Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Buffon: μίνιμουμ η 4η θέση που είναι εφικτή

Θεμελιώδη τα ματς με Palermo, Cagliari για να ξαναπιάσουμε επαφή με την κορυφή
"O ελάχιστος στόχος αυτής της σεζόν είναι η κατάκτηση της τέταρτης θέσης για να βγούμε έτσι στο Champions League. Είμαι πεισμένος ότι είναι ένας στόχος στα μέτρα μας": αυτό γράφει στο site tου ο Gianluigi Buffon δείχνοντας να μοιράζεται την εκτίμηση του Del Neri για τις δυαντότητες της ομάδας.
Αφού αναγνωρίζει πως η κατάσταση στη Juventus είναι "δύσκολη" και επισημαίνει πως "δεν είμαστε ικανοποιημένοι που βγήκαμε νωρίς από τα κύπελλα αλλά δεν έχει νόημα να κλαίμε για κάτι που πέρασε", ο Buffon σημειώνει τους τραυματισμούς "που έκαναν τα πράγματα πιο δύσκολα απο το αναμενόμενο αλλά έχουμε το δυναμικό για να τα πάμε καλύτερα και δεν αναζητούμε άλλοθι. Δεν είναι εύκολο αλλά το καθήκον μας είναι να ξαναβρούμε την ηρεμία και την εμπιστοσύνη στα μέσα μας. Σε στιγμές σαν αυτή, στην οποία όλα μοιάζουν να πάνε στραβά, πρέπει να έχουμε τη δύναμη να βγούμε από την κρίση. Τα επόμενα παιχνίδια με Palermo και Cagliari θα είναι θεμελιώδη για να ξαναπιάσουμετο γκρουπ των ομάδων που οδηγούν τη βαθμολογία", σημειώνει.

Καλωσόρισμα στον Matri,

αποχαιρετισμός σε Legrottaglie, Amauri


Και καταλήγει με αναφορά στις μεταγραφές: "τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών έφεραν στο Τορίνο έναν εξαίρετο παίχτη, τον Alessandro Matri τον οποίο θέλω να καλωσορίσω. Θα ήθελα επίσης να χαιρετίσω δυο συμπαίκτες που πήγαν να παίξουν σε άλλες ομάδες: καλή τύχη στο Nicola και Ama, in bocca al pupo!".

Πηγή: gianluigibuffon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: