Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Από τον Sorensen στον Pirlo;

Αν του είχαν πει τέσσερις μήνες πριν ότι θα μάρκαρε τον Eto'o και μάλιστα ότι δεν θα του επέτρεπε να περάσει ποτέ (η μία φορά ισοδυναμεί με το "ποτέ") ο 19χρονος Frederik Sorensen (θα τα κλίσει στις 14 Απριλίου) θα απαντούσε μόνο ένα πράγμα: "απίστευτο, τι διάολο θέλω εγώ εκεί;". Και όμως, αυτός ο πιτσιρίκος που έφτασε το καλοκαίρι από τη Lingby (όπου δεν έπαιζε), ομάδα Β' κατηγορίας Δανίας, έπαιξε βασικός κατά της Inter και έκλεισε τον Eto'o: "ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της ζωής μου και χαίρομαι που το κέρδισα, παίζοντας αρκετά καλά", δηλώνει μετρημένα ενώ, αναφερόμενος σε εκείνη την επιστροφή στον Buffon που προκάλεσε ανατριχίλα, λέει: "ήλπισα μονάχα ο Gigi να φτάσει πριν τον Eto'o".
Ικανοποιημένος για τη μεταγραφή, ο Marotta επισημαίνει ότι ο μικρός έχει αυτή την ψυχραιμία των Βόρειων ενώ όσον αφορά τα λάθη τονίζει πως αυτά διορθώνονται μόνον παίζοντας. Και σωστά.

Pirlo το καλοκαίρι;


H Stampa όμως, αποκαλύπτει και έναν άλλο μεταγραφικό στόχο που κοιτάζει ο Marotta: τον 32χρονο Pirlo του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Η ανανέωση δεν δείχνει να είναι στις προτεραιότητες της Milan (έχει γίνει μια πρόταση που κατεβάζει το μισθό του από τα 5,8 στα 3,5 εκ) και έτσι αρκετές από τις μεγάλες ομάδες όλης της Ευρώπης κοιτάζουν με ενδιαφέρον προς την πλευρά του -και η Juve, σύμφωνα με το δημοσίευμα που, αποκτώντας τον χωρίς να καταβάλει χρήματα, θα μπορούσε να σκεφτεί ένα μισθό γύρω στα 4 εκ. Υπό την αίρεση, βέβαια, ότι η κατάσταση της υγείας του (ο παίχτης είναι τραυματίας και πιθανόν να χάσει την υπόλοιπη σεζόν) θα το επιτρέψει...

Πηγή: La Stampa

3 σχόλια:

magica juve είπε...

μπραβο στον μικρο που ΕΣΒΗΣΕ τον ετο!!το προχθεσινο παιχνιδι ηταν μεγαλη εμπειρια για αυτον!!

τωρα τον πιρλο τον εκτιμω παρα πολυ,ειναι αναμφισβητητα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ποδοσφαιριστης αλλα δεν τον θελω στην γιουβε...ειναι 32,εχει πολλους τραυματισμους και εχει κατακτησει τα παντα με την μιλαν...μηπως ο μαροτα δεν θελει να δωσει τα 17εκ για τον ακουιλανι και κοιταει να παρει τον πιρλο τζαμπα?

mike_bianconero είπε...

Πολυ ωραιος ο μικρος στο ματς με την Ιντερ αν και δεν ξετρελαθηκα ο Ετο ηταν συνεχεια μονος του στο Β' και ο μικρος πηγενε να μαρκαρει αφου ειχε παρει την μπαλα ο Καμερουνεζος ωστοσο σε γενικεσ γρμμες μια χαρα....Οσο για Πιρλο εινια απο τους αγαπημενους μου παικτες παντα τον ηθελα στην Γιουβε ας ειναι και 32 Magica τετοια πασα τριπλα και ηρεμια στο κεντρο δεν εχει αλλος ψστοσο ειναι ατυχος με τους τραυματισμους του οποτε θα ηταν καλη κινηση με ενα συμβολαιο ομως που θα πληρωνετε ανα ματς βεβαια και πολυ δυσκολο....Magica ελπιζω να μην ειναι αυτο που λες Ακουιλανι γιατι τον εχω ικανο αν παρει ΜΑτρι,Κουαγια και να αφησει τον Αλμπερτ.Ιδωμεν........

Ανώνυμος είπε...

paidia ean paroume Aristero tha exoume sigoura ton Marchisio pali sto kentro.. k protimo na paroume Fabio K Matri mprosta para ALberto k Enan apo tous parapano pou eipa..O Sorensen prepei na meini telos.. Valton Konta apo ton Chielini na tou dini mathimata taktikis k tha gini Poli kalos..Oso afora ton Pirlo Den exw stin Juve se 442.. Telos..

Nik Thess FORZA JUVE!!!