Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Del Piero: σταθμός για να χαρίσουμε και άλλες ικανοποιήσεις στους φιλάθλους μας

Μπορεί ο capitano να μην έπαιξε στο ματς με την Inter αλλά αυτός δεν ήταν λόγος για να μην πει το λόγο του και να μην εκφράσει τη χαρά του, αυτή που έδειξε και από τον πάγκο την ώρα του γκολ του Matri: "Είμαι πραγματικός χαρούμενος για τη χθεσινοβραδινή νίκη", έγραψε χθες στο site του. Και πρόσθεσε: "πρώτα απ' όλα γιατί μας χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που ξεκίνησε όχι μόνον με τους τρεις βαθμούς του Cagliari αλλά κυρίως με την ήττα του Palermo. Κατά την άποψή μου ακριβώς στα αποδυτήρια του Barbera, από την απογοήτευση για εκείνο τον νοκ άουτ που δεν μας άξιζε, τινάχτηκε το ελατήριο που μας επέτρεψε να ξαναξεκινήσουμε δυνατά και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που πετύχαμε χθες βράδυ.
Προφανέστατα δεν πρέπει να μείνουμε στην ικανοποίηση ότι κερδίσαμε την Inter. Πρόκειται απλώς για ένα σταθμό, αλλά η πορεία είναι ακόμα μεγάλη. Τώρα χρειάζεται συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια για να ξαναβρούμε μια θέση στη βαθμολογία πιο κοντά στις φιλοδοξίες μας.
Σίγουρα το χθεσινό παιχνίδι πρέπει να αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας και τη συνείδηση των δυνατοτήτων μας: μπορούμε να παίξουμε και να κερδίσουμε παιχνίδια έτσι, αυτό είναι σημαντικό. Όσον με αφορά είμαι ικανοποιημένος για ό,τι έκαναν οι συμπαίκτες μου στο γήπεδο. Από το παιχνίδι κατά της Inter με ικανοποιεί ακόμα και το ότι είδα ξανά ένα γήπεδο γεμάτο και τόσους juventini ενθουσιώδεις: ήταν μια ωραία αίσθηση, εύχομαι πραγματικά να μπορέσουμε να χαρίσουμε σε αυτούς τους φιλάθλους όμορφες ικανοποιήσεις. Alessandro".

Πηγή: alessandrodelpiero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: