Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ιατρικές εξετάσεις για τον Matri και μετά παρουσίαση: είμαι έτοιμος να δείξω την αξία μου

O Alessandro Matri πέρασε σήμερα το πρωί τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και το μσημέρι θα παρουσιαστεί επίσημα στους δημοσιογράφους, αφού πρώτα γνωριστεί με τους συμπαίκτες του στο Vinovo. Ο 26χρονος επιθετικός θεωρείται δεδομένο ότι θα κληθεί για το ματς στο Palermo καθώς Pepe και Iaquinta δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Agnelli: Ικανοποιημένος; Βεβαίως

(Update 1) "Αν είμαι ικανοποιημένος από την απόκτηση του Matri; Βεβαίως", ήταν η απάντηση του Andrea Agnelli κατά την είσοδό του στη Lega. "Βάλαμε βενζίνη στη μηχανή", είπε ο πρόεδρος.
Eλπίζω να ξεπληρώσω τα λεφτά που δόθηκαν

(Update 2) "Ευτυχής" που έφτασε στη Juventus δήλωσε ο Matri στη συνέντευξη τύπου παρουσίασής του με τον Marotta. Ο παίχτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο Agnelli και τον Marotta ("εξαιρετική αγορά για μας') που "μου επέρεψαν να πραγματοποιήσω ένα όνειρο", όπως και τον Cellino (Cagliari) που του είχε υποσχεθεί διπλασιασμό του μισθού αλλά τελικά δέχτηκε να τον αφήσει να φύγει. Ο Matri δήλωσε ότι πιστεύει πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής καθώς μάλιστα υπάρχουν τόσοι Ιταλοί και δήλωσε έτοιμος να παίξει: "είμαι έτοιμος να κάνω το ντεμπούτο μου αύριο αλλά θα εξαρτηθεί από τον προπονητή. Είμαι εδώ για να αναμετρηθώ και να κάνω το μεγάλο άλμα. Τώρα θέλω να δω αν είμαι έτοιμος για αυτό το μεγάλο βήμα. Σε αυτές τις καταστάσεις είναι το γήπεδο που μιλάει και ελπίζω να αποδέιξω αμέσως την αξία μου", συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως νιώθει περίεργα που σε λίγες μέρες θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους παλιούς συμπαίκτες (την επόμενη αγωνιστική η Juve παίζει στο Cagliari).
Μικρός, είπε, είχε ίνδαλμα τον Van Basten (άλλωστε, μεγάλωσε στα νεανικά τμήματα της Μilan όπου ήθελε να τον επαναφέρει ο Allegri) και στη συνέχεια είχε τον Vieri και ευχήθηκε να ξεπληρώσει τα χρήματα που διέθεσε η Juve γι' αυτόν, ένα ποσό που τον τιμά, όπως είπε. Ο Marotta απάντησε και πάλι ότι δεν μπορούσε να πάρει τον Pazzini αφού η Samp ήθελε οριστική παραχώρηση και προχώρησε, εύλογα, στη δήλωση ότι ο Matri αξίζει όσο και ο Pazzini. "Είναι μια σημαντική ενίσχυση για μας", πρόσθεσε.

Αρνητικός ο Moggi: ό,τι και ο Amauri,
λέει και επικρίνει την παραχώρηση Legrottaglie...

(Update 3) Στο άρθρο του στο Libero, αφού έδειξε την προτίμησή του στον Pazzini, o Luciano Moggi ήταν ιδιαίτερα επικριτικός: "και τώρα ο Matri από το Cagliari. Προσπερνάμε την οικονομική πλευρά για να εστιάσουμε στην τεχνική πλευρά: ένας αριθμός (Matri) που αντικαθιστά έναν άλλο αριθμό (Amauri). Ο Amauri δεν έκανε τη διαφορά, το ίδιο θα κάνει και ο Matri. Επίτηδες, συνεχίζει, παραβλέπουμε την παραχώρηση του Legrottaglie γιατί δεν καταφέρνουμε να καταλάβουμε πώς ένας παίχτης βολεύει τη Milan και όχι τη Juve, λαμβάνοντας υπόψη την σμίκρυνση της σύνθεσης της ομάδας αλλά και την απόδοσή του όποτε έπαιξε δίδυμο με τον Chiellini. Και έπειτα, γιατί στη Milan?"

Πηγές: Juventus.com, La Stampa, Tuttosport, TuttoJuve.com

8 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Ωραια μια προπονισουλα να κανει σημερα να γνωριστει και λιγο με τους συμπαικτες και να παει αυριο στη Σαρδινια να βαλει δυο γκολακια μιας και ερχεται φορτσατος....

Tomy είπε...

Σωστός ο mike!
Καλή τύχη στο παλικάρι και στη juve αύριο.
Forza Juve Forza Alex

bianconera είπε...

Τόσο καλός είναι αυτός???

Παναγιώτης είπε...

Ο Matri ακόμα και... άγνωστος ανάμεσα στους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές χρειάζεται όσο τίποτα στο αυριανό παιχνίδι με το Παλέρμο. Ακόμα και για 60', σίγουρα θα βοηθήσει γιατί από το... τίποτα (λόγω τραυματισμών) καλύτερα θα είναι! Μακάρι το πέρασμα του από την ομάδα να συνδυαστεί με πολλά και σημαντικά γκολ και, γιατί όχι, να αποδείξει ότι αξίζει να φοράει την φανέλα του κορυφαίου συλλόγου της χώρας!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μένει να το αποδείξει, bianconera. Και να αποδείξει ότι σηκώνει το βάρος της φανέλας. Σε απίπεδο αριθμών, πέσυι έβαλε 13 γκολ και φέτος έχει βάλει 11 ως τώρα.

mike_bianconero είπε...

bianconera ειναι αρκετα καλος 11 γκολ φετος μεχρι τωρα ειναι σε πολυ καλη ηλικια(26) και θα ειναι ο νεοτερος επιθετικος πλεον της ομαδας ψηλος δυνατος εχει και το τελειωμα....Και στο φετινο ματς με την Γιουβε μου αρεσε πολυ που εβαλε και 2 γκολ και το ενα ηταν και πολυ ωραιο τελειωμα...εδω και το βιντεο του ματς http://ungobboaatene.blogspot.com/2010/09/juventus-cagliari-4-2-krasic-bonucci.html

bianconera είπε...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Ο,τι και αν είναι να του ευχηθούμε να είναι γερός γιατί μας έχει βγει το όνομα!!!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μη νομίζεις, και η Milan νοαοκομείο είναι (στο κέντρο)