Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακή Επιτροπή: για τον Moggi να αποφασίσει η Ομοσπονδία

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Coni) επέστρεψε ως "απαράδεκτο" το αίτημα γνωμοδότησης για τη διαγραφή του Moggi (και άλλων 42) που είχε υποβάλλει η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Figc) πριν από περίπου δυο βδομάδες αφήνοντας την ίδια την Figc, πιθανόν στο ομοσπονδιακό συμβούλιο, να αποφασίσει. To Ανώτατο Δικαστήριο επισημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν σε αυτό κάνονατς έφεση...
Στο μεταξύ σήμερα ήταν να εκδοθεί η απόφαση της έφεσης για την απαλλαγή του Moggi στις βασικότερες κατηγορίες της υπόθεσης Gea αλλά ένας από τους δικαστές δεν παρέστη και η συνεδρίαση θα γίνει στις 25 Μαρτίου.

Επιβεβαιώνεται η εντολή για την παρακολούθηση Vieri


(Update) Δεν λεν να σταματήσουν οι δικαστικές αποκαλύψεις για τις παρανομίες της Inter: ο Giuliano Tavaroli, επικεφαλής της security της Telecom και της Pirelli εκείνη την εποχή, κατέθεσε χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης αγωγής του Vieri με την οποία ο παίχτης ζητά 21 εκ. € αποζημίωση για ηθική βλάβη εξαιτίας της παρακολούθησής του και, ο Tavaroli, κατέθεσε ότι την εντολή παρακολούθησης πήρε τηλεφωνικά από τη γραμματεία του Marco Tronchetti Provera, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Inter. Κατά τη συζήτηση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης, ο Tavaroli είχε καταθέσει το ίδιο κάνοντας λόγο και για μια σύντομη συνάντηση με τον ίδιο τον Massimo Moratti που του εμπιστεύθηκε τις ανησυχίες του για τον τρόπο ζωής του Vieri, παίχτη τότε της Inter. Υπενθυμίζεται ότι μετον ίδο μηχανισμό είχε τθεί υπό παρακολούθηση η Juventus και ο Moggi -μιλάμε για ιδιωτική παρακολούθηση, όχι την επίσημη, με εισαγγελική παραγγελία της οποίας τώρα βγαίνουν τα τηελφωνήματα που οι carabinieri συσκότισαν.

Πηγή: Tuttosport, Ju29ro.com

1 σχόλιο:

yotaras είπε...

Γιατι δεν πηγε ο δικαστης στο δικαστηριο?Γιατι αργουν τα παντα σε οτι αφορα το calciopoli?Παλι θελουν να μας ρετσινιασουν την ομαδα?