Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Cagliari-Juventus 1-3 με διπλό Matri και Toni

Νίκη με διπλό Matri και Luca Toni (100o γκολ στη Serie A) και επιτέλους 3 βαθμοί με πειστική εμφάνιση: η Juve ανέβηκε στους 38 βαθμούς. Ρέκορντμαν στη Serie A o Del Piero: 444 και έσπασε άλλο ένα ρεκόρ του Boniperti. Άψογη διαιτησία.

(Update 6/2) Φάσεις και γκολ

Με τον Chiellini αριστερά, τον Sorensen δεξιά και Barzagli-Bonucci κεντρικό αμυντικό δίδυμο κατέβασε στο Sant' Elia τη Juventus o Del Neri που στην επίθεση πρότεινε το δίδυμο Μatri-Martinez, κρατώντας τον Del Piero στον πάγκο.
Πρώτη ευκαιρία στο 2' με τον Bonucci (από κόρνερ): ελάχιστα άουτ -είχε προηγηθεί απόκρουση του Buffon σε σουτ του Nainggolan... Στο 8' για λίγο πάνω από τα δοκάρια το φάουλ του Conti. Απάντηση με Marchisio-Matri αλλά ο Agazzi είπε όχι στον πρώην συμπαίκτη του. Στο 13' ο Agazzi πετάχτηκε και έστειλε κόρνερ το βολέ του Aquilani. Το παιχνίδι συνεχιζόταν με τη Juve να έχει τον έλεγχο και τους γηπεδούχους να επιχειρούν αντεπιθέσεις μέχρι που στο 20' ο Krasic έβγαλε τον Matri στην είσοδο της περιοχής: δυνατό διαγώνιο σουτ και 1-0 χωρίς πανηγυρισμούς από σεβασμό στους πρώην φιλάθλους του αλλά με έκδηλη τη συγκίνηση. Στο 23' ο Marchisio κόντεψε να βάλει γκολ για 3ο ματς στη σειρά αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 26' ο Agazzi έχασε τη μπάλα από δυνατό φάουλ του Aquilani, κεφαλιά του Bonucci που καταδοκούσε προς τα δίχτυα αλλά παρενέβη ο Chiellini που υποδείχθηκε οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Χτυποκάρδι στο 29' από έξοδο του Buffon στο κενό σε κόρνερ: η μπάλα μόλις άουτ... Η Juve συνέχιζε να ελέγχει το παιχνίδι με τον Chiellini να έχει περιορίσει τον Lazzari και να προωθείται (αντίθετα, ο Sorensen είχε προβλήματα, όχι αξεπέραστα πάντως, με τον Cossu). Στο 41' ο Krasic πετάχτηκε, πέρασε δυο αλλά βρέθηκε πλάγια και ησ έντρα σουτ του βγήκε άουτ... Στο 44' ο Σέρβος χρέωσε με κίτρινη κάρτα τον Biondini που δεν μπορούσε να κάνει παρά φάουλ για να τον κόψει να μην φύγει μόνος... Το ημίχρονο έληξε 1-0 για τη Signora, συμπαγή και αποφασιστική. Πολλά τα φάουλ στο πρώτο μέρος και 4 κίτρινες (2 για κάθε ομάδα) συν μια εικόνα που μετέδιδαν οι τηλεοράσεις: τον Aquilani να έχει κάνει φάουλ στον Cossu και καθώς πέρναγε δίπλα στον πεσμένο cagliaritano να τον ακουμπά στο πρόσωπο με το παπούτσι -ο παίχτης σηκώθηκε χωρίς πρόβλημα και διαμαρτυρίες αλλά τα κανάλια δημιουργούν θέμα.
Χωρίς άλλες αλλαγές οι ομάδες στο γήπεδο, αν και ο Del Piero είχε ζεσταθεί. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεκινήσουν επιθετικά και στο 50' η μπαλιά του Cossu πέρασε πάνω από τον Chiellini και ο Acquafresca έγραψε το 1-1... Στο 54' έξω ο Martinez και μέσα ο Del Piero: 444η εμφάνιση και άλλο ένα ρεκόρ του Boniperti καταρρίφθηκε... Στο 55' η Juve γλύτωσε: το φάουλ των cagliaritani πέρασε ψιλοκρεμαστα΄πάνω απ' όλους και το σουτ του Conti βγήκε για ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.... Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την πρωτοβουλία και απειλούσαν μια Juve που έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει, τουλάχιστον ως το 60' όταν ο Del Piero από αριστερά έβγαλε σέντρα για τον Matri: ωραία κεφαλιά αλλά ο Agazzi ήταν εκεί... Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν πάντως να προσπαθούν με βαθιές κάθετες μπαλιές. Θετική εμφάνιση του Barzagli. Στο 64' ο Sissoko στη θέση του Krasic ενώ ο Del Neri είχε δώσει εντολή στον Toni να ετοιμάζεται. Χοντρό λάθος του Sorensen, ευτυχώς πέρασε ανεκμετάλλευτο -ο 18χρονος δείχνει να τα έχει λίγο χαμένα... Σουτ του Del Piero από πλάγια θέση πάνω από τα δοκάρια, στο 67'. Στο 70' ο Toni στη θέση του Marchisio που από το πρώτο μέρος έπαιζε με ενοχλήσεις στο μηρό -ο Del Piero πέρασε πίσω από τους δυο επιθετικούς ενώ και ο Donadoni έριξε στο παιχνίδι το Nenè. Αλλά στο 74' σέντρα του Chiellini από τη γραμμή του άουτ όπου έτρεξε και πρόλαβε τη μπάλα και βολέ του Matri: 2-1 και η Juve πάλι μπροστά. Στο 78' ο διαιτητής Rocchi έκοψε τον Toni... Στην αντεπίθεση ο Nenè βούτηξε μες στην περιοχή μπροστά στο Chiellini που έμενε ακίνητος: ο διαιτητής τον κάλεσε να σηκωθεί χωρίς κάρτα και χωρίς διαμαρτυρίες... Στο 80' ωραία μπαλιά του Del Piero φια τον Toni που όμως καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία (ήταν μόνος)... Στο 83', βαθιά μπαλιά, πολύ σωστό σφύριγμα του Rocchi για εμφανέστατο φάουλ του Canini στον Toni (τον κράτησε και τον έριξε κάτω) με αποτέλεσμα να μην η κεφαλιά με την οποία ο Nenè είχε νικήσει τον Buffon... Και στην αντεπίθεση, συνδυασμός Barzagli, Toni και 3-1 με φοβερή κεφαλιά του παγκόσμιου πρωταθλητή: πρώτο του γκολ in bianconero, 100o στη Serie A.
Πειστική νίκη, καλά στοιχεία (εκτός από ένα 10λεπτο) και τώρα, σε μια βδομάδα, η Inter... Να σημειωθεί η άψογη διαιτησία του Rocchi που κατάφερε να δει την πολύ δύσκολη φάση του 83' όπου είδε ότι ο Canini κατέβασε τον Toni, αυτόν που θα έπιανε στην κεφαλιά αποκρούοντας...
CAGLIARI-JUVENTUS 1-3
Τέρματα: 50' Acquafresca - 20', 74'' Matri, 84' Toni
Κίτρινες κάρτες: 18' Conti, 44' Biondini, 53' Ariaudo (C) - 4' Krasic, 45'+2' Bonucci, 57' Aquilani (J)
Διαιτητής: Gianluca Rocchi (Firenze). Επόπτες: Maurizio Viazzi (Imperia), Maurizio Liberti (Genova). Τέταρτος διαιτητής: Mauro Bergonzi (Genova).

