Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μηνύματα Marotta για τις μεταγραφές

"Πανακριβο" το μαγαζί σου λέει στον Zamparini για Pastore
Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Marotta μιλώντας για μεταγραφικά θέματα κατά την είσοδό του στα γραφεία της Lega. Πρώτος αποδέκτης ο Zamparini και τα τρελά που θέλει για τον Pastore: "πρόκειται για ένα πανάκριβο μαγαζί", είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus και αφού σημείωσε πως έχιε πολύ καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη του Palermo, για τον οποίο είπε ότι "έγινε ένας μεγάλος talent scout", τόνισε: "δεν ξέρει ποια θα είναι η στρατηγική του αλλά αυτή τη στιγμή ανάμεσά μας δεν υπήρξε καμιά επαφή σχετικά με ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις για τον Pastore".

Πιστεύουμε σε Chiellini, Marchisio, Aquilani,

παίχτες που μπορεί να είναι η βάση της Juve του μέλλοντος

Αισιόδοξοι για θετική κατάληξη με τον Alex


Παράλληλα, μια μέρα μερά τη δεύτερη συνάντηση με τον αδερφό και ατζέντη του capitano, o Marotta σημείωσε: "μας ενδιαφέρουν και άλλες καταστάσεις όπως εκείνη των Chiellini, Marchisio και Aquilani, όλοι τους παίχτες στους οποίους πιστεύουμε και μπορούν να αποτελέσουν τις βάσεις της Juventus του μέλλοντος", είπε επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως "η πόρτα για τον Del Piero είναι ανοιχτή. Ο Alex είναι ένας μεγάλος επαγγελματίας που έδωσε πολλά στη Juventus, σήμερα ανταλλάσουμε απλώς απόψεις για ένα οικονομικό ζήτημα που χρειάζεται χρόνο για να καταλήξει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για μια θετική κατάληξη. Ο Del Piero δεν είναι μια φιγούρα που καταλαμβάνει ενοχλητικά το χώρο, εκτός από τις τεχνικέες έχει και ανθρώπινες και επαγγελματικές αρετές", διευκρίνισε καταλήγοντας: "πρέπει πάντα να παντρεύουμε τις θελήσεις με την οικονομική πλευρά".
Ειδικά για τον Aquilani, o Marotta είπε: "πηγαίνει πολύ καλά, είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να είναι ήρεμος γιατί το γεγονός ότι τον πήραμε δανεικό δεν σήμανινε και δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον αξιολογούμε", είπε καθησυχάζοντας τις ανησυχίες που είχε εκφράσει χθες ο παίχτης αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν ήρθε δανεικός με όπσιον αγοράς. "Οι αρετές του είναι γνωστές από όταν έπαιξε στα νεανικά της Roma και της Εινικής. Στον κατάλληλο χρόνο θα αντιμετωπίσουμε με τη Liverpool την υπόθεση που αφορά στην εξαγορά του", συμπλήρωσε ο Marotta που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον για τον Pirlo: "κάθε φορά που απελευθερώνεται ένας παίχτης της κλάσης και της απήχησης του Pirlo, συνδέεται πάντα με μεγάλες ομάδες. Ας πούμε ότι καθημερινά γίνονται τόσες αξιολογήσεις, ανάμεσα στις οποίες και για τοςυ επιφανείς που μένουν ελεύθεροι".
Marca: o Mourinho θέλει τον Sissoko

Η ισπανική Marca γράφει σήμερα ότι ο Mourinho έχει συμεριλάβει στη λίστα με τα ψώνια του Ιουνίου τον Sissoko φιλοδοξώντας να ξαναστήσει το κεντρικό δίδυμο της Liverpool: Xabi Alonso (αχ...), Momo. Το δημοσίευμα αναφέρει πως στα ταμεία της Juventus θα έφτανε ένα ποσό 7 εκ.
Πρέπει να βγούμε στο Champion League

O Marotta θύμισε, στο πλαίσιο ακριβώς αυτής της συζήτησης, ότι ο στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς ήταν η έξοδος στο Champions League και ότι αυτός ο στόχος "πρέπει αναγκαστικά να προσπαθήσουμε μα πετύχουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη, λείπουν τόσα παιχίδια και ελπίζουμε να μας συνοδεύσει η τύχη και αν μην μας στερήσει από τόσους παίχτες", είπε επισημαίνοντας πως όταν η ομάδα ήταν πλήρης βρέθηκε πολύ κοντά ακόμα και στην κούρσα scudetto. Τέλος εγκωμίασε Toni, Matri επισημαίνοντας ότι με ατούς η Juve ξαναβρήκε την ομογένειά της.

Πηγή: La Stampa, Tuttosport

8 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Πανακριβο δε λες τιποτα ακου 50.Gobbo βλεπω και εσυ ηθελες πολυ Τσαμπι Αλονσο δε μου λες εσενα ποια ειναι η σκεψη σου για Ακουιλανι?Πρεπει αν αποκτηθει γιατι βλεπω και ο Μαροτα θελει να διαπραγματευτει την τιμη του παικτη καθως 16 ειναι παρα πολλα.Ωσον αφορα τον Σισσοκο εγω τον θελω στη Γιουβε και ας μην ξερει τι σημενει πασα ειναι σκυλι αλλα λογικα αυτος θα θελει να παει καπου που θα παιζει πιο πολυ....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Κατ' αρχήν είμαι πάντα υπέρ της διαπραγμάτευσης και όσο λιγότερο θόρυβος γίνεται, όσο λιγότερη πίεση ασκείται στον Marotta τόσο καλύτερα μπορεί να διαπραγματευτεί (φαντάσου να έβγαιναν υπογραφές υπέρ Aquilani πόσο άνετα θα συζήταγε η Liverpool).

Δεύτερο: ο Aquilani ξεκίνησε καλά, έκανε κοιλιά, ας περιμένεουμε το τέλος. Ξεκινώ με θετική προδιάθεση αλλά ας δούμε τι άλλο είναι να έρθει, πως θα χτιστεί η ομάδα, τι ανάγκες θα έχει.

Παναγιώτης είπε...

Πολύ καλός παίκτης ο Alberto αλλά αξίζει 16 χαρτιά; Αυτό θα πρέπει να αναρωτηθούμε τόσο εμείς όσο και η διοίκηση. Εγώ προσωπικά τον θέλω στην Γιούβε αλλά όχι με αυτά τα χρήματα.

mike_bianconero είπε...

Σωστα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει η χρονια για να τεθει στο τραπεζι η αποκτηση Ακουιλανι,Πεπε(που εγω προσωπικα δεν τον θελω) και Ματρι τους υπολοιποις 146 δανεικους δεν τους βαζω γιατι δεν χρειαζεται να αποκτηθουν πλην του Κουαγια που δεν τηθεται θεμα αποκτησης πιστευω....

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που λέμε για μεταγραφές τι παιχτάρα είναι αυτός ο Dzsudzsák δείτε πάλι τι έκανε http://www.youtube.com/watch?v=gHD5RWeAMB8&feature=related 2ο και 3ο goal...για μένα ότι καλύτερο για την αριστερή μας πτέρυγα!
Delpi

Dima είπε...

paidia to xaf ts samp tn polu t kserete...pistevw oti kostologite ligotero apo 16ekat k einai t mellon ts italias...pws sas fainetai?

magica juve είπε...

απο περσυ που ακουγοταν ο Dzsudzsák ημουν υπερ για αυτον τον παιχτη...ειναι πολυ γρηγορος,τριπλαδορος,μικρος και το πιο σημαντικο φτηνος!!!μακαρι να τον παρουν...με αυτον αριστερα και κρασιτς δεξια θα ταλαιπωρηθουν πολυ οι αντιπαλοι!!!

mike_bianconero είπε...

Ο Ουγγρος της Αιντχοφεν ειναι μεγαλη παιχταρα με μελλον μπροστα του ωστοστο η τιμη του λογικα θα ειναι και υψηλη....Ωσο για τον Πολι dimakspl και μονο που παιζει στη Σαμπ μην περιμενεις να στον δωσουν φτηνα αν τον ζητησει η Γιουβε θα εχει απαιτησεις γυρω στα 20 πιστευω ενω αν τον ζητησει η ιντερ κατω απο 10.....