Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Del Piero-Juve θέλουν να μείνουν για πάντα μαζί

Από τη Juventus ανακοινώθηκε επίσημα πως "όπως ήταν προαγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση ανάμεσα στο διευθύνοντα σύμβουλο Giuseppe Marotta και το Stefano Del Piero. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση των δυο πλευρών να συνεχίσουν τη σχέση (τους) και οριοθετήθηκε μια διαδρομή για την ολοκλήρωση του νέου συμβολαίου που θα δέσει τον Alessandro Del Piero στα ασπρόμαυρα χρώματα. Νέες συναντήσεις βρίσκονται ήδη στο πρόγραμμα για να συνεχιστεί η δουλειά που ξεκίνησε σήμερα".
Από το ύφος της ανακοίνωσης μπορεί να συμπεράνει κανείς πως παραμένει να διευκρινιστούν ακόμα ορισμένα θέματα οικονομικής φύσης, δεδομένου ότι ο σύλλογος προτείνει, και λογικά, μείωση αποδοχών και η πλευρά του capitano συζητά το πόσο. Από εκεί και πέρα, όμως, διαφαίνεται πως συνέπεσαν στην επιθυμία ο Del Piero να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο ως παίχτης!

Πηγή: Juventus.com, alessandrodelpiero.com (φωτογραία)

1 σχόλιο:

mike_bianconero είπε...

Θελουν και ΠΡΕΠΕΙ να μεινουν οπως και Μπονιπερτι,Σκιρεα,Kοντε,Πλατινι κ.α. παικτες συμβολα που δεν θα ξεχαστουν ποτε οπως και ο τεραστιος Αλεξ.....