CAGLIARI: 1 Agazzi, 14 Pisano, 21 Canini, 13 Astori, 31 Agostini (10' 3 Ariaudo), 8 Biondini, 5 Conti, 4 Nainggolan (38' 23 Missiroli), 7 Cossu, 10 Lazzari (70' 9 Nenè), 9 Acquafresca. Αναπληρωματικοί: 25 Pelizzoli, 24 Perico, 28 Magliocchetti, 30 Tagatzu.
Προπονητής: Roberto Donadoni.
JUVENTUS: 1 Buffon, 43 Sorensen, 19 Bonucci, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 27 Krasic (64' 5 Sissoko), 4 F.Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio (70' 20 Toni), 25 Martinez (54' 10 Del Piero), 32 Matri. Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 21 Grygera, 6 Grosso, 7 Salihamidzic.
Προπονητής: Luigi Del Neri.
Τoni: σημείο εκκίνησης για να πάμε ψηλά
O Matri: Σπουδαία αγορά, είναι το μέλλον της Juve

(Update) Πανευτυχής εμφανίστηκε στα μικρόφωνα ο Luca Toni αμέσως μετά το ματς για το 100ο του γκολ στη Serie A ("σημαντικός σταθμός, είναι 4-5 χρόνια τώρα που λένε ότι είμαι τελειωμένος", είπε βγάζοντας ένα πετραδάκι από το παπούτσι του και προσθέτοντας πως "με τη φανέλα της Juventus είναι ακόμα πιο όμορφα") αλλά και για τη νίκη: "πρέπει να είναι σημείο εκκίνησης για να φτάσει ψηλα αυτή η ομάδα, εκεί που της αξίζει", τόνισε. (update 6/2, 4) Παράλληλα, και έχοντας επισημάνει ότι δεν είναι ακόμα στην καλύτερη κατάσταησ, ο Toni χαρακτήρισε τον Matri "δυνατό, σπουδαία αγορά, είναι αυτός το μέλλον της Juve"...
Del Neri: από τις 6 Ιανουαρίου
μας έλειπε ένας επιθετικός...


(Update 6/2, 2) Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στα μικρόφωνα ο Del Neri που δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι από τις 6 Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε ο Quagliarella και με τον Iaquinta εκτός, η Juve έπαιζε χωρίς κλασικό επιθετικό και με τον μόνο Del Piero να αγωνίζεται για ένα μήνα σε ολόκληρα τα ματς. "Ξέραμε ότι με έναν επιθετικό θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα", είπε ο mister (σ.σ. εν αναμονή των παιχνιδιών Milan, Inter, η Juve έχει και πάλι την αποδοτικότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 40 γκολ, και την 4η χειρότερη άμυνα με 30). Ο Del Neri εγκωμίασε τόσο τον Matri ("δυο γκολ σε τρεις ευκαιρίες, ήταν τέλειος") όσο και τον Toni: "βρήκε αμέσως το στόχο", είπε επισημαίνοντας πως η νίκη στη Σαρδηνία "δεν ήταν απλή υπόθεση και δημιουργεί εμπιστοσύνη στην ομάδα για το μέλλον. Αλλά τώρα πρέπει να μείνουμε με τα πόδια καρφωμένα στη γη". Το ματς με την Inter; "Τα παιχνίδια είναι όλα σημαντικά", απάντησε συβιλλικά (Update 6/2, 3) και πρόσθεσε: "δεν μ' ενδιαφέρει να ξέρω ποιον αντιμετωπίζουμε, εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνον να πάμε καλά. Και έπειτα, κάποιες φορές, είναι πιο δύσκολο να παίξεις κατά του Cagliari"....
Matri: ικανοποιημένος για τη νίκη,
τα γκολ και την αντίδραση της ομάδας


Όπως σημειώνει και το site της ομάδας, το Juve-Cagliari του πάει του Matri: 4 γκολ είχε βάλει στη Juventus με την κυανέρυθρη φανέλα, δυο έβαλε με την ασρόμαυρη στη δεύτερη του εμφάνιση -μακάρι να επαναληφθεί τώρα στο επόμενο ματς στο Τορίνο (ξέρετε εναντίον ποιου...): "είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, για τα γκολ και κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας" δήλωσε μετά το ματς και πρόσθεσε: "μετά την ισοπαλία το παιχνίδι μπορούσε να μπλέξει, είχαμε μια εξαιρετική αντίδραση. Σε σχέση με το Palermo, σήμερα η φανέλα ήταν λιγότερη βαριά", συμπλήρωσε αναφερόμενος προφανώς στις ευκαιρίες που έχασε εκεί. Και πρόσθεσε: "το πρώτο παιχνίδι το ένιωσα περισσότερο, ίσως γιατί όλα ήταν πιο γρήγορα (σ.σ. μεταγραφή, πρώτη προπόνηση, ντεμπούτο). Σήμερα ήμουν πολύ συγκινημένος αλλά προσπάθησα να σκεφτώ μόνον πως θα τα πάω καλά. Τα σφυρίγματα; (σ.σ. των οπαδών της γηπεδούχου). Δεν με ικανοποίησαν αλλά είναι κάτι που συμβαίνει", είπε τονίζοντας πως τώρα πρέπει να μείνει με τα πόδια στη γη...
Διευκρίνιση Αquilani: εκτιμώ απίστευτα
τον Cossu, δεν το έκανα επίτηδες, περπατούσα


