάδιο".
Υπενθυμίζεται πως ο Blanc είχε δηλώσει πως τα εγκαίνια θα γίνουν στις 21 ή 28 Αυγούστου, (ανάλογα ποια ημερομηνία θα επιλεγεί για το πρώτο εντός έδρας μετας της σεζόν 2011/12. To site της Juventus διευκρινίζει επίσης ότι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερομέρος των εργασιών αφορά το σκέπαστρο που κατασκευάζεται ώστε οι θεατές να μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια απερίσπαστοι από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, αναφερει το site, διεξάγονται εργασίες στις εσωτερικές εγκαταστάσεις όπως και εκείνες που αφορούν το αστικό περιβάλλον και προβλέπονται στο σχέδιο.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: