Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Bloomberg: "ασαφές το μέλλον της Lafico στη Juventus". Να φύγουν!

Την ώρα που ο συνταγματάρχης Gheddafi προχωρά σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας βομβαρδίζοντας τον λαό του, τα οικονομικά κέντρα ασχολούνται με τις επενδύσεις του: το Bloomberg.com αναφέρεται συγκεκριμένα στην Lafico, εταιρεία του λίβυου δικτάτορα που κατέχει το 7,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Juventus (το ποσοστό υπολογίζεται πως αντιστοιχεί σε ποσό 13 εκ.). Ο εκπρόσωπος της εταιρείας μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα μετάσχει στην επόμενη συνεδρίαση και τι θα κάνει η Lafico: "υποθέτω, είπε στο Bloomberg o Marco Re, εκπρόσωπος τύπου της corporate affairs της Juventus, έχει πολλά άλλα προβλήματα που αφορούν τα εσωτερικά της. Δεν έχω ιδέα τι θέλουν να κάνουν με τη συμμετοχή τους στη Juventus. H Lafico υποστήριξε πάντα τις λειτουργικές επιλογές του συλλόγου, περιλαμβανομένης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του 2007, είμαστε μια επένδυση γι' αυτούς".
Για μας δεν μπορεί πια να είναι καμία επένδυση. Ας τα μαζέψουν και να φύγουν. Χρήματα λερωμένα από τη σφαγή ενός λαού δεν μας χρειάζονται!
Πηγή: Tuttosport

4 σχόλια:

bianconera είπε...

Πωωωω, αυτό το είχα ξεχάσει!!!!
Να τα μαζεύουν και να φύγουν, αν θέλουν υποστήριξη να πάνε στον φίλο τους τον Silvio...

Παναγιώτης είπε...

Τραγικές καταστάσεις... Τι άλλο να πω...

Dimitris είπε...

Εχει πλακα η ζωη... Μεχρι πριν 1 μηνα
ο μεσος γιουβεντινος ελεγε να φυγουν οι Agnelli να παρει την ομαδα ο Kaddafi για να "χωσει " λεφτα... Τωρα... Εχει πλακα η ζωη...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Dimitri, κάποιοι έλεγαν να πάρει τη Juventus κάποιος σεϊχης, για τον Gheddafi δεν θυμάμαι να είδα/ άκουσα/ διάβασα πουθενά να τον προτείνει οποιοσδήποτε.

Προσωπικά θα ήθελα να έχει αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, απλώς τώρα το θεωρώ επιβεβλημένο.