Τους δυο σκόρερ εγκωμίασε ο Aquilani που έδωσε μια διευκρίνιση και για το επεισόδιο με τον Cossu που μερικά κανάλια επικαλούνται ζητώντας την τιμωρία του: "μου είπαν ότι από τις εικόνες φαίνεται ότι τον χτύπησα όταν ήταν πεσμένος. Είμαι ειλικρινής, δεν το είχα καν αντιληφθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Περπατούσα και δεν το έκανα επίτηδες. Λυπάμαι γιατί έχω απίστευτη εκτίμηση γι' αυτόν και έπειτα αυτά τα πράγματα δεν είναι του χαρακτήρα μου", διευκρίνισε.
Όσον αφορά τους δυο σκόρερ: "ο Toni είναι ένας πρωταθλητής και μας έλειψε αυτή την περίοδο. Ο Matri έβαλε αμέσως αποφασιστικά γκολ. Οι επιθετικοί είναι καθοριστικοί για το παιχνίδι μας".

21 σχόλια:

Βοκάκιος είπε...

Ευτυχώς το κάρφωσε ο τρελός ο ψηλός γιατί θα έσπαγε η καρδιά μου στα τελευταία λεπτά.Σήμερα είμασταν καλοί και το ότι καταφέραμε και ξαναπήραμε προβάδισμα ενώ έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε ανατροπές, ψυχολογικά είναι πολύ σημαντικό.

Tomy είπε...

Ενα μπράβο στον Μάτρι και πολυ οραίο γκόλ απο Τόνι! Επιτέλους είδαμε μπάλα
Forza Juve Forza Alex και πάμε για inter

Σωκρατης-Αμυνταιο είπε...

An den sfiksoume tin amyna den ginete tpt....Kai ola prepei na ksekinisoun apo ta haf...I piesi kai ta ypoloipa ennow...Oi amintikoi mas einai poli kaloi alla theloun voitheia kai apo mprosta...Doksa to theo xrisimopoihse ton Chillini aristera,opws akrivws to elega....Mono etsi mporoume na anevoume....Poli kali emfanisi simera...Pame sovaroi gia tin inter twra...

Παναγιώτης είπε...

Έχω να παρατηρήσω από την αναμέτρηση τα παρακάτω:

1)Πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως μετά από το 1-1 όπου έδειξε η ομάδα την κατάλληλη πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση

2) Φοβερός ο Γιώργος στα άκρα

3) Αυτό που λείπει στην επίθεση ο Matri

4) Ανέβηκε μετά από καιρό ο Alberto στο κέντρο και αυτό φάνηκε.

5) Σωστό κοουτσάρισμα από τον mister

6) ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Τόνι ο οποίος μας ηρέμησε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο

7) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ!!!

Προχωράμε πιο δυνατά για να μη χάσουμε το τρένο του Τσου Λου...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVE!!!

Spike είπε...

Ελα μωρη ομαδα επιτελους νικη!!δεν ειδα δυστυχως ολο το ματς για να κρινω την εμφανιση της γιουβε αλλα την δεδομενη στιγμη με χαροποιει πολυ η νικη στη σαρδηνια...μπραβο ματρι...αν και δεν ειδα τα γκολ ντεμπουτο και διμπαλο?μπραβο...μακαρι γ@μω την τυχη μου να εμφανιστει και ενας γκολτζης να γουσταρουμε λιγο..

ωραια καεφαλια ο τονι..

Ανώνυμος είπε...

καλή εμφάνιση κατά διαστήματα...με τον ακουϊλάνι τι γίνετε?διάβασα οτι κλώτσησε τον cossu και θα υπάρξει "prova tv".το έδειξε gobbo η tv?δυστυχώς υπάρχει η περίπτωση να τον χάσουμε με την ίντερ...
trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στο τέλος της περιγραφής του πρώτου ημιχρόνου (γράφεtai live) e;χω σημειώσει:

"Πολλά τα φάουλ στο πρώτο μέρος και 4 κίτρινες (2 για κάθε ομάδα) συν μια εικόνα που μετέδιδαν οι τηλεοράσεις: τον Aquilani να έχει κάνει φάουλ στον Cossu και καθώς πέρναγε δίπλα στον πεσμένο cagliaritano να τον ακουμπά στο πρόσωπο με το παπούτσι -ο παίχτης σηκώθηκε χωρίς πρόβλημα και διαμαρτυρίες αλλά τα κανάλια δημιουργούν θέμα".

Το θέμα παίζει εδώ και μια ώρα και, ναι, υπάρχει κίνδυνος αυτή η μαλακία να στοιχίσει την παρουσία του με την Inter.

P.S. Με την ευκαιρία: πειστική η ομάδα σήμερα αλλά, κατά την άποψή μου, όχι και τόσο ενόψει της επόμενης Κυριακής: πολλά κενά...

Ανώνυμος είπε...

sorry me epiases adiavasto...de to diavasa to keimeno sou :)
trelokefaloniths

mike_bianconero είπε...

Αααααντε μωρη Γιουβε να πουμε....Αντε ρε Κιελο παιχταρα μεχρι και ασιστ εβγαλες....Αντε ρε Ματρι πουλεν διμπαλο αντε ματωσε τα διχτυα αγορι μου....Τι γκολ ο Τονι τον μπουμπουνισε ωραιος....Ο Μπαρτζαλι επισης μου αρεσε ενα λαθος εκανε ο Κιελο και μπηκε γκολ(εκει που χανει την κεφαλια)Επιτελους νικη FORZA JUVE!!!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έκανε και μερικά λαθάκι ακόμα ο Chiellini αλλά δεν στοίχισαν -όπως δεν στοίχισαν τα λάθη του Buffon που για δεύτερο ματς στη σειρά είναι ασταθής: να φταίει ότι δεν έδεσε ακόμα με την άμυνα ή απλώς είναι ντεφορμέ, οπότε ο mister θα έπρεπε να βρει το θάρρος να βάλει τον Storari?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στο κείμενο μπήκαν οι δηλώσεις Aquilani για το επεισόδιο: ακούγεται πειστικός μιας και εκείνη την ώρα ούτε ο Cossu έδειξε να νιώθει κάτι. Θα δούμε...

magica juve είπε...

καλη η ομαδα σημερα αλλα οπως ειπε ο ο γκομπο υπαρχουν πολλα κενα...ανα πασα στιγμη μπορουν να μας κανουν φαση...και δυστυχως αν παιξουμε ετσι με την ιντερ θα το πληρωσουμε...ευχομαι μονο να μην τιμωρησουν τον ακουιλανι γτ θα ειναι συμαντικη ελλειψη....παμε ρε ομαδαρα γερα να σκισουμε τους αιωνιους τριτους

yotaras είπε...

Αντε μωρη JUVE!Χαμογελασε το χειλακι μας!Καλη εμφανιση κατα διαστηματα.
Ο Μπαρτζαλι μου εκανε πολυ καλη εντιπωση και στο σημερινο ματς εβγαλε και ασιστ, αλλα και στο προηγουμενο(στο 2ο ημιχρονο).
Πολυ καλη η 11αδα που κατεβασε ο mister πρεπει να το παραδεχτω και σωστο κοουτσαρισμα αλλαζοντας το συστημα σε 4-3-3 με Μελο-Ακουιλανι-Σισοκο στο κεντρο και πηρε τη νικη!
Πολυ καλος ο Κιελο στα αριστερα,ετρεχε πανω κατω συνεχεια,ενα σημαντικο λαθος εκανε και δεν πηρε την κεφαλια και φαγαμε το γκολ.
Ματρι μπραβο παλικαρι μου με τα 2 γκολακια σου!
Τονι απλα ΓΚΟΛΑΡΑ εξω απο τη περιοχη καθαρισε το ματς,αλλιως θα καρδιοχτυπουσαμε μεχρι να τελειωσει...
Ο Μαρτινεζ δυστιχως δεν φανηκε καθολου.
Ο Μπουφον μου μοιαζει καπως ασταθης και πιστευω πως δεν θα ετρωγε το γκολ εαν ειχε παρει καλυτερη θεση,οπως και θα ετρωγε το γκολ(ευτιχως πηγε εξω) μετα απο το απευθειας σουτ απο το γεμισμα που ειχε γινει στο φαουλ.

Υ.Γ. Σημερα καταλαβα ποσο δυσκολο ειναι το να γινεις ποδοσφαιριστης βλεποντας τον Σορενσεν,ειχε κανει 2 λαθη στην αρχη και μετα πιστευω ανχωθηκε παρα πολυ κανοντας συνεχεια λαθη,δεν θα τον κρινω γιατι πολυ απλα η ποδοσφαιρικη ζωη ειναι ολη μπροστα του αφου ειναι μολις 18 χρονων.

bianconera είπε...

Επιτέλους, ένα βράδυ που κύλησε καλά!!! Η αλήθεια είναι ότι όταν έβαλε τον Toni και ήμασταν με 3 επιθετικούς, το φοβήθηκα λίγο αλλά τελικά απέδωσε. Μήπως τελικά έτσι πρέπει να παίζουμε????

P.S. Ο Sorensen ήταν πολύ ασταθής χθες, τον Melo δε, ελπίζω να μπορέσουμε να τον δώσουμε κάπου το καλοκαίρι...

drughiultras είπε...

επιτελους παιξαμε σαν JUVE!!!!και τα 3 γκολ ηταν πολυ ωραια και ιδιαιτερα το γκολ του Τονι...πολυ καλος ο Ματρι...μακαρι να εχει αναλογη συνεχεια

Pericles είπε...

Καλημερα σε ολα τα παιδια..
Καλο ματσ χτες οπως και με το Palermo ανεξαρτητως αποτελεσματος..
Ο Ματρι φαινετε οτι την εχει τη θεση..
Για τον Γιωργαρο το λεω χρονια μονο αριστερα..
Αντε να δουμε μπας και σωσουμε την χρονια κ ριξουν επιτελους κανα φραγκο, αλλα να το ριξουν κ σωστα..
Ειναι ντροπη αυτο που συμβαινει τα τελευτεα 2 χρονια..
Η δοιηκηση εχει τεραστια ευθηνη..
Fino Ala Fine Magica Juventus

Ανώνυμος είπε...

Ένα γκάλοπ για να δούμε αν θα πέσουμε μέσα. Το καλοκαίρι ποιόν αγοράζεις με 15 εκατομμύρια, Κουαλιαρέλα ή Μάτρι;

Παναγιώτης είπε...

Bianconera διαφωνώ με την παραχώρηση Melo προσωπικά, και να σου θυμίσω ότι εγώ ήμουν ο πρώτος που έλεγε την περσινή σαιζόν να φύγει από την ομάδα. Φέτος, και μέχρι τον αγώνα με την Πάρμα, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Κρατούσε το κέντρο σχεδόν μόνος του. Νομίζω ότι ο καλός Melo έχει θέση στην Juventus που χτίζεται. Είναι ένα ακούραστο σκυλί που δίνει την κατάλληλη τρέλα σε όλους τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα για τον Sorensen παιδιά θεωρώ ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η σωματοδομή του είναι εξαιρετική (θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτή του Γιώργαρου) και μπορεί να καθιερωθεί στην ενδεκάδα μας. Χθες σίγουρα δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του αλλά πάλι έπαιξε με ψυχή.

Ελπίζω να μην έχουμε τράβαλα με την υπόθεση του Alberto. Θα το τονίσω για δεύτερη φορά: πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον mister (για όλους τους επικριτές του). Για πρώτη φορά μετά από πόσο καιρό (ούτε θυμάμαι) είχε ένα επαρκές ρόστερ για μία αγωνιστική και το διαχειρίστηκε άψογα.

magica juve είπε...

bianconera διαφωνω για τον melo...πιστευω ειναι ο καλυτερος παιχτης της γιουβε φετος..κανει παρα πολυ δουλεια στο κεντρο απλς δεν φαινεται σε ολα τα ματς...απλως πρεπει να εξεγξει λιγο τα νευρα του..σκεψου πως επαιζε η ομαδα οταν ελειπε ο μελο..

bianconera είπε...

Ίσως είμαι προκατειλημμένη, δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι πέρα από τον χαρακτήρα του, διαλέγει παιχνίδια.
Τέλος πάντων, είναι νωρίς να ασχολούμαστε εμείς με τα της νέας σεζόν, έχουμε ενδιαφέρον παιχνίδι μπροστά μας ;)

mike_bianconero είπε...

Ανώνυμος πολυ δυσκολη επιλογη φιλε μακαρι να μπορεσουν να παρουν και τους δυο να παιξουν διδυμο με ενα καλο αριστερο χαφ και αντε γεια(οσον αφορα την επιθεση)πισω γινεται της κακομοιρας....